FEB
27
2017

Tornatanár

hetero, tini, diák

8 óra. Elkezdődik egy új nap. Jönnek a kis puncisok, megizzasztom őket, ha már ők is engem! Már javában a pubertás korban vannak így 9.ben, s tudják is magukról. A dressz alá egy vékony trikót vesznek, ami szinte mindent megmutat, aztán csak győzzem elterelni a figyelmem, s hiába verem ki reggel a faszom, amikor véget ér az első két óra, s jönnek a fúk gyorsan még egyszer kicsapom a wc-ben.
S még pimaszok is. Ha valamelyiknek nincs kedve tornászni, megcsinálni a felmérőt, vagy más órára akar tanulni, azt mondja, hogy megjött neki. Én meg mégse húzhatom le a bugyiját ellenőrizni.
Mint Bianka is. Már harmadszor játssza el. Aztán a tarkóján is látom szinte a vigyorát. Ahogy megfordul s elindul az öltöző felé. Még a szoknyácskája is vidáman lebeg körülötte. Sőt, a cuccát is magával hozta, hogy mutassa: Ő szeretett volna tornázni, de saaaaajnos mégse lehet....

*  *  *
FEB
24
2017

Délutáni meglepetés

családi, anya-lánya

Egy forró májusi délután Diána hazafelé tart a munkából. Ő egy gyönyörű szép, negyvenes éveinek elején járó nő. Rövid göndör sötét haja van és korát meghazudtoló lányos arca. Formás teste és feszes cicije alapján meg sem mondható, hogy van egy 23 éves lánya. Igen fiatalon vágott bele az anyaságba. Mindössze 19 éves volt, mikor megszületett Kamilla. Diána akkori párja nem volt felkészülve az apaságra, így igen korán lelépett, magára hagyva a fiatal anyukát és újszülött gyermekét.
Az évek múlásával Kamilla szépen felcseperedett és Diána élete is kezdett egyenesbe jönni. Egy jól menő szépségszalont vezet a belvárosban. A lánya apja óta nincs férfi az életében. Kezdetben a gyermeknevelés, utána pedig az eltartása kötötte le minden idejét. Most hogy Kamilla felnőtt és a szépségszalon is jól működik, egyre jobban elhatalmasodik Diánán a férfiak utáni vágy.

*  *  *

Ismerkedés és szex

hetero

Történet, ami egy szexpartnerkeresőn kezdődött.
Levelet küldtem ismerkedési szándékkal egy magát 30 évesnek mondó hölgynek. Pár levélváltás után fényképet cseréltünk, szimpatikus volt első ránézésre. Szinte azonnal elkértem a telefonszámát és felhívtam, a hangja is tetszett. Minden összeállt a személyes találkozásra, amit még aznap estére beszéltünk meg.
Közel lakott az egyik bevásárló központhoz, úgyhogy ott találkoztunk a megbeszélt időpontban. A találka helyére érve a fényképen már látott, szép arcú, hosszú göndör vörös hajú hölgy mosolygott rám. Közelebb jött bemutatkoztuk egymásnak és megpuszilt üdvözlésképp a haja illatát érezve tudtam szép és örömteli este elé nézünk. Az emberben valami nagyon kellemes érzés kering, ha egy szexpartner találkozóra megy, az első randi érzése, ami azzal a tudattal párosul, hogy mindkét fél tudja szexet akar érezni, akarja a másik illatát, ízét,

*  *  *
FEB
23
2017

A két kis csoda

családi, testvérek, unokatestvérek

A történet ott kezdődik, hogy van két meseszép unokahúgom akik ikrek. Hívjuk őket Jankának és Eszternek.
Janka szőke igen formás lány és kettejük közül ő a dominánsabb, Eszter feketehajú kicsit kisebb idomokkal rendelkezik mint Janka.
Nem messze laknak tőlünk így mikor erre járnak mindig benéznek hozzánk. Egy ilyen látogatás alkalmával beszéltük meg, hogy el kellene menni közösen egyet bulizni.
A terveket tettek követték és több alkalommal is eljöttek hozzánk bulizni. Ahogy jött a nyár és a lányok rakták fel a netre a képeket, hogy strandolnak meg napoznak egyszerűen megbabonáztak a formás idomaikkal. Majd a nyár közepén az egész család elment nyaralni csak én nem tudtam menni, mert későn szóltak és leadtam a beosztást így itthon maradtam. A szombat estéim mindig szabadok voltak hát gondoltam elmegyek bulizok egy kicsit a haverokkal.

*  *  *

A legjobb előadó...

hetero, közlekedés

Már napok óta ő járt a fejemben. Beszéltünk MSN-en és láttam a fotóit...
Mire oda jutottunk, hogy találkozunk már úgy éreztem, hogy ismerem régóta. Azt beszéltük meg, hogy összefutunk egy teára vagy egy kávéra mielőtt elmegyünk az előadásra. Zsongott a fejem és dübörgött benne a ő. Elmerültem a gondolataimban amíg vezettem és újrajátszottam minden mozdulatát. tudtam, hogy csak beszélgetni fogunk, de nem bírtam parancsolni a fantáziámnak.Két béna előzés és egy vészfékezés után már oda is értem hozzá a város túlfelén. Leparkoltam és vártam...
Két perc múlva megérkezett és végre valahára megláttam. Szexi volt minden porcikájában. Élvezettel futtattam végig a szemem a testén amíg odaért hozzám. Beszálltunk az autóba és indítottam. Próbáltam a vezetésre koncentrálni de alig ment. Eddig csak a fantáziámmal küzdöttem, de most már itt volt ő... Vesztes csata volt.

FEB
22
2017

Márkatársak

hetero, leskelődés

A vasárnap kora esti forgalom már csendesedett, kellemes hûs este volt egy forró augusztus nap végén. A régi BMW szépen duruzsolt az 55-ös úton, Laci vezette a nemrég felújított 318-ast és jó tempóban tartottak haza anyjával közeli falujukba. Baján töltötték az egész vasárnapot a halászlé fesztiválon, jókat ettek, ismerősökkel találkoztak és beszélgettek. A fiú másodéves volt a szegedi orvostudományi egyetemen, anyja, Nelli szintén Szegeden dolgozott egy patikában. Nelli még mindig csinos, jóalakú asszony volt bár az elmúlt évek megviselték férje betegsége és másfél évvel ezelőtti halála miatt.
Ezév elején töltötte be a 44 évét és már kezdte elfogadni az egyedüllétet, fiával kialakítottak egy kiegyensúlyozott, szorgalmas de nyugodt vidéki életvitelt. Laci tulajdonképpen átvette a családfő szerepét, nagyon szerette az anyját, óvta és igyekezett mindig a kedvébe járni, hogy betöltse az apja utáni ûrt.

*  *  *

Nejem a megélhetési kurva 2. rész

gruppen, iroda, anál, munkatárs, férj-feleség

Feleségem, mióta elvállalta új "beosztását" sokkal boldogabbnak látszott. Végre van remény, a nehéz helyzetünk megoldására. Beadta nekem, hogy az egyház, a jó munkája elismeréseként áttvállalta a hitelt, és ezért csak annyit kellett vállalnia, hogy olykor több napos kiküldetésbe kell mennie, más intézményekbe. HOGY ŐSZINTE LEGYEK EBBEN SEMMI HAZUGSÁG NEM VOLT, DE A TELJES IGAZSÁG SEM...
- Anita! Kérem háromra jöjjön az irodámba, megkezdődik a különleges munkája...
Tudta a nejem, hogy eljön a pillanat. A főnöke, amióta seggbebaszta, ugyan úgy viselkedett vele, mint azelőtt. Egészen a mai napig, még, csak nem is célzott arra, hogy milyen drasztikus változások álltak be a nejem munkakörében. De ma háromkor az irodájában, megtudja majd mi lesz az első feladata.

FEB
21
2017

Úton Floridába

hetero, közlekedés, nyaralás

Idén is elérkezett július negyedike, ami számomra nem csak a Függetlenség Napja miatt érdekes – bár a tűzijátékot kifejezetten kedvelem, és ráadásul Bostonban, ahol élek, mindig hatalmas és nagyon látványos –, hanem a floridai kiruccanásom miatt, ami az elmúlt öt év során egyfajta „tradicionális zarándokúttá” vált számomra. Ezúttal is a már szokásos menetrendet követtem: kivettem két hét szabadságot az aktuális munkahelyemen (gyakran váltogatom őket, még keresem az igazi hivatásomat…), július ötödikén autóba vágtam magam, és kedvenc (valójában egyetlen) autóm volánja mögött elindultam nővéremhez a távoli Florida, pontosabban Miami felé. (Itt jegyezném meg, bárminemű irigység nélkül, hogy neki bizony volt esze, beházasodott egy igencsak gazdag családba, és most megengedhetik maguknak, hogy egy jókora majdnem-tengerparti házban lakjanak, ami kifejezetten hívogatóbb a nyári vakációm eltöltésére, mint a kis bostoni albérleti lakásom.)