JÚN
01
2017

Nagy Ő 2. rész

hetero, munkatárs

Másnap reggel, ahogy kinyitottam a szemem, a hajnal első sugarainak fényében akár azt is hihettem volna, hogy mindent csak álmodtam, annyira ellent mondtak a történtek minden addigi tapasztalatomnak. Minden teljesen álomszerűnek tűnt, túl tökéletesnek, túl jónak ahhoz képest, amihez eddigi életem során hozzászoktam. Pedig nem volt álom, nagyon is valóságos volt minden, ezt már akkor igazi megkönnyebbüléssel nyugtáztam, amikor kinyitottam a szemem és körülnéztem. Öt óra lehetett, és épp csak annyi fény volt a szobában, hogy kivehetőek legyenek a tárgyak körvonalai. Fatima még mindig édesen aludt mellettem a vastag szőnyegen, forrón és meztelenül, ajkai kissé szétnyílva, egyik keze a feje alatt, a másik a csípőmön. Megint végigjárt a tekintetem a gyönyörű kreolbarna testen, a hibátlan, bársonyos bőrön, a telt idomokon, és megint rámtört az érzés, hogy ez csakis álom lehet, de ha nem is álom, egész biztosan elnéztem valami fontosat,

MÁJ
31
2017

Sylvia 4-5. rész

hetero

4. rész
Azon a napon Sylviának a munkaideje sehogy sem akaródzott véget érni. Legalábbis ő úgy érezte, minden óra lassabban jár a megszokottnál. Borzasztóan izgult, talán mert a szíve mélyén érezte, hogy ha ma találkozik Josephinnel, egy új, izgalmas világba csöppenhet, tele kalanddal és pénzzel. Mihelyt végzett, felkereste a kocsist, Johannt, aki már várt rá.
- Azt hittem már nem is jössz.
- Dehogyis nem.
„Majd pont kihagyom a lehetőséget, ha már megfizettem érte” – gondolta, és eszébe jutott az előző nap élménye, amikor odaadta magát Johannnak, hogy bejuthasson a városba.
- Pedig jobb lett volna, ha meggondolod magad. Nem tudom, hogy mit kavartok ti azzal a kurvával, de jó vége nem lehet.
- Johann, tanácsokat nem kérek! Csak azt tedd meg amiben megegyeztünk!

*  *  *

Szex az időn kívű 2. rész

homo

Az előző részben az idő megállító órám segítségével kipróbáltam az orális szexet Ádámmal. Ebben a részben folytatom a tervemet, hogy leszophassam Ádámot, úgy hogy ő is eszméleténél van.
Péntek reggel kiderült, hogy Ádám beteg lett, ezért nem jön az osztálykirándulásra. Emiatt egész délelőtt letört voltam. Pedig már reméltem, hogy eltölthetek egy estét Ádámmal. Mindenestre ott volt még Kristóf. Ezért se használtam az órámat a suliban. Az ő testét úgy akarom felfedezni, hogy magánál van. Nem tartottam attól se, hogy nem fog belemenni. Kristóf már nem egyszer utalgatott arra, hogy lefeküdne velem. Én nem is tudom miért nem hallgattam rá. De most már mindegy.
Még aznap este megérkeztünk Szegedre. Mindenki elfoglalta a szobáját. Kristóffal mi is bevettük a szobánkat. Mivel Ádám nem tudott jönni, összetoltunk két ágyat, hogy könnyebben beszélgethessünk. Bár gondoltam egyikünk se ezért akarta összetolni őket.

MÁJ
30
2017

Feleségekkel - Palma és Vingával újra

hetero, iroda

Palma
Palma negyvenöt éves, kövér és csúnya. Nem tetszik nekem, de valamiért még is csak izgatott. A teste sem vonzó, vagy csak nagyon kevéssé az. Nem mintha a negyvenöt éves nők undorítóak lennének, dehogy. Vannak köztük egészen jók, és nem csak néhány neves színésznőre gondolok. Régebben is voltak ilyen korú szeretőim. De Palma...
Szóval Palma egy csöppet sem vonzó teremtés. Amikor hétfő délután beállít, léptei közeledtét úgy érzem, akárha hangya lennék, amely a bolyhoz közeledő ember lépteitől retteg. Az persze túlzás, hogy én is félnék, de... Van bennem bizonyos szorongás. Néha, ha vele vagyok, utálom is magamat, az egész ügynek van egy olyan vetülete, mintha fizetett szerelem lenne ez. Palma ugyan nem fizet nekem - még csak az hiányzik! -, mégis valami homályos üzleties ség lapul a háttérben, akkor is, ha ő nem tud róla. Nekem már elrontja a kedvemet az is, hogy én tudok róla.

*  *  *

Carpe Diem

1.rész
- Hogy az a k.rva! B.ssza meg! Most hol vagy? Odamegyek! !!
- Éppen a „Charlie P´s” - ben ülök. Előre szólok, taxival gyere! Mocskosul be fogunk ma rúgni. Gondolni sem akarok erre az egészre.
- Tíz perc és ott vagyok… - tette le ezzel a telefont.
Ültem néztem a söröm és elvesztettem az időérzékem. Még csak egy sör volt, de annyira ki voltam készülte, hogy már ezt is éreztem. A csalódottság, a düh és az önsajnálat váltakozva lett rajtam úrrá. Kívülről nézve úgy nézhettem ki, mint valami depressziós, aki érvágás előtt áll.
Nem tudom mennyi idő telt el, amikor megéreztem Anna kezét a vállamon.
- Nah, mit iszunk?! - mosolygott kínosan. Majd együtt érzően nézett rám.
- Ez olyan „sorban este” lesz. – néztem rá könnyes szemmel és magamra erőltettem egy mosolyt.

MÁJ
29
2017

Tom, Babszi és a mama 4. rész

családi, anál, vibrátor, tini, anya-fia, testvérek, anya-lánya, illusztrált

– Te jössz – szólt oda nekem Tom, amikor kéjnedvtől csöpögő furkóját kihúzta anyja lucskos pinájából..
– Nem – mondta Mariann határozott hangon. – Most mind a kettőtökkel akarok.
– Azt hogy kell? – kérdeztük Tom és én.
– Hát hátulról, meg elölről – mondta Tom anyja, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. – Gyere, Márió, feküdj ide alám!
Hanyatt feküdtem a matracon, ő pedig fölém térdelt és – most arccal felém fordulva – újra beleereszkedett mereven álló farkamba.
– És én? – kérdezte Tom.
– Nyugi, kisfiam. Térdelj ide mögém, és dugd be hátul a fütykösödet.
Mindkét kezével széthúzta a fenekét, Tom pedig a matrac szélére térdelt, előrehajolt és anyja csípőjére támaszkodva dugta be előremeredő farkát az asszony eléje táruló seggébe.

*  *  *

Nagy Ő

hetero, munkatárs

Soha nem voltam nagy nőcsábász, nem dicsekedhetek sem macsó kinézettel, sem nagy farokkal, sőt, nőügyekben kimondottam szerencsétlenül alakultak a dolgaim. A feleségem elhagyott egy nálam lényegesen fiatalabb, és macsósabb pasiért, és szinte minden kapcsolatomból a nő lépett ki, nem én. Nem csoda hát, hogy közel negyvenévesen az volt a szokásos szexuális élményem, hogy kivertem magamnak, valami internetes pornóra.
A munkahelyemen nőkkel dolgoztam, egy kis webdesigner cégnél, és sokszor fantáziáltam róla, hogy valamelyiket feldobom az asztalra és megdudgom, de igazán komolyan soha nem gondoltam, és ennél továbblépni soha nem volt bátorságom, maradt csak az álmodozás. A három nőből, akik a kollégáim voltak Móni és Ági tényleg jól nézett ki, ők nálam pár évvel fiatalabbak voltak, és mindketten nagyon jól karbantartott szép testtel büszkélkedhettek, aztán ott volt a nálam kb hat-hét évvel idősebb nagydarab félvér fekete nő,

*  *  *
MÁJ
26
2017

Koncert ráadással

hetero

Emma épp a munkából sétált hazafelé, amikor telefonján a messenger üzenetet jelzett. Legjobb barátnője, Maja írt: „szombaton Shining Lights koncert, kifogás nincs, gyere hozzám ötre, Peti egész hétvégén nem lesz otthon!!”. Emma visszaírt egy „Oké csajszi” választ, eltette a telefont, majd mosolyogva gondolt közös éveikre barátnőjével. Mindketten harminc körül jártak, az egyetemen találkoztak, akkor lettek elválaszthatatlan barátnők. A szőke, kék szemű Emma gátlásos, visszahúzódóbb személyiség volt, amikor elkezdte a sulit, azonban Maja hatására pár év elteltével egészen máshogy viszonyult a párkapcsolatokhoz, szexualitáshoz, mint előtte. Ma már férjnél van és egy 4 éves lurkót nevelnek együtt, de szent meggyőződése, hogy Maja hatása nélkül nem tudott volna egy ilyen pasit leakasztani és megtartani, mint a férje. Kisfiuk már nagyon jól elvolt az apjával, ezért mondott habozás nélkül igent a koncertmeghívásra.

*  *  *

Erdei gyümölcsös tea

hetero, tini

Barnabás barátomnál voltam kockulni. Sokszor mentem át hozzá, és előfordult párszor, hogy ott aludtam nála. Egyik reggel korán keltem náluk, és kimentem a konyhájukba. Ott volt Bernadett is, Barna húga. Szexisen duci lány, igéző barna szemekkel és hosszú fekete hajjal. 2 évvel volt fiatalabb tőlem, és mivel a legjobb barátom húga, sose gondoltam arra, hogy ő meg én esetleg összejönnénk. Amit észrevettem Bernivel kapcsolatban, az az, hogy nagyon közvetlen volt velem. Sokszor odajött hozzánk, részt venni a játékban, de hamar elunta magát. Tegnap este lenyomtunk egy kört a Mortal Kombatban, és amikor hagytam őt nyerni adott egy puszit az arcomra. Barna nem vette észre, mert a gépen játszott valami mással. Ez jutott eszembe, amikor reggel megláttam őt. Na meg az, hogy zokniban, és hosszú újjú ingféleségben volt. Ahogy megláttam combját az ing alatt, beindult nálam a folyamat. Elmosolyodtam, és jó reggelt kívántam neki.