A+ A-

Vetélytársak 1. rész

Soha nem jöttem ki jól anyámmal, mostanában mégis irigyeltem. Miután elvált az apámtól, hosszas kutakodás után megtalálta a tökéletes pasit. Most is őt bámulom, ahogy a garázsajtót szereli. Az ingujján megfeszülnek az izmai és a khaki nadrágja szorosan körül öleli a csinos seggét. Napszemcsit visel, és a sűrű fekete haját hátra fésülte. Szeretnék a hajába túrni, és összeborzolni.
Néha, amikor rám néz, a nadrágja annyira kidudorodik, hogy megőrülök tőle. Végig futtatnám a kezemet a hatalmas rúdján, majd kicsomagolnám a rucijából. Rengeteg időt töltök azzal, hogy azon gondolkodom, hogy vajon mi van a ruhája alatt, és hogy mit szeretnénk csinálni a hatalmas testével. Hogy hogyan futtatnám a nyelvemet végig a farka hegyén, és addig ingerelném, amíg annyira elborítaná a vágy, hogy megdugná a szűz puncimat.
Meglestem őket. Forró nyári éjszaka volt. Becsuktam a szemem és elképzeltem Viktor karjait magam körül. Az ajkamba haraptam és hagytam, hogy a kezem lecsússzon az izzadt testemen, amíg a rugalmas bugyimhoz nem értem. Az ujjaim alá csúsztak, aztán levegő után kapkodva lassan megérintettem a nedves, szűk résemet.
Halkan felnyögtem. A fantáziámban megcsókolt, az ajkai éhesen falták az enyémet és a nyelvével birtokolt, miközben magához szorított. Az ujjaimat mélyebbre nyomtam a nedves puncimban, miközben elképzeltem, hogy a nyakamat csókolgatja, lehúzza a pólóm és a szája bekapja mellemet. A kezemmel a mellbimbómat csipkedtem, elképzeltem, hogy az ajkait rám szorítja, hörögve hozzám préseli magát, amitől hangosan a nevét kiáltottam az éjszakába.
Várjunk csak.
Megdermedtem és az ujjaim megtorpantak. Megálltam és figyeltem. A nyögése, amit csak a fantáziámban hallottam, valódi volt.
Tovább hegyeztem a füleim. Megint meghallottam és éreztem, hogy a pulzusom megugrik, a szívem gyorsabban dobog a mellkasomban.
- Oh, keményebben bassz meg Viktor
Oh, Istenem.
Ez anyám hangja volt. Megfordultam és kinéztem az ablakon. Kiláttam a hátsó kertünkbe, ahol a hálószobám volt. Oda, ahol sok délután lestem meg Viktort fűnyírás közben vagy néztem, ahogy úszik a mély vízben, a medencénkben. De ez alkalommal elállt a lélegzetem és éreztem, hogy a testem megfeszül az izgalomtól amiatt, amit láttam. Beletelt egy másodpercbe, hogy a szemem alkalmazkodjon a holdfényhez és mindent lássak. Viktor teste csillogott a forró nyári melegben, miközben mozgott, az izmai megfeszültek és összeszorultak, a csípőjével ütemesen pumpálta anyámat, aki lehajolva egy székre támaszkodott. - Ó, Istenem, drágám! Basz meg a nagy faszoddal!
Felnyögtem és a kezemet gyorsan a számra tapasztva bámultam ki az ablakomból. El sem tudtam hinni azt, ami alig tíz méterre tőlem történt. Azt gondoltam, hogy őrülten féltékeny vagyok vagy, hogy összetörik a szívem, amiért a fantáziámban lévő férfi egy másik nővel van. Először az is voltam. Sírás kerülgetett és torkom lesüllyedt a gyomromba. De ahogy néztem őket, rájöttem, egyre jobban és jobban megbabonáz a látvány. Minél jobban néztem őket tágra nyílt és döbbent szemmel, annál kevésbé tudtam levenni róluk a szemem.
Azt hiszem, egy részem azt kívánta, hogy én legyek ráhajolva a székre és, hogy Viktor keze az én csípőmet megtartva pumpálja belém a farkát. Teljesen felizgulva csurom nedveses kukkoltam tovább őket. A puncim vágyakozva lüktetni kezdett a bugyimba, az izgalomtól gyorsan összeszorult a belsőm. Hagytam, hogy a szeretkezésük hangja végig söpörjön rajtam, miközben mohón visszatoltam az ujjaimat a nedves, szűk kis résemre.
Elölről jól láttam anya szenvedélytől összeráncolt arcát, miközben a pompás pasija a csípőjét szorosan tartva hatolt belé. Újra és újra. A mellei jóval nagyobbak, mint az enyémek. Erősen rázkódtak, miközben Viktor a seggét megragadva, mély mozdulatokkal keményen kezdte baszni. Izgatóan izmos, szőrtelen teste izzadtan ragyogott a napfényben. Anyám altestét az égre emelve nyögdécselt miközben az a csodálatos fasz ki – be járt a fenekébe. A picsád már nem elég szűk neki, mi? – gondoltam kárörvendően. Úgyis csak a pénzed kell neki. Jó tíz évvel fiatalabb, mint te! – szerettem volna a gyönyörtől eltorzult arcába vágni. Irigy voltam.
Csillogó mellkasa hullámzott a holdfényben, felnyögtem, ahogy még egy ujjam csúszott be a szűk csatornámba, mintha a farka lett volna. A hüvelykujjammal a csiklómat dörzsöltem, miközben a két ujjamat ritmikusan toltam be és ki a nedves résembe, próbáltam összhangban mozogni Viktor döféseivel, kint az udvaron. Üteme felgyorsult. Láttam az állkapcsán, hogy a fogát csikorgatja, az erős koncentrálást a szemében, miközben a csípőjét előre-hátra ringatta. - Óh, igen bassz meg, bébi. Gyere belém! Lődd a spermádat belém és tölts meg Viktor! Basszál, élvezz belém! Akarom azt a forró gecidet!
Keményen felnyögött és egy utolsó, erőteljes lökéssel előre döfött anyámba, majd felüvöltött és én úgy képzeltem, hogy velem együtt élvezett el. A testem összeszorult és megrándult, a szűk puncim az ujjaim köré szorult.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.42 pont (69 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Bizse42
2018. 10. 16. kedd 12:55
Kezd nekem "izgi" lenni nagyon.... Válaszolok rá!
#7 Speedcop
2018. 06. 10. vasárnap 20:07
Üdv..jó a történet ...de ne "folytazsd" hanem folytasd...köszi Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 06. 4. hétfő 14:37
Eddig tetszik Válaszolok rá!
#5 vakon54
2018. 06. 4. hétfő 12:43
10 pont és folytazsd. Válaszolok rá!
#4 veteran
2018. 06. 4. hétfő 09:36
Eddig jó. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 06. 4. hétfő 06:54
Tetszett !8p Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 06. 4. hétfő 05:07
Tetszett és megérdemli a 8 pontot. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 06. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!