A+ A-

Vetélytársak 3. rész

Egyre nyíltabban cukkoltuk egymást. Mintha titokban versenyeznénk érte. Anyámnak persze peche volt, mert az üzleti útjai miatt sokat volt távol, viszont a táskájában tartogatta vaskos csekkfüzetét. Viktornak majd leesett az álla, amikor meglátta a vadiúj fehér bőrüléses Porschét bekanyarodni a kocsi feljárónkra. – A tiéd – vigyorgott a mutter és még aznap felavatták az üléseket. Reggel, Viktor kérését teljesítve, nekem kellett letisztogatnom a spermáját a szélvédőről. Hogy, kerülhetett pont oda?
- Cserébe megmutatom, neked hogyan lehetsz rossz kislány! – vigyorgott és én persze bólintottam - A rossz lányok faszt szopnak. – folytatta. – Most vedd ki a nadrágomból és tedd a szádba.
Felnevettem a merész szavaitól, de ez megtörte nálam a jeget és hatalmába kerített az … érzelem? Amint kigomboltam a nadrágját és lehúztam a boxerével együtt a bokájára, kiugrott a nagy szerszáma. Még filmekbe se láttam még ilyen szép formásat. Egy vastag lila korona volt a gyönyörű fején. - Gyerünk, rossz kislány. - dübörögte. - Hagyd abba az izgatásomat.
Megnyaltam a számat és elmosolyodtam. Aztán kidugtam a nyelvem, hogy megkóstoljam az előnedvét. Sós és finom volt. Szeretem, hogy az íze tiszta. Újdonsült erővel a farka köré zártam az ajkamat és könnyedén bevettem a számba. Az állkapcsom fájt, mert vastag volt, de nem adtam fel. Bevettem a péniszét tövig és próbáltam nem megérinteni fogaimmal. Az előnedve miatt öklendeztem egy sort, felszisszent, de megragadta a hajamat, hogy sürgessen. Majd megfulladtam. A nyálam lefolyt az államra és a szemem égett, de úgy szoptam, mintha arra születtem volna. - Ez jó – dünnyögte - csak így tovább. El fogok tőled élvezni gyönyörűm.
Felnéztem rá és megpróbáltam keményebben szopni úgy, ahogy jól esik neki, hogy soha ne akarjon más nőt, csakis engem. Hogy mindig rám legyen szüksége. - Rá akarok élvezni az egész arcodra - sziszegte szorosabban fogott - Azt akarom, hogy a spermám megjelölje a gyönyörű szép fekete hajadat. Bólintottam, mire felmordult és kirántotta szerszámát a számból. Döbbenten bámultam, ahogy simogatta magát. Gyönyör hangjai szakadtak fel belőle. Még mindig csodálkozva bámultam, ahogy a farkát fogta, amikor forrón kilövell a sperma és telibe találta arcomat. Pislogni kezdtem attól tartva, hogy belemegy a szemembe. Felnyögött, miközben bekente az arcomat a forró magjával. Amint kész volt vigyorogva felnéztem rá. - Jó volt? – kérdeztem. A hüvelykujjával felfogott néhány csepp spermát az arcomról, majd oda tolta a szám elé. Szeretni akartam az ízét, így mohón leszoptam róla. Továbbra is így tisztította az arcom addig, amíg a legtöbbjét le nem törölte. - Ez kibaszottul tökéletes volt! - mondta, majd segített talpra állni. A mikró elkezdett vijjogni. Elkáromkodta magát. Elmosolyodtam, ideje anyát felkölteni. Elkészült a reggelink.
Miután a mutter elment bementem a hálószobájukba. A megszokott rendetlenség fogadott. A levegőben drága francia kölni és ingyenes izzadtság illata terjenget. A lepedő még nyirkos volt. Ledobtam a köpenyem és végigdűltem a testük mellegét még őrző vörös selyemlepedőn.
- Te mit csinálsz itt? – lépett be Viktor.
- Nem ez a kérdés – fordultam hasra, hogy hogy jobban megcsodálhassa popsim tökéletes félgömbjeit – hanem az, hogy ti mit csináltatok itt az éjjel? – Mutatom fel az ágy alól előbányászott bilincset.
- Ez nem tartozik rád – hördült fel. – Játszottunk egy kis szürke ötven árnyalatát.
Felálltam. Beleharaptam az ajkamba bevettem titkos fegyverem: a legártatlanabb pillantásommal néztem rá: - Talán engem is meg kellene, hogy büntess.
Hirtelen megváltozott az arckifejezése. Mint egy ragadozó bámult rám, az áldozatára. Felvisítottam, amikor a karjába kapott. A lábával berúgta az ajtót és felrántott az ágyról. Letépte magáról a ruháját és átdobta a válla fölött, miközben kétségbeesetten falta a számat. Hirtelen megragad a könyökömnél fogva és megfordít. Hideg fém zárul a csuklómra
Most már teljesen a hatalmában kerültem. Az ágyhoz vitt és arccal előre a matracra dobott. Nyögés szakadt fel a torkomból. A fenekem most csupasz, a lábam lelógott az ágyról, teljesen ki voltam szolgáltatva neki.
- Szeretném elverni a gyönyörű seggedet. De most megelégszem azzal, hogy megbaszom. - Mondta ezt hűvös, nyugodt hangon.
- Mi van, ha fájni fog? – kérdeztem, mire ő rácsapott a posimra, amitől izgatottan megremegtem.
- Ó, édes annyira nedves leszel. Imádod majd, ha fájdalmat okozok. Vágysz arra, hogy fájdalmat okozzak. Könyörögj nekem rossz kislány. Könyörögj nekem, hogy kitágítsam a szűk kis segged!
Nyöszörögni és fészkelődni kezdtem. Viktor úgy fog megkapni, ahogy azelőtt még soha senki más. Úgy beszélt a testemről, mintha úgy vágyna rá, akár a drogra. És úgy tűnik, ez napról napra csak erősödik nála. Ezt akartam elérni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Bizse42
2018. 10. 16. kedd 13:37
Nem érdekel, hogy ki mit lopott el egy másik novellából! ÉN BORZASZTÓAN NAGYOT ÉLVEZTEM, MINTHA BENNEM JÁRT VOLNA VIKTOR "NAGY és VASTAG" PÉNISZE! Átéltem azt amit az agyam érzékelt, s tiszta nedves vagyok lenn megint. /Pedig ez volt a 3. rész, mi fog még következni.../ Válaszolok rá!
#7 legyenlegyen
2018. 09. 16. vasárnap 18:39
A körítés nagy része saját de a szex jelenetekben sok a szószerinti koppintás Webster:Rossz lányok c. novellájából
Mondjuk 6 pont Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 06. 18. hétfő 14:07
ez gyengébb lett Válaszolok rá!
#5 veteran
2018. 06. 18. hétfő 09:14
Romlott a színvonal. Válaszolok rá!
#4 listike
2018. 06. 18. hétfő 07:19
Nem tetszett. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 06. 18. hétfő 06:41
Ez nem sikerült olyan jòl! Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 06. 18. hétfő 04:26
Ez is tetszik.8P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 06. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!