A+ A-

Vetélytársak 8. rész

Jó félóra múlva megálltunk egy külvárosi kertes ház előtt.
- Gyere be! – kérlelt – Iszogatunk egy kicsit, dumcsizunk.
- Nem akarok zavarni – vonakodtam.
- Csak a húgom, Petra van itthon. Ő meg már lehet, hogy alszik is ilyenkor.
Bólintottam. Mint kiderült testvére éppen egy szappanoperát nézett a tévében. Jöttünkre felpattant átölelt bátyát, sőt még én is kaptam tőle két puszit. Petra alacsony, színes raszta hajú csöppet sem szégyenlős csajszi volt. Ez utóbbit azért gondolom, mert aki egy száll, bugyiba kelleti magát egy idegen előtt az … az még az én mércémmel mérve is elég meredek. Megettünk egy pizzát, megkóstoltam a házi készítésű diópálinkájukat (nem ízlett), majd a masszőröm és stopposon, akiről időközben kiderült, hogy neve is van Rikkinek hívják, elvonult. Kettesben maradtunk. Petra előbányászott egy sodort cigit a tárcájából. Meggyújtotta, mélyen leszívta a füstjét, majd felém nyújtotta. Elfogadtam. Pár percig csak vigyorogtunk, majd röhögtünk egymásra. Később kijelentettem, hogy tetszenek a cickói.
- Aha – vigyorogott – és milyen a bátyó farka?
- Mennyei – szaladt fülig a szám.
- Azt meghiszem!
- Tapasztalatból beszélsz mi? – viccelődtem, de ő komolyan felet.
- Aha. Imádok vele dugni.
- Na, ne! – hökkentem meg.
- De! Ő baszott meg először. Kiskorunkban még elég szegények voltunk. Egy szobába aludtunk. Aztán egy szép, holdfényes éjszakán – röhögött – bemászott mellém az ágyba és elkezdett simogatni.
- És? – kérdeztem kíváncsian.
- Mi az, felizgultál?
- Dehogy – tiltakoztam vöröslő arccal.
- Nem hiszem – lökött hátra – érzem a lucskos puncid szagát. Had lám!
- Nem fogom ….
- Akkor én sem folytatom!
- Ok – adtam meg magam. Felhúztam a szoknyám, amikor hozzáértem sokat szenvedett bugyim pántja elpattant.
- Aha! – kiáltott fel diadalittasan – tiszta szaft a puncid! – Mellém kucorgott és rátette a kezét. – Akkor folytatom. Eleinte csak tapiztuk egymást, majd jött a szopizás és a nyalogatás. Soha nem fogom elfelejteni azt az éjszakát, amikor először belém vágta a formás farkát.
- És a szüleitek nem tudták meg?
- Anyám már rég lelépet. Rikki meg bevallotta, hogy apám biztatta fel. Miután kilyukasztott ő is beszállt a buliba. Így aztán amint tehettük leléptünk otthonról. Te – nyúlt be hirtelen a ruhámba – szépek a te csöcseid is. Nincs kedved kipróbálni hármasban?
- Ez komoly?
- Aha. Na, elég bátor vagy cicuska?!
- Jó ötlet – feleltem, vagyis inkább a fű felelt helyettem.
- Ok. – vigyorgott. - Bemegyek, és kicsit bemelegítem a srácot. Adj úgy tíz percet, aztán majd hívlak.
Kentem egy kis jázminolajat a fülem mögé. Töltöttem magamnak. A pia segített, hogy egy kicsit ellazuljak, és átgondoljam a lehetőségeket. Végighúztam a kezemet idegességtől összeszorult gyomromon, aztán ujjaim tovább vándoroltak lefelé, miközben magamat figyeltem a tükörben.
Hallottam, hogy Petra a nevemet kiáltja. Megnyaltam az ajkamat, és hagytam, hogy a köntösöm a földre essen. Amikor beléptem a szobába, Petra, aki szétvetett lábbal állt Rikki fölött, gyengéden végigcsókolta a férfi nyakát és mellkasát, majd hegyes kis nyelvével körözni kezdett az egyik mellbimbója körül. Amikor felnézett, a tekintete találkozott az enyémmel.
- Nézd csak, ki van itt! - suttogta Rikkinek.
Rikki üveges tekintettel, bágyadt mosollyal fordult felém - egy olyan férfi arckifejezésével, aki alig képes elhinni, hogy jó szerencséje még tovább fokozódhat. Petra szája egyre lejjebb vándorolt Rikki testén, keze becsúszott a férfi farmerja alá, amit csakhamar le is húzott róla. Közelebb léptem hozzájuk, és közben rájöttem, mit találtam annyira vonzónak a srácban: a csibészes mosolyát, és elképesztően dögös futballistatestét.
- Miért nem csatlakozol hozzánk, gyönyörűségem? - duruzsolta Rikki, és megpaskolta maga mellett a vörös szaténlepedőt. - Már vártunk rád.
- Ez jó volt - turbékolt Petra, és úgy helyezkedett, hogy még könnyebben lehúzhassa bátya bokszerét.
A csodaszép szerszám hallható csattanással landolt a combján. Jesszumpepi! Petra határozott mozdulattal megmarkolta. - Helló! - suttogtam csípőre tett kézzel, és megindultam feléjük. A szívem vadul zakatolt. Előrehajoltam, a matracra támaszkodtam, aztán elkezdtem mászni felé négykézláb, mint egy áldozatát becserkésző leopárd, ő pedig áhítattal figyelte a himbálodzó melleimet. Petrára ügyet sem vetve a tenyerembe vettem Rikki állát, és hevesen megcsókoltam, a nyelvemet ki-be mozgatva meleg szájában, miközben a kezem lefelé vándorolt, ahol találkozott Petra markával, és a kezünk már egyszerre táncolt le-föl a srác dákóján; Petra a szájába vette a makkot, én pedig megéreztem a szája nedvességét.
Stopposom egyik keze még mindig Petra raszta hajával játszott, míg a másik a hasamat simogatta, majd lejjebb haladt, a bugyim alá, és belém merítette egyik hosszú, izmos ujját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.11 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Bizse42
2018. 10. 16. kedd 16:13
Nem vagyok már észnél, teljesen levesznek a lábaimról.... Válaszolok rá!
#9 veteran
2018. 08. 7. kedd 10:38
Előzőek jobbak voltak. Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2018. 08. 1. szerda 11:53
Olvastam már jobbat... Válaszolok rá!
#7 feherfabia
2018. 07. 31. kedd 05:47
Ez nem sikerült!4P Válaszolok rá!
#6 nikky
2018. 07. 30. hétfő 16:35
korrekt iparosmunka Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2018. 07. 30. hétfő 09:51
gyenge közepes Válaszolok rá!
#4 listike
2018. 07. 30. hétfő 06:39
Hát ez nem tetszett. Válaszolok rá!
#3 Andreas6
2018. 07. 30. hétfő 06:36
Száraz, hangulatmentes leírás. A múlt idő jele a "t", magánhangzó után kettő! Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 07. 30. hétfő 04:19
Nem rossz,de nem tetszik.5P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 07. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!