A+ A-

Házasság-Szerelem!

Nem készültem izgalommal erre a napra. Sőt, nem készültem sehogyan! Mivel nem nekem volt esküvőm, és sosem rajongtam az ilyesfajta alkalmakért, így eléggé unalmasnak és fakónak ígérkezett ez a nap. Mire odaértünk a templomhoz a vendégek nagy része már bent ült, várva a nem éppen ifjú párt (emlékezetem szerint József volt 34, Noémi pedig 29). Kiszálltunk az autóból, és mi is a templom bejárata felé vettük az utunkat, lévén hogy nem illik ilyenkor még köszönteni a párt. Józsi azonban megállított minket, és zaklatottam megkérdezte, hogy idefele úton nem e láttunk egy fekete Opel-t. Természetesen nem láttunk, de kiderült, hogy az Opelben hozták volna fátylat, és a gyűrűket. Noémi szerint egyszerre indultak el otthonról, de valahol lemaradtak, és már kezdődne a szertartás.
Na szegények - gondoltam - ez sem indul éppen fényesen.
Kis idő múlva azonban befutott az Opel utasaival együtt. Elsőnek egy hosszú barna hajú lány szállt ki sietve. Gyorsan hátrasimította kiszállás után az egyetlen befont fürtöt, amely hajolás közben előreugrott a válla mögül. Odaadta a fátylat Noéminek majd kivett egy dobozt a kocsi csomagtartójából, és jelezte a párnak, hogy indulhatnak a be a templomba, minden rendben lesz. Kinyitotta a dobozt és örült kapkodás közepette vett ki mindent belőle. Én észrevettem hogy elbambultam, szüleim pedig már rég bementek a templomba, így nem csodálhattam tovább a lányt, bementem én is.
A szertartás simán lement, eltekintve a kis késéstől. Majd jöttek a gyűrűk. A "késő" hozta be őket, lassan és kecsesen lépkedve. Finom arcvonásai néha megrándultak, enyhe izgalomról árulkodva. Selymes haja a befont, hosszú tinccsel együtt lebbentek egyet minden egyes lépésnél, akár a menyasszonyi fátyol. Tekintete először ide-oda pásztázott, majd próbált csak az oltár fele koncentrálni. Szürke, testhezálló, mellkasnál fodrozott ruhát viselt térdig érő szoknyával. A megfelelő pillanatban átadta a két gyűrűt, majd beült a padsorba ő is.
A szertartás második fele már "simán" zajlott le. Nem volt semmi fennakadás, és a kezdéssel ellentétben Józsi és Noémi boldogan, mosolyogva hagyták el a templomot.
Ahogyan a vendéglőbe értünk, szemem azonnal a befont hajú kis későt kereste, de nem találtam sehol. Majd egy fél órás keresgélés után feladtam! Majd jött a vacsora. Leültünk mindannyian enni. Semmi különleges nem volt a menüben, lévén, hogy a pár nem volt éppen gazdag, de minden ízletes volt, így jól megvacsoráztam. Majd amikor elkezdődött a vacsora utáni szokásos csevely, én a második "hogy megnőttél te gyerek" jelzőnél elnézést kértem, otthagytam az asztalt, kértem a pincérektől egy üveg pezsgőt, és elmentem ki a hátsó kertbe. A fogadóval ellentétben a hátsó kert eléggé nagy területet ölelt magában. A terasz előtt szép hosszában és széltében rózsakert terült el, majd ezt követően hosszában, és különböző formákban magas sövények helyezkedtek el. Elkalandoztam a kert végébe, ahol biztosan senki sem fog zavarni. Találtam egy nagyon jó helyet, ahol enyhén görbe félkör alakban takart a sövény egy padot. Remek kis hely volt. Innen már alig lehetett hallani a mulatozókat.
Helyet foglaltam, és kinyitottam a pezsgőt. Hátradőltem a kicsi padon, és becsuktam a szemem. A pár korty pezsgő kellemesen bódító hatású volt.
-Szia - felelte egy vékony, kellemes hang.
Én majd leestem a padról a hirtelen meglepetéstől, mivel még lépteket sem hallottam. Kinyitottam a szemem, és ott állt velem szemben a kis késő! A meglepetéstől alig tudtam megszólalni, majd egy szép mosoly megtörte a jeget.
-Szia, foglalj helyett - és átcsúsztam a pad közepéről az egyik oldalára.
A lány egy újabb mosoly után leült, majd a szemembe nézett.
-Nem tudod ki vagyok igaz? -kérdezte, és mintha a hangjában lett volna egy jó adag csalódottság.
-Dehogynem te... nem, nem tudom - feleltem, félig meglepetten.
-Amikor nagyon kicsi voltam mindig te játszottál velem - mondta, és kicsit oldalra dőlt, hogy megkapaszkodjon a pad szélében.
Kezdtem szégyellni magam, de akárhogy erőltettem agytekervényeimet, nem jutott eszembe ez a két igéző szempár.
-Már régen találkoztunk - felelte és a lesütötte közben a szemét - úgy emlékszem 12 éves koromban láttál utoljára.
-Sajnálom - mondtam hebegve - sosem volt jó az arcmemóriám, de azt hiszem nagyon jó lenne felfrissíteni az ismeretséget.
A mosolygott egy újabbat és szebbet, mint az eddigiek, majd elmesélte, hogy unokatestvérek vagyunk, és hogy kinek a lánya. Megtudtam, hogy 4 éve találkoztunk utoljára, és hogy mennyire megszeretett engem, mert meséltem neki egész álló nap, és játszottam vele. Még azt is bevallotta, hogy én voltam az első butus gondolatokkal szőtt szerelme. Ennél a mondatnál enyhén belepirult mondandójába, én pedig zavarba jöttem egy kicsit. Velem szemben ült egy lány, aki 16 éves kora ellenére olyan gyönyörű, fejlett és igéző volt, amellyel soha nem találkoztam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.75 pont (118 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 t.555 2018. 02. 21. szerda 06:56
Nem tartalak perverznek.
#8 Andreas6 2017. 12. 22. péntek 10:26
Nagyon szép írás. Megnyugtatlak: Nem vagy perverz! Ha netán másodfokú unokatestvér, akkor még a törvény sem tiltja. Ezen az oldalon amúgy is hemzsegnek a testvérszexet leíró történetek, ahhoz képest nagyon szolid kis történet.
#7 cscsu50 2017. 03. 10. péntek 08:52
elsőnek jó
#6 zsuzsika 2014. 10. 20. hétfő 13:33
Jó.
#5 genius33 2014. 03. 20. csütörtök 15:51
Nagyon jó!!!!
#4 sihupapa 2008. 11. 15. szombat 03:54
nekem gyönyörű!!!!
#3 kill 2004. 08. 9. hétfő 23:45
jó kis történet
elsőre nem is rossz
jöhet a folytatás:D
#2 incifinci 2003. 09. 25. csütörtök 15:13
A történet jó, szépen meg is írtad, jöhet a folytatás!9p
#1 Törté-Net 2003. 09. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?