A+ A-

Családi kötelékek

Fordítás
Eredeti történet
Úgy emlékszem annak a júliusi éjszakának az eseményeire, mintha csak tegnap történtek volna.
A nővérem és a férje, a sógor hosszú üzleti útjainak köszönhetően, gyakorlatilag külön éltek, és ezért egy ideje én voltam kénytelen segíteni neki a ház körüli nehezebb munkákban. Többnyire már pénteken átmentem hozzá és a meló mennyiségétől függően általában szombat délután vagy este keveredtem haza. Különösebben nem bántam a dolgot, a ház ugyan messze volt (több mint hetven mérföldre a várostól) de szép helyen feküdt és tökéletesen alkalmas volt az elvonulásra valamint a heti irodai robot kipihenésére. Akkoriban a magánéletem is pangott, úgyhogy nem volt aki kifogást emelt volna a hosszú távollétek miatt.
Már három hétvégét eltöltöttem a fentebb leírt menetrend szerint, amikor a negyediken történt valami, ami mindent örökre megváltoztatott.
Azon a napon, hála egy közúti ellenőrzésnek és egy akadékoskodó fakabátnak, elég későn, körülbelül fél nyolc tájban érhettem a házuk elé, bekanyarodtam az udvarba és intettem az ajtóban álló nővéremnek. A szokásos üdvözlésünk általában egy ölelésből és egy arcra adott pusziból állt, de most legnagyobb megdöbbenésemre váratlanul odahajolt és hosszan szájon csókolt. Amikor szétváltunk nagyon feldúlt pillantást vethettem rá, mert hangosan felnevetett és évődve megjegyezte:
-Nocsak milyen félénk valaki ma este.
Éreztem, hogy elvörösödöm:
-Váratlanul jött, ennyi az egész.-dadogtam.
- Miért? Ennyire különösnek találod, hogy egy nővér megcsókolja az öccsét?
Nem volt sem erőm sem kedvem vitatkozni vele, ezért megvontam a vállam és bementem a házba, ahol már az asztalon várt a vacsora. Evés után leültünk a díványra és egy darabig a tévét bámultuk, miközben a kintről beáradó meleg miatt mindketten hideg Heinekent kortyolgattunk. Tíz óra tájban már kezdtem érezni a meleg és az alkohol együttes hatását, amivel nővérem is így lehetett, mert hirtelen előrehajolt és ismét szájon csókolt ezúttal még szenvedélyesebben mint azt az érkezésemkor tette. Megint csak meglepődni tudtam, de mivel a sör jócskán el is lazított, viszonoztam a csókot. Már épp kezdtem volna belelendülni, amikor hirtelen kibontakozott az ölelésemből, felkelt a díványról és megállt előttem. Ahogy végignéztem fölém magasodó alakján, belémnyilallt a felismerés, hogy életemben először tekintek rá nőként, és, hogy le sem tudnám tagadni, hogy mennyire tetszik az amit látok.
Szűk farmer volt rajta és rövid fehér póló aminek az alja valahol a köldöke fölött kezdődött. Ezek a testhez simuló ruhadarabok kellemesen kiemelték szépen ívelt, telt melleit és az igazán fogra való, formás fenekét, a bőre kicsit ugyan fehér volt az én ízlésemnek, de kárpótolt érte hosszú, hátközépig érő dús, sötétbarna haja.
Kilenc év különbség volt köztünk, én huszonhárom voltam, ő pedig harminckettő.
Furcsa, rekedtes hangon szólalt meg:
-Nagyon meglepettnek látszol a csókok miatt kicsim, mit gondolsz van esélyem arra, hogy ma még mással is meglepjelek?
Ekkorra már túlzottan elfajultak a dolgok ahhoz, semhogy képes lettem volna visszatáncolni.
-Az ilyen meglepetéseket jól tűröm. Amúgy meg tégy próbára, hátha sikerül.
Elmosolyodott, hátrált egy lépést, majd gondosan megkomponált mozdulatokkal elkezdett kibújni a pólójából. Nem nagyon siette el a dolgot mégis mire felfogtam, hogy mi történik, már csak farmerben és egy csipkés fehér melltartóban állt előttem. Hátranyúlt és ezt is kikapcsolta, majd ledobta a földre a póló mellé, ezután picit előrehajolt, és finoman ingatni kezdte felém a felsőtestét. Csodálatos látvány volt, a mozgás hatására a mellei mintha önálló életre keltek volna.
-Nos, mit szólsz hozzájuk?-suttogta.
Mit mondhattam volna, egy pillanatig némán ültem, majd, gondoltam egyet: "Miért is ne?" és felálltam, hogy végre megérinthessem ezt a két szabadjára engedett természeti csodát. Lassan végigsimítottam a puha fehér bőrön, a mellbimbóknál egy kicsit külön is elidőztem, majd kézbe fogtam és finoman elkezdtem gyúrni mindkét ruganyos halmot.
Nővérem megfeszítette a derekát, felsőtestével szinte belenyomakodott a tenyerembe és halkan nyögdécselve, remegő hangon megszólalt:
-Tudod, jó ideje nem voltam már férfival.
-Á, szóval te annak tartod a sógort?-nem is próbáltam elleplezni a hangomaban bujkáló gúnyt. A válaszom hallatán finoman elmosolyodott. Tudta, hogy soha nem kedveltem túlzottan a férjét.
-Jézusom kicsim nagyon ügyesen csinálod. - súgta a fülembe -Fogadjunk, hogy te is tartogatsz még valami meglepetést a számomra.
Az én meglepetésem ott lüktetett a nadrágomban, alig várva, hogy kiszabadítsák végre börtönéből. Nővérem lassan térdre ereszkedett, lehúzta a sliccemet, majd a farmeromat az alsógatyámmal együtt egyetlen határozott mozdulattal letolta a bokámig. A farkam úgy szökkent elő a kényszerű elzártságból, mintha rugó feszítené.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.69 pont (146 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon54 2017. 07. 1. szombat 16:33
Nagyon jó.
#9 listike 2014. 01. 19. vasárnap 15:25
Nagyon tetszett.
#8 papi 2013. 10. 11. péntek 08:46
Jóóóóó.
#7 A57L 2013. 08. 4. vasárnap 03:40
Elmegy.
#6 Kaszkadör 2012. 01. 11. szerda 14:33
Mázlista...ilyenkor bánom hogy nincsen lány testvérem nyes
#5 sarmos 2009. 11. 3. kedd 06:32
nekem mert nincs ilyen tesomm,,
#4 sihupapa 2008. 11. 10. hétfő 00:39
!!!!!!!!!!
#3 Wágner úr 2006. 03. 6. hétfő 04:23
Nagyon TECCIK! Nekem miért nincs egy
ilyen nővérkém? Ez 10_!
#2 szaki 2006. 01. 31. kedd 13:44
Szerintem jó sztori
#1 Törté-Net 2003. 09. 6. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?