A+ A-

Vetélytársak 4. rész

Kényelmetlenül fészkelődtem az ülésen. Hiába kenegettem mindenféle kencével, a fenekem még másnap is sajgott. Nem nekem való az anál döntöttem el határozottan, de amikor reggel megláttam Viktort, ahogy a fürdőnacijában, a Porschéjét tisztítja, tudtam, hogy csak kérnie kell, és újra megteszem neki.
Csak nem most. Most ugyanis a rohanó villanyoszlopokat bámulom, és arra várok, hogy a vonat elvigyem Melinda nénihez. Ha nem tudnám, hogy anya nem rajong túlságosan a húgáért – és most finoman fogalmaztam – biztos lennék benne, hogy ez is csak egy újabb trükk, hogy eltávolítson a pasija közeléből. Nagynéném az állomáson várt.
- Szióka nagylány! – Köszöntött, amint meglátott. – Biztos, hogy te vagy az? – Incselkedett. - Csodásan nézel ki!
- Te is – mosolyogtam rá.
És ezt nem csak udvariasságból mondtam. Melinda jó tíz évvel volt fiatalabb anyámnál. Ráadásul a gének furcsa lutrija miatt inkább rá, mint a mutterre hasonlítottam. Nem egyszer történt már meg, hogy azt hitték, testvérek vagyunk. Rövidre vágott fekete haja, sportos nyúlánk alakja, öltözködése csak növelték a belőle sugárzó fiatalos bájt. Miközben a kocsijához kísért, átölelt. Ez egy kicsit veszélyezett ugyanis nagynéném soha nem titkolta, hogy jobban vonzódik a lányokhoz, mint a pasikhoz. Nem mintha valaha is kikezdett volna velem, de volt a tekintetébe, az érintésébe valami, ami összezavart. Pár éve, még a Viktor előtti korszakban, többet járt hozzánk. Akkoriban, ébredező szexualitásommal birkózva nem egyszer történt meg velem, hogy masztizás közben nem a focicsapatunk kapitányának, hanem az ő képe villant be előttem.
Egész nap segítettem neki kirámolni a bedobozolt cuccokat. Tetszett az új lakása. Kisebb volt, mint a miénk, de a medencétől kezdve a szaunáig mindennel fel volt szerelve, ami szem – szájnak, elmének és testnek ingere. Este aztán egy pohár édes vörösbor kíséretében leültünk a tv elé filmet nézni, dumcsizni. Hamarosan éreztem, hogy elnehezülnek a szempilláim. Mintha minden pislogás hosszabbra nyúlt volna. Melinda mocorgott mellettem, én pedig egyre mélyebbre süllyedtem a kanapé párnái közé, ezzel egy időben pedig egyre közelebb hozzá. Az oldalam hirtelen az övének simult, és eszembe jutott, hogy talán okosabb volna elhúzódni tőle, de olyan finom meleg volt a teste, és olyan kényelmes volt így feküdni! Túlságosan lusta voltam ahhoz, hogy megtegyem, és úgy tűnt, neki sincs ellenére a dolog, mert ha nem akarta volna, biztosan eltol magától, vagy ő ül távolabb.
Biztosan elbóbiskolhattam a második film alatt, mert amikor kinyitottam a szemem, először azt hittem, hogy valaki az oldalára fordította a tévét. Csak lassan jöttem rá, hogy nem a tévé, hanem én fordultam el és, pont ott kötöttem ki, ahol nagyon nem kellett volna. Az oldalamon feküdtem, betakarózva, és a fejem nagynéném ölében nyugodott. Pontosabban a combján.
A lélegzetem elakadt, és a szívem kihagyott egy ütemet. A csípőmön valami súlyt éreztem, aminek így érzésre olyan alakja volt, mint egy kéznek – az ő kezének! Ő is alszik? Jaj, istenem, ez hogyan történhetett meg? Elaludtam, és most szegény Melinda nem is tud megmozdulni miattam! Jól van, két lehetőségem maradt. Vagy legurulok az ágyról, és eszement módjára a hálószobába menekülök, vagy megpróbálok úgy viselkedni, ahogy egy felnőtthöz illik, és megnézem, hogy vajon ő is alszik-e.
Meglepő módon az utóbbit választottam, így óvatosan hanyatt fordultam. És ez volt a lehető legszörnyűbb megoldás, mert amint megmozdultam, a csípőmön nyugvó kéz is elmozdult, és most már a hasam aljára került. A keze a köldököm alatt nyugodott, úgy, hogy az ujjai elérték a jóganadrágom gumiját. Nagyon, de nagyon közel volt azokhoz a bizonyos, területekhez. A mellkasomra mintha egy jégtömb nehezedett volna, de lejjebb, sokkal lejjebb valami egészen más érzésem támadt. A hasamból bizsergés indult ki, majd meleg rezgésekkel, hullámokban árasztotta el az egész alsótestemet. Hogyan lehetséges, hogy az ember egyszerre érez fagyos hideget és perzselő forróságot?
Melinda hüvelykujja megmozdult, és én az alsó ajkamba haraptam. Biztos, hogy csak véletlen, vagy önkéntelen kis rándulás volt a dolog. Aztán a hüvelykujj megint megmozdult, és ez alkalommal lassú, lusta köröket kezdett rajzolgatni a köldököm alá. Basszus! A pulzusom felgyorsult, és a melegség egyre jobban elárasztott. A hüvelykujja egyre csak mozgott, és még vagy fél percig ment ez, amíg már nem tudtam tovább elviselni. Néhány testrészembe olyan érzés költözött, ami teljességgel ismeretlen és igazságtalan volt, és aminek nem lett volna szabad odaköltöznie. Pedig megtette!
Mély levegőt vettem, de így sem sikerült ellazítani az izmaimat, vagy csökkenteni a bensőmben támadó feszültséget. Tudtam, ha lenézek, látni fogom, amint a mellbimbóim meredeznek. Éreztem, ahogyan a melltartómhoz dörzsölődnek. Hátrabillentettem a fejem, és a szemébe néztem. A fejét oldalra fordítva a kanapé háttámlájának döntötte, így nem láttam a szemét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.84 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Bizse42
2018. 10. 16. kedd 13:41
Csodálatos... Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2018. 06. 30. szombat 09:24
lehetne folytatni! Válaszolok rá!
#4 veteran
2018. 06. 27. szerda 08:47
Néha tetszik egy-egy leszbis történet,ez ilyen. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 06. 27. szerda 06:21
Tetszett és lehetne folytatni! Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 06. 27. szerda 04:27
Érzéki kis történet.7P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 06. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!