A+ A-

Vetélytársak 6. rész

Viktor az anyámtól kapott kocsijában várt rám az állomáson. Kicsit féltem a találkozástól, de Melinda megnyugtatott: egyelőre játsszam tovább a szerelmes csitri szerepét. Ő a legtehetségesebb emberét állítja az ügyre, és amikor eljön a pillanat lépni fogunk. Azt nem mertem neki bevallani, hogy nem attól tartok, hogy szétverem egy piszkavassal Viktor fejét, hanem attól, hogy még mindig vágyom rá. Jó, … izgató volt a hancúrozás nagynénémmel meg a két barátnőjével, de a lelkem mélyén éreztem, hogy egy nő nem adhatja meg nekem azt, amit egy férfi.
Ahogy beültem, mellé combomra tette a kezét és megcsókolt.
- Úgy örülök, hogy visszajöttél bébi! – mondta köszönés helyett.
- Én is – mosolyodtam el önkéntelenül.
- Annyira hiányoztál! – folytatta – miközben anyáddal basztam csak rád, a te hamvas puncidra és szűk popsidra tudtam gondolni. Apropó… fáj meg?
- Már rég elmúlt – vörösödtem el, mert miközben fél kézzel tekergette a kormányt a másikkal a szoknyám alá nyúlt és megérintette a puncim.
- Nem viselsz bugyit – nyugtázta a nyilvánvalót. – Így sokkal jobban tetszel.
A mutter szokatlanul kedvesen fogadott. Méretes mellei szinte kibuggyantak parányi fürdőruhájából. Nemrég kászálódhatott ki medencéből, mert amikor átölelt tiszta lucsok lettem tőle.
- Gyere velem – ragadta meg kezemet – mutatok valamit.
- Ez mi? – kérdeztem, amikor megláttam a vendégszobánkat.
A helyiség megváltozott. A redőny le volt engedve. A gyertyák a kisasztalokra kerültek, amelyek közrefogták a masszázsasztalt, aminek az alsó vége furcsa módon középen kettényílt, és még lábszíjakat is láttam rajta.
- Sokat gondolkodtam, míg távol voltál. Ez így nem mehet tovább. Szeretnék kibékülni veled, de ehhez az kell, hogy megértselek és elfogadjalak. Ő Viktor egyik barátja. Segített nekem, és segíteni fog neked is ellazulni befogadóvá válni.
Ösztönösen megigazítottam a ruhámat, miközben lábujjhegyen közeledtem az asztal és a felfoghatatlanul vonzó fiatal férfi felé, aki ott állt, a nappalim közepén. Úgy egy méter nyolcvanöt magas lehetett. A haja fénylett és hullámos volt, elég hosszú ahhoz, hogy néhány tincsét a füle mögé kelljen simítania. Napbarnított, izmos karja volt. Talán hivatásos masszőr, gondoltam. Mikor egyik kezét bedugta a pólója alá, egy pillanatra megpillantottam lapos, barna hasát. Sokat sejtető mosolya miatt most valahogy érettebbnek és még vonzóbbnak láttam, mint elsőre. Barna, mandulavágású szeme volt... vagy már említettem a szemét? A tekintete pajkosan csillogott. Elképzelni sem tudtam, hogy lehet egy pasas ennyire bizalomgerjesztő, ugyanakkor ennyire vonzó is. Sohasem volt még dolgom hozzá hasonlóval, de tény, hogy ellenállhatatlanul vonzott. - Vetkőz le - utasított kedvesen. Tétováztam. Meztelenül mutatkozni előttük?
- Ne félj kicsim – bátorított a mutter – ez is csak a terápia része.
Alig mertem a szemébe nézni, miközben hagytam lehullani ruháimat a padlóra. Felültem az asztalra, és hátradőltem, így most csak a mennyezetet láttam. Eltakartam az arcomat a kezemmel.
- Képtelen vagyok elhinni, hogy ez történik velem... - sóhajtottam.
- Márpedig ez a helyzet. Mindez csakis érted történik.
Hatalmas, meleg tenyerét meztelen testemre helyezte, és finoman leszorította a vállamat, aztán lefejtette a kezemet az arcomról, és lefektette két oldalra.
- Így már jobb - mondta. Barna szeme mosolygott. - Ne aggódj, nem fog történni semmi kellemetlen. Épp ellenkezőleg, Rita.
Varázslatos volt az érintése, ahogy kiéhezett bőrömre tapadt a keze.
- Fordulj át a hasadra, kérlek.
Most is elbizonytalanodtam, de aztán engedelmeskedtem. Magam alá húztam remegő karjaimat, és a fejemet oldalra fordítottam, miközben a férfi gyöngéden rám terített egy lepedőt.
- Köszönöm.
Fölém hajolt, a szája egészen közel került a fülemhez.
- Még nincs mit megköszönnöd, Rita.
Éreztem a lepedőn át a kezét a hátamon, ahogy le¬nyomott az asztalra.
- Minden rendben lesz. Hunyd be a szemed.
- Én... azt hiszem, csak... Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan fog történni mindez, mármint hogy most rögtön. Úgy értem...
- Csak feküdj nyugodtan. Azért vagyok itt, hogy jól érezd magad.
Éreztem, ahogy a keze elindul lefelé a combomon a lepedő felett, majd megmarkolja a térdhajlatomat. Kettényitotta a masszázsasztalt Y alakban, és beállt a lábaim közé. Ó, istenem, ez tényleg megtörténik, gondoltam.
- Nem vagyok benne biztos, hogy ez menni fog... - mondtam, és próbáltam hátrafordulni.
- Ha nem esik jól, amit csinálok, csak szólj, és azonnal abbahagyom. Ez így működik. És végig így is lesz majd, Rita. De fölösleges izgulnod, ez csak egy masszázs...
Hallottam, hogy elővesz valamit az asztal alól. Finom, kókuszos illat szállt felém, miközben bedörzsölte valami krémmel a kezét, majd hátulról átfogta a bokámat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.13 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Bizse42 2018. 10. 16. kedd 14:34
Ez nagy csattanás volt. /Nem értik a lenti férfiak, mik az igazi női érzelmek, csak kritizálni tudnak. Nem tudnak egy épp érzelmet kifejezni sem!/
#6 sunyilo 2018. 07. 2. hétfő 19:47
Volt már jobb, egyébként is ez pornófilm-téma...
#5 cscsu50 2018. 07. 2. hétfő 17:05
közepes
#4 feherfabia 2018. 07. 2. hétfő 06:46
Nekem 4 pontot èr!
#3 A57L 2018. 07. 2. hétfő 04:53
Közepesnél jobb.
#2 veteran 2018. 07. 2. hétfő 04:25
Jobban sikerült mint az ötödik rész.
#1 Törté-Net 2018. 07. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?