A+ A-

Chaten szerzett történetek 6. rész

Sajnos bízom annyira az emberekben, hogy a chaten néhányuknak megadtam a számomat is. Egyik nap megcsörrent a mobilom. 
- Te vagy az aki családi szextörténetekre vadászik? - szólt bele egy határozott női hang.
Kissé ledöbbentem és hirtelen nem is tudtam válaszolni, de nem is kellett, mert folytatta:
- Ne akard tudni, hogy kitől szereztem meg a számodat, mert úgyse mondom el. Meg nem is ez a lényeg, hanem amiért hívtalak. Azért kerestelek meg, mert olvastam a sztorijaidat a történet.hu - n és azon kevesek közé tartozol akiknek a családi írásaiban azt hiszem tényleg van egy - két valós történet. Bár szerintem nálad sem mindegyik igaz. Lehet, hogy egy része talán megtörtént annak amit elmeséltek neked, de lehet, hogy csak fantázia. De ezt hagyjuk. A kérdésem az, van - e kedved találkozni és egy tényleg valódi sztorit megismerni?
Naná, hogy volt kedvem. Másnapra beszéltünk meg egy randit. Egy 45 körüli átlagos, de csinos, szemüveges, hosszú szőke hajú hölgy jelent meg a megbeszélt időben. Beültünk egy csöndes helyre és ahogy elkezdett mesélni én csak néztem ki a fejemből, mert ilyet még tényleg nem hallottam.
- Te tényleg elhiszed az összes sztorit amit elmeséltek neked? - kérdezte és kiváncsian nézett rám.
- Miért ne hinném el? A mai világban bármi megtörténhet.
- Ne légy már ennyire naiv, ez egész egyszerően nem így mőködik. Én tényleg lefeküdtem a fiammal és nem volt olyan könnyed és csodálatos ahogy ezekben a történetekben megélik a nők. Az mese, hogy megtörténik aztán minden oké. Én öngyilkos akartam lenni utána és egy ideig nyugtatókon éltem, úgyhogy elhiheted az nem úgy van, hogy: Na jó, rendben kisfiam dugjál meg és aztán megy minden tovább ahogy eddig. 
Szóval ha akarod elmesélem és írd meg, hogy okuljanak belőle azok aki ki szeretnék próbálni a családi szexet. Legyen csak tisztában vele mindenki, hogy ez nem olyan egyszerő dolog. Lehet, hogy közben elsírom magam, azt nézd el nekem. Eddig még senkinek sem meséltem el az egész történetet, nem tudom hogyan fogom tudni kiadni magamból. 
Most 44 éves vagyok és ez nagyjából pont négy éve történt. Mondhatnám, hogy a 40. szülinapomra kaptam ajándékba a fiam testét, de ez elég bizarr poén lenne. A férjem egy álompasi volt. Egészen addig amíg kb. 10 évvel ezelőtt el nem veszítette a munkáját. Onnantól kezdve inni kezdett, ami magával hozta a veszekedéseket, de azt hittem meg tudjuk oldani ezt a helyzetet. Sajnos rá kellett jönnöm, én kevés vagyok hozzá ha ő nem akarja. És nem akarta. Munkát nem keresett, vagy csak próbálkozott és majdnem mindennap be volt állva. Aztán később már eljött az az idő amikor mindenért engem okolt, én voltam a rossz, az ostoba, az élete tönkretevője, stb. Folyamatosan üvöltözött velem és minden voltam csak szépasszony nem. Lassan az önbizalmamat is is porrá zúzta a szavaival. Amikor megfenyegettem, hogy elhagyom ha nem változik meg, akkor mindig azt mondta menjek nyugodtan, úgyse kellek senkinek sem, mert egy elhízott tehén vagyok. És ez még viszonylag szép jelző volt tőle. Küszködtem, próbálkoztam, hogy valahogy megmentsem az életünket, a házasságunkat, de nem ment. Negyven éves korom előtt pár hónappal kiraktam a lakásból, mert már teljesen lezüllött. Azóta se tudom mi van vele. A fiam aki 17 éves volt amikor ez történt, akkor már egy másik városban tanult és csak hétvégente jött haza. 
Egy szerdai nap raktam ki az apját és mikor ő pénteken hazajött a kollégiumból én meg elmondtam neki mi történt, csak annyit mondott:
- Épp itt volt az ideje anyu! Szenvedtél eleget miatta.
Nagyon hamar elfogadta a tényeket és amennyire kisgyerekként imádta az apját, a felnőttkor küszöbén annyira megutálta. Olyan szinten nem akarta látni, hogy kb. két hónap eltelte után már azt kezdte mondogatni, hogy menjek ismerkedjek, pasizzak, hogy legyen valaki mellettem ha ő majd végleg elköltözik. Persze a hátam közepére se kívántam pasit, így elengedtem a fülem mellett ezeket a mondatait. 
Mikor betöltöttem a negyvenet egy vendéglőben ünnepeltük meg kettesben és mikor hazamentünk megint előjött ezzel a pasi dologgal. Gondoltam egyszer és mindenkorra helyrerakom ezt a témát.
- Figyelj Balázs, hagyjuk ezt. Elvagyok én magam és különben is ebben a korban már... Na meg a pasik a jó nőkre buknak.
- Anyu te jó nő vagy.
- Na ja - legyintettem egy kényszeredett mosoly kíséretében. - Én jó nő. Képzelem.
- Anyu ne légy már ilyen. Tudom miket mondott neked apu, de nehogy már elhidd.
- Miért? Nem vagyok kövér? Nem vagyok csúnya? Nem vagyok egy lestrapált valaki?
- Nézz már bele! - fogta meg a kezemet és odahúzott az előszobai nagy tükör elé. - Nem tudom te mit látsz, én egy olyan nőt aki már nem kell senkinek sem.
- Na ebből elég! Ilyet nem fogsz hallani máskor tőlem, de nézd meg magad. Ápolt, csinos nő vagy, gyönyörő szőke hajjal és olyan alakkal amit még a fiatalok is megirigyelhetnek. Nézd meg a derekadat! Jó, nem egy kamaszlány dereka, de karcsú.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.44 pont (99 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 zoltan611230 2018. 03. 22. csütörtök 04:01
Elhiszem.
#16 kicsifiú 2017. 07. 12. szerda 19:12
Szia Enigma!

Ha a te szempontjaidból nézem, teljesen igazad van. Próbáltam több részletet kihúzni a hölgyből, de ennyit árult el és ebből kellett összeraknom a sztorit. Mint már néhány történetemnél megjegyeztem, soha nem rakok hozzá semmit sem, még akkor sem ha attól jobb lenne. Jó néhány sztorim van itt. Van köztük ami velem esett meg, van kitalált és van amiket elmeséltek nekem. Ez utóbbiak valóságtartalmáért nem vállalhatok felelősséget, csak, mint egy jó krónikás, lejegyzem és továbbadom. smile
Itt konkrétan a hölgy nem volt hajlandó a pszichológussal történt dolgokat részletesebben elmesélni, pedig hidd el arra én is kíváncsi lettem volna. És amíg elmondta négyszer sírta el magát, így nem akartam erőszakos faggatásba belemenni.
Tudod az a fura, hogy amióta kutakodok az ilyen valós sztorik után, én lepődtem meg a legjobban, hogy hány embernek van ilyesmi a múltjában. É ahány ember, annyiféleképpen éli meg, ezáltal annyiféleképpen meséli el.
További jó olvasgatást.
Üdv. Kicsifiú
#15 deajk2008 2017. 07. 12. szerda 10:58
én a családon belüli szexre egyáltalán nem gondként gondolok, hanem valami jó szexre, a szex egy újabb formájára, felesleges ezen rágódni, csak csinálni kell és kész... nincs értelme a bűntudatnak, ez hülyeség. Csinálják egy ideig és utána abba is hagyhatják, vagy ha nincs párjuk akkor újból folytathatják, ez a szeretet manifesztalizálódása, azaz a szex és ennyi.
#14 Enigma 2017. 07. 11. kedd 14:26
Hihető lenne, ha nem olyan lenne mint a többi. Pont ugyanolyan gyorsan és flottul kefél az anya a fiával, mint a korábbi történetekben, csak most a végén 2-3 mondattal el van intézve a bűntudat. Pont ettől válik hiteltelenné a sztori, mert jó előre fel is vezeti, hogy ez más lesz ez az árnyoldalát is bemutatja, aztán minden ugyanúgy történik, csak most van 2 extra mondat, meg a szex része nincs részletesen leírva és a pszichológusos rész is klisés. Meg, hogy le tudta hozni, de a hogyanról nem ír, elintézi azzal, hogy a gyerekkori problémák miatt, de inkább nem beszél róla, mivel nyilvánvalóan kitalált történet ez is, és nincs kellő pszichológiai tudása, hogy le tudjon festeni egy olyan gyerekkori traumát ami ide vezethet, így tehát az olvasó felé elintézi egy homályos félmondattal ami igaz is lehet, de ha a mesélő tényleg némi segítő szándékkal akarta volna ezt előadni, hogy más okuljon belőle akkor pont a saját esetének megoldását is bemutatta volna, hiszen az adta volna meg a pontos hátterét a történteknek, de így semmi. Csak egy újabb, anyuka rámozdult a fiára történetet kapunk ahol a fiú is ugyanúgy vonzódik, csak most drámaibb köntösbe öltöztetve. Ettől még adtam egy jó értékelést a csillagokkal, mert összességében tetszett, és jó lehetne ez, csak az elején sokat beígér és végül az ígérethez mérten nem kapok semmit, csak amit már megszoktam, ami bármilyen jó is, mint az eddigiek de ha előre fel vagyok "izgatva", hogy ez más lesz, több, érdekesebb és várnám a konklúziót, ami helyett egy homályos mondatot kapok, az minden, csak nem jó.
#13 genius33 2017. 07. 11. kedd 13:35
Egész jó.
#12 cscsu50 2017. 07. 10. hétfő 19:58
hihető
#11 sunyilo 2017. 07. 10. hétfő 19:55
Egész jó.
#10 vakon54 2017. 07. 10. hétfő 16:00
Nemrosszírás.
#9 sztbali 2017. 07. 10. hétfő 09:41
Nagyon jó.
#8 gyuri0926 2017. 07. 10. hétfő 07:51
Értelmetlen , van családon belüli szex , nagyon is . Mesélni tudnék .....
#7 veteran 2017. 07. 10. hétfő 07:42
Jó Írás
#6 listike 2017. 07. 10. hétfő 07:11
Nagyon jó volt.
#5 kendy981 2017. 07. 10. hétfő 06:45
Nagyon jó igy tovább
#4 Andreas6 2017. 07. 10. hétfő 05:24
Biztos több köze van a valósághoz, mint az itt megjelent történeteknek ebben a kategóriában.
#3 zoltan611230 2017. 07. 10. hétfő 04:49
Elhiszem...ez megtörtént .
#2 A57L 2017. 07. 10. hétfő 03:32
Nem rossz írás.
#1 Törté-Net 2017. 07. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?