A+ A-

Egy megvalósult álom

Ahogy szokott történni egy darabig minden szép minden jó volt. Aztán teltek az évek jöttek a gyerekek és egyre inkább ellaposodott, unalmassá váltak a ritkuló szeretkezéseink.
A feleségem 31 éves nagymellű, a teleteket kedvelőknek szép formájú asszony. Én 35 éves szintén nem túl sovány típusú férfi vagyok.
Gyakran álmodoztam róla, hogy kettő nővel esetleg másik párral de még a két férfi és a feleségem felállás is érdekelt, izgatott. Ha valahova elmentünk nyaralni vagy egy sima hétvégére mindig arra vágytam, hogy hátha találkozunk valakivel vagy valakikkel, és valami kialakulhat.
Sajnos mindig csak az ábrándozás jutott, mert a feleségem hirdetésbe nem akart belemenni.
Idén nyáron egy távoli ismerős Géza, akivel csak munkakapcsolatban voltam meginvitált bennünket egy hétvégére a nyaralójába. Miután annyira nem ismerte a nejem nem is akart eljönni de végül sikerült meggyőznöm, hogy gyerekek nélkül menjünk el.
Tehát szombat reggel indultunk és szerencsére könnyen és gyorsan odataláltam. Szép gondosan rendbetartott kisházikót találtunk a hegyoldalba eldugva. Géza feleségét még soha nem láttam, megismerése kellemes meglepetést okozott már látványra is de később, amikor már egy kicsit beszélgettünk természetre is teljesen olyan volt, mint a feleségem közvetlen, bőbeszédű.
Külső megjelenése is hasonlatos volt, egy kicsit telt jó tenyérbe illő mellekkel. Egy kétrészes fürdőruha volt rajta mely a melleknél elég nyitott, így megfelelő rálátást biztosított a lényegre és az alsója tanga változat volt mely szintén nem takart túl sokat.
A délelőtt főzőcskével egymás megismerésével telt, és ahogy múlt az idő (fogyott az alkohol) úgy lettünk egyre közvetlenebbek egymással. Ebéd után a nők kifeküdtek napozni mindketten kétrészes fürdőruciban. Melléjük heveredtem és beszélgetésbe bele-bele szólva szép lassan az engem érdeklő témára tereltem a beszélgetést, ami természetesen a szex volt. Egyszer Géza felesége akit egyébként Andinak hívnak bement a házba italutánpótlásért. Én gyorsan a feleségemet kezdtem győzködni, hogy monokinizzen, sőt az sem lenne baj ha a bugyiját egy mellékhelység látogatás után "véletlenül" egy picit félrecsúszva húzná vissza. Sajnos egyenlőre csak a monokinire tudtam rábeszélni de gondoltam ez is haladás. Közben Géza aki egy-két apróbb javítást végzet a házikón, odatelepedett hozzánk és Andi is visszatért az utánpótlással.
Feleségem eddig a hasán feküdt, már melltartó nélkül de az érkező italt átvenni felemelkedett, majd a hátára feküdt vissza. Láttam ez Gézának is tetszik mert jól megnézte magának az előbukanó melleket majd Andit kezdte piszkálni, hogy Ő is nyugodtan napozhatna így. Egy kis rábeszélésre levette a felsőt, ekkor én gyönyörködtem ki magamat. Na innentől kezdve mi férfiak a szex felé tereltük folyamatosan a beszélgetést ami láthatóan a nőket sem hagyta hidegen.
Estére betelepültünk a nappaliba ahol kényelmes fotelek és egy alacsony kis asztalka állt. Miután a fotelek ülőrésze az asztalka lapjával volt egy magasságban a meg-megnyíló lábak közt jó belátásunk kínálkozott az intim részekre. Andi ült velem szemben és amikor a lábait megmozdította néha olyan izgalom jött rám, hogy szinte remegtem. Arra lettem figyelmes, hogy nejem a mellékhelységről visszatérve megtette amire kértem, egy picit félrecsúszva húzta vissza a fürdő alsóját és ahogy leült félig kilátszott borotvált pinusa. Láttam Gézán, hogy neki sem nagyon kell több az izgalmi állapot eléréséhez. Andi berakott egy lassú CD-t majd Gézát felhúzva táncolni kezdtek és bennünket is erre invitáltak. Ahogy egymás mellet táncoltunk láttam, hogy Andi fedetlen melle (sikerült rádumálni Őket, hogy a napozás után ne vegyék vissza a melltartót) Gézához nyomódik. A következő zenére partnert cseréltünk és én érezhettem azokat a csodás melleket ahogy bőrömnek érnek. Láttam, Géza próbál valamit ügyeskedni és meglepődve észleltem, hogy a gatyája mellett kibújtatta merev farkát, ami most feleségem hasának nyomódik. A tánc végével gyorsan újra elrejtette és egyikük sem szólt egy szót sem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.71 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 05. 2. péntek 18:19
Jó volt.
#2 A57L 2013. 10. 16. szerda 04:16
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2005. 09. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?