A+ A-

Vetélytársak 11. rész

Még anyám is észrevette, hogy megváltoztam, amikor egy hét múlva hazakerültem. Nem kérdezte, hogy hol jártam, talán elmondták neki, talán nem is érdekelte.
Hazaengedett? Vagy inkább kilökött az utcára? Van e különbség a kettő között? Marco azt mondta hagy egy kis gondolkodási időt, mielőtt végleg elkötelezem magam. Könnyes szemmel könyörögtem neki, hogy ne dobjon el. Vele akarok maradni, őt akarom szolgálni örökké. Mostanra már kicsit változott a kép. Tudom, hogy manipulált, talán be is drogozott, megvert, megalázott, de olyan földöntúli gyönyörökben is részesített, melyekről nem tudnák lemondani. Vagy mégis? Kétségek közt hányódtam. Pillantásom az éjjeliszekrényen álldogáló üvegecskére esik. Marco szerint pár csepp belőle és minden nő őrjöngő szukává változik. Lehet, hogy én is ebből kaptam? Mindegy. A kérdés az, hogy engedelmeskedem e neki. Megteszem, amit parancsolt?
Négyen kártyáztak az asztalnál. Rita, az anya, Rikki és Viktor. De persze az őket felvevő kamerának ez mindegy volt. Büntetésekkel játszottak, a fiukon már csak a gatya feszült. Az idősebbik nőn hosszú póló, a fiatalabbikon csábos fehérnemű. Veszít.
- Vetkőzz le – szólt Viktor – Meztelenre.
Nem sokkal később a masszőr srácon a sor. Letolt gatyájából előbukkant nem mindennapi farka.
Az anya lassú, kiszámított mozdulatokkal dobálta le a ruháit. A lánya tölt neki egy nagy adag bort, majd oszt. Látszik, hogy ehhez is jól ért. Viktornak jutnak a legjobb lapok. Könnyedén bezsebeli a győzelmet, majd kajánul a szeretőjéhez fordult, s csak annyit mondott:
- Nyald ki a lányodat Iza.
Először megrázta a fejét, de addig győzködték, míg vöröslő arccal térdre ereszkedett, s odakúszott Rebeccához. Bár Viktor azt állította róla, hogy vannak leszbikus hajlamai, valójában még soha nem volt nővel. Mégsem érzett irtózatot vagy szorongást, inkább kellemes bizsergést és furcsa vágyat. S amikor nyelve a remegő pinához ért, orgazmus hullámzott rajta végig. Úgy nyalt, mint még soha. Kezeivel gyúrta Rita melleit, a nyelvével pedig körbe körbejárta a telt pöcköt. Aztán ajkai közé vette, és finoman megszopogatta. Arcát teljesen belefúrta a szeméremajkak közé, hogy nyelve a barlangba hatolhasson, míg az orrával a csiklót dörzsöli. Rita odúja tág és nedves, lucskosan nedves volt. S amikor nyelve végigjárta a nyálkás falat, érezte, ahogy a hüvely összeszűkül, s a szájába édes, finom lé csorog.
Rikki olyan ügyetlenül kevert, hogy a lapok szétszóródtak. Ráadásul számolni is elfelejtett, oda kellett figyelnie, hogy tényleg jól osztott. A fiatal lány felnézett és az asztalra csapta lapjait: - 22 mondta. Viktor mosolyogva szedte össze őket.
- Úgy látszik ma a szerencse az én oldalamon áll – jegyezte meg, aztán hozzá szólt: – Most te nyald ki anyádat. De jó alaposan. Hallani akarom, mennyire élvezi.
Rita meg sem várta a mondat végét, a kezei már elindultak. Megmarkolta anyukája melleit. A hatalmas dudák arra ösztönözték, hogy tanulmányozza őket egy kicsit. Ajkaival harapdálta, szívta a merev bimbókat, a nyála lefolyt Iza hasán.
- Azt mondtam, hogy nyald ki. A pinájával játssz, ne a melleivel – vetette közbe Viktor.
Rita lejjebb mászott. Nyelvével megsimogatta a kövér csiklót, mialatt kitapogatta a duzzadt rést. Ujját azonnal mélyre nyomta a lucskos lyukba, amire partnere sikítva élvezett el.
Ez volt az a pillanat, amikor Rikki elvesztette maradék önuralmát. Fel-kelt az asztaltól, letolta a nadrágját, s merev farokkal a két nőhöz lépett. Iza azonnal a szájába vette a dákóját, s míg Rita az ő punciját nyalta, mélyre nyelte be a kemény botot.
Viktor sem tétlenkedett. Megszabadult a ruháitól, Rita billegő fenekéhez térdelt, megemelte, s becsúsztatta dorongját a kitöltésre váró odúba. Aztán hogy jobban beleférjen, megmarkolta a derekát, s ellenlökést adva, tövig nyomta a farkát a gyönyörbarlangba.
Rita udvariasan kivárta, míg Viktor elhelyezkedik, és ütemesen kefélni kezdi, majd visszatért anya pirosló, húsos pinusához. Lefetyelve haladt a csiklótól egészen a síkos bejáratig, de ott nem állt meg, tovább haladt. Nyelve épp csak hozzáért a rozettához, Iza sikongatva kezdte el dobálni magát. Ez jelzésként hatott Ritára, hogy aprólékosabban szenteljen figyelmet a hátsó lyuknak. Nyalta a szűk nyílást, még bele is bökött többször, hogy előkészítse, végül úgy dugta vissza mutatóujját a locsogó pinába, hogy kisujja a fenék záróizmán át, ebbe a barlangba jusson.
Izának ez az élmény nem volt új. Ágyékát elfordította a lányától, s Rikkinak kínálta fel.
- Gyere, kúrj meg! – kérlelte könyörgő hangon.
Rikki magához húzta Izát, s a nedvességtől csurgó pinához illesztette kéjlécét.
- Ne oda, a másikba! – szólalt meg ismét Iza, s ő maga fogta meg, s helyezte a rozettájához a kőkemény faszt.
Rikki lassan, kis lökésekkel nyomult a barlangba vigyázva, nehogy fájdalmat okozzon. A lyuk azonban könnyen engedett, a makkja volt még csak bent, de a spermája már kitörni készült.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 veteran 2018. 10. 16. kedd 18:09
Jobbat vártam.
#10 Bizse42 2018. 10. 13. szombat 19:06
Érdekes, de nem keltette fel bennem a "bizsergő" ideg végződéseim. Kicsit mesterkéltnek tűnt.
#9 joe013 2018. 10. 13. szombat 19:00
kezdetnek elmegy......
#8 sunyilo 2018. 10. 13. szombat 12:34
Egész jó. Nem pornóforgatókönyv, hanem történet...
#7 cscsu50 2018. 10. 12. péntek 08:25
ez jól sikerül
#6 listike 2018. 10. 12. péntek 07:11
Az egész sorozat nem tetszik.
#5 feherfabia 2018. 10. 12. péntek 06:44
Nem tetszett!6p
#4 Andreas6 2018. 10. 12. péntek 05:35
Nekem nem jött be.
#3 A57L 2018. 10. 12. péntek 04:42
Szerintem is,ez jól sikerült.
#2 zoltan611230 2018. 10. 12. péntek 02:53
Nagyon jó történet .....
#1 Törté-Net 2018. 10. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?