A+ A-

Chat-en szerzett történetek 3. rész

A harmadik történetet egy fiatal nő mesélte el aki azt mondta, hogy ha rajta múlna biztos, hogy nem büntetné a családtagok közötti szexet ha az közös megegyezésen alapul, mert élete egyik legszebb élménye volt amit az öccsével csináltak.
Két év különbség van köztünk. Tulajdonképp jó tesók voltunk, csak folyton martuk egymást és ez a kamaszkorunkban se szűnt meg. Sőt a helyzet csak rosszabb lett mikor anyu meghalt amikor tizenöt voltam. Szerettük egymást az öcsémmel de állandóan veszekedtünk, mint az öreg házasok. Képesek voltunk minden kis szarságon összekapni. Anyu halála után apu inni kezdett. Egyre jobban csúszott le a lejtőn. Annyira, hogy tizenhat évesen már én tartottam össze a családot. Főztem, mostam, rendben tartottam a lakást, figyeltem, hogy a tesóm rendesen tanuljon, nehogy elkallódjon. Apura már nem volt energiám. A nagyszüleink már nem éltek, a rokonokra nem számíthattunk és mikor apu először csak napokra, majd később hetekre eltűnt, hogy aztán koszosan, büdösen, magáról alig tudva kerüljön elő, rájöttem ez így nem mehet tovább. Leültem Andrissal, hogy megbeszéljük, ezután csak magunkra számíthatunk. Két-három nagyon komoly beszélgetés után szerencsére megértett mindent amit mondtam neki és rájött, muszáj segítenie ha nem akarunk még nagyobb szarba kerülni. Együtt tartottuk rendben a házat, együtt tanultunk és minden nehézséggel együtt próbáltunk megbirkózni és egyre kevesebbszer ugrottunk össze.
Ekkor már tizenhét voltam, ő tizenöt amikor becsöngetett két rendőr, hogy apánkat valami betörés miatt keresik. Akkor már vagy két hete nem láttuk, azt se tudtuk hol van és őszintén szólva már nem is igazán érdekelt, A rendőrök megkérdezték tudnak-e segíteni valamit, de azt hazudtam, hogy van rokon aki segít. Mondták, hogy ha apám előkerül, szóljunk, aztán leléptek.
-Miért hazudtad, hogy van segítségünk? -kérdezte Andris.
-Mert nincs szükségünk senkire. Elvagyunk magunkban is nem?
-Végül is de. Kinga, ha apa egyszer csak egyáltalán nem jön haza akkor mi lesz?
-Nem tudom. Lehet jobb is lenne ha nem jönne haza már.
-De mi nem vagyunk még nagykorúak, ha valaki rájön, hogy egyedül vagyunk, ránk küldhet valami gyámhatóságot vagy mit. Nem?
-Nem vagyunk egyedül. Itt vagyunk egymásnak nem igaz?
-De igaz. És azt hiszem csak egymásra számíthatunk.
Mivel tényleg egymásra voltunk utalva, egyre többet beszélgettünk (ami a gyerekkorunkra nem igazán volt jellemző) és olyan dolgokat is elmondtunk a másiknak amit addig soha. Nem tudom hogyan, de szép lassan, szinte észrevétlenül egyre közelebbi érzelmi kapcsolatba kerültünk és a testvéri kapocs átcsúszott valami másba, amitől először mindketten megijedtünk és magunknak se mertük bevallani, hogy valami mást érzünk, mint eddig. Mondhatnám, hogy egy különleges és gyönyörű napon valami megtörtént ahonnan már nem volt visszaút, de ez csak a dolgok szépítése lenne. Ugyanis visszaút mindig lett volna, de nem akartunk rálépni. Egymást akartuk és egy teljesen normális hétköznap este Andris odalépett hozzám, átkarolt és megcsókolt. Én meg visszacsókoltam és mi után szétváltunk, az öcsém csak ennyit mondott:
-Na, ezt már egy ideje meg kellett volna tennem.
Egymásra néztünk és nem kellett megmagyaráznunk semmit, mert úgy éreztük ez az amire már jó ideje mindketten vágytunk. Megfogtam Andris két kezét, a szemébe néztem és megkérdeztem:
-Csókolózzunk még?
-Igen -válaszolta és a csókolózás olyan tíz perc után vetkőzésbe fordult.
A konyhában történt ez az egész és miután már mindketten totál meztelenek voltunk, az öcsémet lenyomtam az egyik székre és reszkető lébakkal térdeltem le elé. Ráhajoltam a farkára és nagyon lassan szopni kezdtem. Nem volt nagy gyakorlatom, mert előtte csak három srácot szoptam le, de nem csinálhattam rosszul, mert nemsokára gyorsabban vette a levegőt és mozgatni kezdte a medencéjét is. Tulajdonképpen már nem is én szoptam, hanem ő dugta a számat. Gyorsan abba is hagytam megszorítottam a farka tövénél, így nem élvezett el. Utána újra verni kezdtem neki, de a csúcspont előtt mindig megálltam. Ezt kb. 5-6-szor csináltam meg, aztán a farkát a két hatalmas mellem közé vettem és úgy vertem újra.
-Jól csinálom? -kérdeztem, de láttam rajta, hogy a mennyekben érzi magát.
-Igeeeeeen. Nagyoooon. Abba ne hagyd!
-Jó érzés a nővéred csöcseit baszni?
-Isteni! El fogok élvezniiii!
-Az a jó. Teríts be! Élvezz rám!
Pár mozdulat kellet még és üvöltve, hörögve élvezett el. Azt hittem már abba se hagyja a farka a spriccelést. Egy konyharuhával töröltem le magamat és őt is, majd bementünk a szobámba.
-Most te jössz -mondtam neki és szétterpesztett lábakkal hanyatt dőltem az ágyon.
Behasalt a lábaim közé és nyalni kezdett. Annyira ösztönösen jól csinálta, hogy nagyon hamar kezdtem érezni az orgazmus előtti bizsergést. Már épp szólni akartam neki, hogy lassítson amikor megemelte a derekamat és egy párnát csúsztatott alá.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.1 pont (105 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zoltan611230 2018. 02. 15. csütörtök 13:45
Agyon szép történet .
#10 deajk2008 2017. 07. 9. vasárnap 06:57
szuper jó lett... 10p
#9 genius33 2017. 06. 27. kedd 10:58
Szuper smile
#8 sunyilo 2017. 04. 11. kedd 19:54
Kiváló történet.
#7 cscsu50 2017. 04. 10. hétfő 19:36
Nagyon nól sikerült
#6 veteran 2017. 04. 10. hétfő 13:02
Élvezetes.
#5 sportyman (alttpg) 2017. 04. 10. hétfő 09:11
Az azért érződik, hogy nem nő, hanem pasi írta! Ez nem ront az élvezeti értékén...
#4 listike 2017. 04. 10. hétfő 07:46
Az egyik legszebb történet. 10pont.
#3 zoltan611230 2017. 04. 10. hétfő 05:23
Lehet hogy igaz?Hümm ki tudja..
#2 A57L 2017. 04. 10. hétfő 04:22
Jó történet.8P
#1 Törté-Net 2017. 04. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?