A+ A-

Vetélytársak 5. rész

A hajnal első sugarai bearanyozták szobám falait. Erről persze én mit sem tudtam, mert aludtam. Az ajtó felől halk kopogtatást hallottam. Felkönyököltem. A szívem nagyot dobbant, amikor Melinda kinyitotta az ajtót.
- Szia! - mondta, az arcán halvány mosollyal.
- Szia! - mondtam, és a szó félig suttogásként, félig károgásként hagyta el a torkomat.
- Csak jó reggelt akartam kívánni.
A mellkasomba minden bizonnyal örökre bevette magát valami kellemesen feszítő érzés, és aztán átköltözött a gyomromba is. Ujjaimmal megmarkoltam magam alatt a lepedőt. Belépett a szobába, és én végignézhettem rajta. Ahogy ő viselte, még a hosszú fehér póló nagyon szexis volt.
Halkan becsukat az ajtót maga mögött. Ahogyan a zár nyelve kattant, a szívem vadul verni kezdett. Melinda itt van velem egy szobában, és egy bugyin kívül nincs rajta semmi.
Visszatartottam a lélegzetemet, és a tekintetemmel követtem, ahogyan lassan odalép az ágyhoz. Leült mellém, és a csípője a lábamhoz ért. A napfénybe úgy világított a szeme, akár két drágakő. Tekintetét lassan végighordozta az arcomon, majd le a mellkasomon. De ez olyan tekintet volt, hogy a mellbimbóim azonnal nekifeszültek a vékony takarónak.
A szemével már megint az arcomat fürkészte, és én halkan felsóhajtottam. Mintha ezernyi pillangó költözött volna a gyomromba, amiknek mind egyszerre jutott eszébe, hogy valahogy ki kellene törni onnan.
- Emlékszel még, az estére? - Közelebb hajolt, így az ajkunk már csak, néhány centire volt egymástól. - Most még csodálatosabb lesz.
- Igen? - Oldalra döntötte a fejét, és egymáshoz ért az orrunk.
- Ó, igen.
- Megint nem csókolsz meg?
- Pontosan ezt nem fogom tenni - húzódott mosolyra a szája.
Ahogyan a testem megfeszült és egyszerre befogadóvá vált, minden porcikámat melegség öntötte el. Lehunytam a szemem, miközben az ajkai egyszer, majd még egyszer végigsiklottak az én ajkaimon, majd rájuk tapadtak. Az a finom érintés szinte az őrületbe kergetett.
Melinda a bal karjára támaszkodott, a másik kezével pedig az arcomat simogatta. Először a szám egyik, majd a másik sarkába is belecsókolt, utána a kezét, végigsimítva a nyakamon, a tarkómra csúsztatta. Ajkaival végighaladt az arcomon, lángolóan forró vonalat rajzolva, egészen a fülemig. Megremegtem, mire ő mélyen, halkan felnevetett. Az ajkai megtalálták a fülem alatti érzékeny kis helyet, amitől felnyögtem.
- Azért jöttem, hogy felébresszelek. Nincs semmi rossz abban, amit csinálunk. Engedd el magad – suttogta.
Azután megcsókol úgy, mintha fuldokolna, és csak tőlem kaphatna levegőt. A tarkómra csúsztatott keze nem hagyta, hogy elmozduljak, így félig felülve maradtam, amíg ő az ajkaimat falta. Mert ez az egyetlen szó, ami megközelítőleg leírhatja, milyen volt, amikor csókolt. Melinda felfalt.
Az ajkaim szinte maguktól nyíltak meg neki, a nyelve becsúszott, és simogatott, miközben a keze szorosan tartotta a tarkómat. Éreztem a fogkrémje ízét, és ettől minden érzékem felbolydult. Amikor eltávolodott, és kihúzta alólam a kezét, a mellkasa mélyéről valami morgásféle hallatszott.
Abban a pillanatban, hogy a fejem a párnára hanyatlott, rémület öntött el, és levegőt sem tudtam venni. Mi lesz ebből? Fölöttem volt, de én magamon akartam érezni, úgy, hogy a testünk egymásnak feszül. Amint ráébredtem arra, hogy mit akarok, egymásnak ellentmondó érzések törtek rám. Nem megyünk túlságosan messzire? Nem lesz még elég? Az alsó ajkamat a fogai közé harapta, és pedig felnyögtem. Azt hiszem, nem.
Egy tőlem szokatlanul bátor mozdulattal, amihez a vágyam adta a hajtóerőt, a két kezemet a pólója alá csúsztattam. Melinda megremegett, ahogyan az ujjaim a háta meztelen bőréhez értek. Egy pillanatig nem mozdult, azután eltávolodott egy kicsit. Kis híján kérdőre vontam, hogy miért teszi ezt, miért akar elhagyni, ha már ennyi bátorságot összeszedtem magamban, hogy ilyen messzire menjek? Mi az ördögért csinálja ezt velem?
Melinda azonban csak megfogta a pólóját és levette. A lélegzetem elakadt, ahogyan magamba szívtam a látványt. A teste egyszerűen lenyűgöző volt. Sima bőre ráfeszült nőies izmaira. Két, tinihez illő melle keményen ágaskodott. Ő nem tétovázott. Lerántotta rólam a takarót, és a szívem nagyot dobhant. Azonnal eszembe jutott, hogy mit csináltam az ágyban. A tekintetünk egymásra talált, és én nem tudtam se mozdulni, se lélegezni. Fölém feküdt, a karjai mintegy ketrecbe zártak, úgy vettek körül, hogy attól kicsinek éreztem magam... és azt éreztem, hogy biztonságban vagyok. A kezemet a hasára csúsztattam és végigsimítottam. Az izmok sorra megrándultak az érintésem alatt.
Elkapta az ajkaimat, a csókja perzselt, miközben elhelyezkedett a combjaim között, elfojtva az élvezettel teli kis nyögést, amely a torkom mélyéről indult. A csípője összekapcsolódott az enyémmel, és az idegvégződéseim izzani kezdtek. A csípője lassan előrenyomakodott, mire a lábujjaim begörbültek, és ujjaim az oldalába mélyedtek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.47 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008
2019. 01. 7. hétfő 16:21
Folytasd annyira jó lett 9p Válaszolok rá!
#5 Bizse42
2018. 10. 16. kedd 14:20
Nem hiszem el, hogy ilyen aranyos "szexis" cselekmény sorozat, tud még nekem örömöket okozni. Hát tudott, pedig nem vagyok leszbi és mégis! Nagyon felizgultam rá... Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2018. 06. 30. szombat 08:25
elmegy Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 06. 29. péntek 05:56
az előző jobb volt! Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 06. 29. péntek 04:51
Nem lett rossz leszbi. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 06. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!