A+ A-

Vetélytársak 7. rész

Kibékülésünk … de azt mondhatnám, hogy megbékélünk első jeleként anya megengedte, hogy elmenjek velük a „Klubba”. A zártkörű intézményben olyan férfiak és nők fordultak meg, akik sokszor és szívesen vétenek a hatodik parancsolat ellen. Miközben ők az évfordulójukat ünnepelték (itt ismerkedtek meg pontosan egy éve) én a bárpultnál sertepertéltem.
A kopasz férfi, fekete öltönyt viselt fekete inggel és fekete nyakkendővel. Ahhoz képest, hogy inkább az ötvenhez járt közel, mint a harminchoz, olyan ruganyos volt, mint egy futballista. Odahajolt hozzám, és nekem szegezte a kérdést:
- Levetted már?
Döbbent arckifejezésem láttán elmosolyodott, majd kortyolt egyet a whiskyjéből, letette az üres poharat, és a keze fejével megtörölte a száját.
- A bugyidra gondolok. Kibújtál már belőle? - kérdezte.
Körülnéztem, hogy kiderítsem, hallotta-e más is rajtam kívül. De közben ismét játszani kezdett a zenekar.
- Ki vagy te?
- Igazából az a kérdés, hogy készen állsz-e rám.
- Mi fog történni? – kérdeztem – Ekkor döbbentem rá, hogy valószínűleg összetéveszt valakivel. Hirtelen kedvet kaptam, hogy belemenjek a játékba.
- Mi fog történni? - ismételtem meg a kérdést.
- Minden, amit csak szeretnél, és semmi, amit nem akarsz. Hogy hívnak kedvesem?
- Rita.
Kibújt a szmokingjából, a kezembe adta, és megkért, hogy tartsam az ölemben. Mögém állt, mintha az együttest figyelné. Mikor egy kissé hátrabillentette a székemet, ugrott egyet a gyomrom. Hozzásimult a hátamhoz, és forró száját a fülemhez tartotta. Éreztem a merevedését a vesetájékomon.
- Egyszerűen mesésen áll rajtad ez a ruha, Rita. De muszáj lesz levennünk a bugyidat, mégpedig most rögtön - suttogta rekedtes hangon. - Játszani fogok veled, már ha te is akarod.
- Itt és most? - kérdeztem, majd nyeltem egyet.
- Úgy bizony.
- És mi lesz, ha valaki meglátja?
- Nem fog. A szavamat adom rá.
A mellkasának dőltem, és miközben mindketten az együttest néztük, becsúsztatta a jobb kezét a szoknyám alá, majd elindult a combjaim között felfelé, egészen a bugyimig. Egy határozott mozdulattal bedugta alá az ujját. Nedves voltam. Kész őrületnek tűnt ez az egész. A zenekar gyorsított a tempón. Az énekes hangja is olyan volt, mint egy hangszer. Épp abban a pillanatban kezdett bele a dalba, amikor a mögöttem álló férfi két ujját beleakasztotta a tangám pántjába.
- Emelkedj fel egy kicsit, kedvesem - utasított, majd egy gyors mozdulattal előrerántotta a szétszakadt bugyit a térdem felé. Gyorsan lejjebb tornáztam, átbújtattam rajta a bokámat, majd hagytam lehullani a padlóra. A helyiségben sötét volt, őrült zaj és zsúfoltság. Még ha elsikoltottam volna magam, akkor sem keltettem volna feltűnést.
Éreztem, ahogy a férfi lassan simogatni kezdi a combom belső oldalát, hogy még jobban felizgasson, miközben forró lehelete továbbra is a fülemet érte. Elképzeltem, milyen látványt nyújthatunk így ketten: olyanok voltunk, mint egy szerelmespár, akik élvezettel figyelik a zenekart. Egyedül mi tudtuk, hogy az egyik keze közben birtokba vette a testemet. Senki nem törődött velünk, úgyhogy egyre merészebb lett. A másik kezét a jobb mellemre csúsztatta, és pár másodpercre rajta hagyta. Majd széles tenyerével körözni kezdett, míg a mellbimbóm teljesen meg nem keményedett.
- A legszívesebben most azonnal a számba venném - súgta a fülembe. - De sajnos nem tehetem, hiszen egy zsúfolt bárban vagyunk... Ettől még nedvesebb lettél?
Ó, istenem, igen! Bólintottam.
- És ha most feldugom az ujjamat, még ennél is nedvesebb leszel?
- Igen... - feleltem.
- Megígéred?
Miután bólintottam, éreztem, hogy újra életre kel a bal keze az ölemben tartott zakó alatt. Felcsúsztatta a combomon, majd az egyik ujját belém dugta. Kis híján elveszítettem az egyensúlyomat, de ő megtartott. A jobb combomat megnyomva kicsit szélesebbre tárta a lábaimat, én pedig még jobban szétterítettem a zakót az ölemben, hogy semmi se látszódjék abból, ami alatta zajlik.
- Igyál egy kis pezsgőt, Rita - biztatott. Fogtam a poharat, és miközben belekortyoltam a hűs italba, éreztem a nyelvemen a buborékok pezsgését. - Itt és most el foglak juttatni a csúcsra.
Még mielőtt nyelhettem volna, az ujjai ingerelni kezdtek. Olyan fantasztikus érzés volt, hogy kis híján félrenyeltem közben. A közelünkben állók közül senki még csak nem is sejtette, hogy nekem közben milyen fantasztikus élményben van részem.
- Érzed, Rita? - suttogta érzékien. - Simulj bele, bébi - kérte. - így!
A medencémet a tenyerébe nyomtam, amit most már alám csúsztatott. Az ujjai a szeméremajkaim között kalandoztak, miközben a hüvelykjével köröket írt le a csiklóm körül. Behunytam a szemem. Miközben teljesen átengedtem az irányítást az erős férfikéznek, olyan érzésem volt, mintha egy hintában ringatóznék.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Bizse42 2018. 10. 16. kedd 14:57
Hát, ez egy kemény menet volt...
#6 sunyilo 2018. 07. 7. szombat 17:25
Jó írás.
#5 cscsu50 2018. 07. 5. csütörtök 19:00
egész jó lett
#4 veteran 2018. 07. 5. csütörtök 15:12
Ez remek.
#3 feherfabia 2018. 07. 5. csütörtök 05:33
Nagyon szuper!9P
#2 A57L 2018. 07. 5. csütörtök 03:49
Ez tetszik.
#1 Törté-Net 2018. 07. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?