A+ A-

Chat-en szerzett történetek 10. rész

Amikor elértem azt az életkort, hogy kezdtek érdekelni a csajok meg a szex, rájöttem, hogy valami miatt az idősebb nők indítanak be. A suliban a tanárnőimről fantáziáltam, otthon meg a szomszéd Marika néniről, vagy a boltos nőciről aki kb. 40 lehetett amikor én 14. Egy idősebb haverom mondta, hogy van ez az Ödipusz komplexus, meg van olyan, hogy a gyerek tudat alatt az anyjára izgul és ez állhat nálam is a háttérben. De nem hittem neki mert nekem anyám soha nem bukkant fel a fantáziálásaimban. Mondjuk ez nem is csoda. Lehet nem illik ilyet mondani, de anyámra szerintem még egy vak koldusnak se állna fel a farka. Nem is értem, hogy apám mit látott benne és nem csodálkozom azon, hogy kétéves koromban elvált tőle. Anyám kövér, csúnya, igénytelen és buta nő. Tudom ez így kissé erősnek tűnik, de tényleg ez van. A 160 cm - es magasságához van vagy 90 kg. Egy - két fiatalkori fotón még tűrhetően néz ki, de egyébként tényleg nem egy szépség és akkor még finoman fogalmaztam. Ápolatlan, legtöbbször tömény izzadságszag lengi körül és tényleg buta. Szinte semmiről nem lehet beszélgetni vele és ezt nemcsak én mondom hanem a kolléganői, meg az ismerősök is. Szóval anyám nem izgatott soha.
Viszont a nagymamámnak volt egy nagyon szép és szexi szomszédasszonya aki már akkor bejött nekem amikor a szexre még nem is gondoltam. Kb. 25 körül lehetett amikor én 10 voltam. Anikónak hívták, de mindenki csak Ancsának szólította. Már kiskoromban levett a lábamról a kedvességével, meg azzal, hogy mindig nagyon csinos és ápolt volt és állandóan úgy poénkodott velem, mintha egyidősek lennénk. Állítólag egyszer azt mondtam, hogy ha nagy leszek őt fogom elvenni feleségül. A nyarakat mindig a nagyinál töltöttem és azt hiszem szép lassan olyan kamaszos rajongás alakult ki bennem Ancsa felé.
Már másodikos gimis voltam és szokás szerint nyárra ismét leköltöztem a nagymamámhoz egy dunántúli kisvárosba (a neve nem fontos) és mama elmondta, hogy Ancsának meghalt a férje februárban, szóval ha találkozunk óvatosan viccelődjek vele, nehogy megbántsam. Másnap a boltban össze is futottunk és nem igazán tudtam mit mondjak. Valahogy eldadogtam, hogy "Őszinte részvétem" meg makogtam valamit, hogy mennyire sajnálom az Endre bácsit. Megköszönte, átölelt és kaptam tőle két puszit. Hazafelé együtt mentünk és a kb. tízperces úton főleg ő beszélt. Elmondta milyen nehéz most neki egyedül, igaz a szomszédok segítenek, de egy csomó dolgot kellene megcsinálni a ház körül amit eddig a férje csinált és ő meg nem is ért hozzá, meg egyedül nem is bírja. Persze rögtön felajánlottam, hogy segítek, ő meg azt mondta, hogy ingyen nem fogadja el, csak ha rendesen fizethet érte. Abban maradtunk, hogy megbeszélem otthon és majd átmegyek hozzá másnap. A nagyi persze beleegyezett, de a pénzen elgondolkodott:
- Ismerem Ancsát. Gondoltam, hogy fizetni akar majd a segítségért, de én azt javaslom neked, hogy ne pénzt kérj. Nincs valami fényes helyzetben anyagilag mióta a férje meghalt. Viszont Endre után maradtak olyan szerszámok meg gépek amiket Ancsa úgyse fog használni. Szóval ha rám hallgatsz egyezzetek meg inkább egy - két olyan dologban aminek később majd hasznát veszed.
Másnap átmentem és megegyeztünk mindenben. A konyhát kellett kifestenem, a kert felől a kerítést kellett megcsinálnom, meg néhány kisebb javítást a ház körül. Cserébe kaptam néhány tök jó barkácsgépet és szerintem túl lettem fizetve, de amikor szabadkozni kezdtem, Ancsa félig viccesen rám pirított:
- Ha nem fogadod el akkor kénytelen lennék máshogy fizetni, de ahhoz még fiatal vagy, úgyhogy maradjunk a gépeknél. Oké?
Rábólintottam és neki is estem a kerítésnek, majd pár perc múlva leesett, hogy Ancsa mit mondott. Egész délutánig azon gondolkodtam, hogy tényleg azt mondta amit hallottam, vagy félreértettem?
Úgy gondoltam megkérdezem a nagyit, mert anyámmal ellentétben vele mindenről lehet beszélni és teljesen fiatalos a gondolkodása. Mondjuk nem is csoda, hiszen a munkája mellett sportol, koncertekre meg színházba jár, pár éve még a Szigetre is felutazott és nem a Korda Gyuri bácsiék miatt. Szóval egy igazi életvidám, csinos, pörgős, idősödő nő. Nem is értettem egy ilyen nőnek hogyan lehet olyan gyereke, mint az anyám.
Anyám is meg a nagyi is fiatalon szült, így amikor én 16 voltam, a nagyi még csak 51. Szóval úgy gondoltam inkább őt kérdezem meg, mint valamelyik haveromat, főleg mert ő ismeri is Ancsát.
- Hát azt tudom, hogy a legtöbb korodbeli fiú vonzódik az érett nőkhöz - kezdte a nagyi. - Nincs ezzel semmi baj. Szerintem Ancsa látja rajtad, hogy tetszik neked és poénkodott veled egy kicsit. De lehet, hogy nemcsak poén. Tudod a férje több, mint négy hónapja már, hogy meghalt. Lehet, hogy hiányzik neki egy férfi közelsége, még akkor is ha az a férfi csak 17 éves lesz.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.44 pont (88 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 deajk2008 2018. 01. 12. péntek 10:38
Izgató az análszex családon belül is 10p...
#11 A57L 2018. 01. 6. szombat 05:30
A a jó ebben,hogy minden rész változatos.
#10 cscsu50 2017. 11. 27. hétfő 07:16
jó a pisi is
#9 genius33 2017. 11. 23. csütörtök 05:39
Nemrossz smile
#8 zoltan611230 2017. 11. 22. szerda 17:55
Jó nagyon folytasd..
#7 veteran 2017. 11. 21. kedd 11:13
Pisi nélkül jobb lett volna.
#6 sztbali 2017. 11. 20. hétfő 10:22
Töményebb, mint egy JÓL megírt történet, ezért csak átlagos.
#5 listike 2017. 11. 20. hétfő 09:05
Ez így tökéletes, bomba történet.
#4 gyuri0926 2017. 11. 20. hétfő 07:33
A pisiszex undorító , bárkivel , számomra és az az örökös anális behatolás , azt csinálja egymásnak 2 pasi , de ha pina van , minek a segbe kúrás ? Ebből ennyi kicsit sok volt nekem , pedig Neked vannak kimondottan élvezhető , "elélvezhető" történeteid is , ez nálam nem az .
#3 Andreas6 2017. 11. 20. hétfő 06:57
Ezen nincs már mit folytatni. Egy kicsit sok is volt, a pisiszex kimaradhatott volna. Különben jó írás!
#2 norbert1969 2017. 11. 20. hétfő 06:20
Nagyon jó folytatni kelene !
#1 Törté-Net 2017. 11. 20. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?