A+ A-

Chat-en szerzett történetek 2. rész

A második sztori egy 40 körüli pasié volt aki totál megkönnyebbült attól, hogy ismeretlenül kiadhatta a titkát.
Szeretném az elején tisztázni: soha nem gondoltam volna, hogy velem egyszer ilyen történik. Persze olvastam, hallottam én is történeteket, hogy családtagok egymással szexelnek, de mindig úgy gondoltam ezek 90 % - a kitaláció. Most már úgy vagyok vele, hogy lehet csak 50 % - a.
Sajnos fiatalon beleugrottam egy házasságba ami nagyon hamar megromlott, de mivel a gyerekek is gyorsan jöttek, huszonöt évesen ott álltam elváltan, két gyerekkel akiket a bíróság természetesen az anyjuknak ítélt. Mivel a lakás az enyém volt és a feleségem nem is akart ott maradni, hazaköltözött a szüleihez. Vasárnapi apuka lettem és igyekeztem annyi időt tölteni a gyerekeimmel amennyit csak lehetett. Persze apósom, anyósom és a feleségem szemében én voltam a hunyó és próbálták a gyerekeket is ellenem hangolni. A fiamnál ez sikerült is, de a lányom valahogy nem hagyta magát befolyásolni, pedig akkor még csak öt éves volt. Ahogy nőtt egyre jobban ragaszkodott hozzám, a láthatáson kívül is egyre több időt töltöttünk együtt és 15 éves korában sikerült elérnie, hogy két hetet nálam, két hetet meg a feleségemnél lakjon.
Én voltam olyan gerinces, hogy soha semmi rosszat nem mondtam az anyjára, de a beszélgetéseinkből, meg abból amiket otthon látott, összerakta a lényeget.
Épp a 18. születésnapját ünnepeltük egy mozival, meg egy vendéglői vacsorával amikor tudatosult bennem, hogy a lányom lassan felnőtt nő lesz. Mikor elindultunk csak néztem ahogy kisétál a szobájából. Fekete miniszoknya, vörös felsővel ami minden domborulatát kihangsúlyozta és ahogy felvette hozzá a fekete körömcipőt az az illetlen gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy: basszus, a lányom úgy néz ki, mint egy felső kategóriás kurva. Gyönyörű formás, kerek feneke, selymes barna combjai és a két feszes, nem kicsi melle csak úgy vonzotta a férfitekinteteket ahogy végigsétáltunk a 10 percre levő moziig. A reklámok alatt az járt a fejemben, miért nem vettem észre eddig, hogy milyen jő nő lett az én imádott kislányomból. Aztán rájöttem. Mert mindig is úgy néztem rá, ahogy az apa a gyerekére és most meg hirtelen szembesültem a látvánnyal.
Az este nagyon jól sikerült, de másnap mikor felébredtem csak bámultam magam elé ahogy tudatosult bennem, hogy éjszaka egy erotikus álmom volt amiben a lányom is szerepelt. Visszaidéztem mindent amire emlékeztem és totál ledöbbentem attól, hogy álmomban Grétával szexeltem és az emlékek hatására ébren is megmozdul a farkam. Nagyon zavart az érzés és valami megkönnyebbülés - félét is éreztem mikor délután Gréta hazament.
Kezdődött az újabb két hét nélküle, de még kétszer álmodtam vele olyat amit apa nem csinál a gyerekével. Egyik este gondoltam besörözök hátha nem lesz újabb álom, de durvább dolog történt. Félrészegen a kanapén ülve olyat tettem amit több éve nem. Kivertem a farkam és közben a lányomra gondoltam. Másnap kijózanodva úgy gondoltam ennek rögtön véget kell vetni és felhívtam egy pszichológust. Elmondtam neki röviden a problémát és nem kevés pénzért elvállalta, hogy megpróbál segíteni.
Teszteket kellett kitöltenem, meg rengeteg - általam feleslegesnek és baromságnak érzett - kérdésre kellett válaszolnom de a vége az lett, hogy valami helyrekattant és újra úgy gondoltam Grétára ahogy azt egy apának kell.
Egészen addig amíg az újabb két hetes periódus meg nem kezdődött. Már első este úgy szenvedtem, mint a kutya. Az illata, a látványa, a hangja, a mozdulatai mind - mind erotikusan vonzó hatást gyakoroltak rám. Próbáltam lehiggadni, de egészen egyszerűen nem ment. Néztem és ittam a látványt, a pulzusom duplája volt és mikor Gréta felvetette, hogy nézzünk meg egy filmet, azt hittem jó ötlet. Ugyanis általában úgy filmeztünk, hogy én végignyúltam a kanapén, a lányom meg a nagyfotelben. Gondoltam ha nem mellettem ül és nem őt nézem, talán lehiggadok. Ez működött is addig amíg vége nem lett a filmnek, mert akkor odajött, hozzám fészkelte magát, mint már annyiszor és egy olyan kérdést tett fel amitől alig kaptam levegőt.
- Apa, te miért vetted el anyát?
- Hát ez meg milyen kérdés már?
- Olyan, hogy egy ideje ezen kattogok. Annyira mások vagytok. Te egy laza, okos, jófej pasi vagy, anya meg egy butácska, begyöpösödött gondolkodású, nagyon konzervatív nő.
- Hé, az anyádról beszélsz!
- Tudom és szeretem, mert az anyám, de akkor is... Szerintem azt se tudja mit jelent az, hogy konzervatív. Nincs igénye arra, hogy a látókörét szélesítse és sajna a tesóm is ilyenné kezd válni mellette. Anyát csak a szappanoperák, meg a hülye "tehetségkutató" műsorok érdeklik, Dénest meg a computeres játékai, meg a csajok.
- Azt hiszem ez természetes az ő korában.
- Nem hinném. A többi srácot más is érdekli. Sport, zene, filmek meg egy csomó minden. Olyan fura, mintha ők ketten, meg mi ketten két külön világ lennénk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.97 pont (101 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 deajk2008 2017. 07. 8. szombat 12:00
nagyon szép történet lett... 9p
#11 genius33 2017. 06. 27. kedd 22:31
Szép lett smile
#10 zoltan611230 2017. 04. 5. szerda 03:40
Hihető jó ..
#9 kicsifiú 2017. 03. 31. péntek 19:25
Tudod gyuri0926, az a helyzet, hogy általában tisztelettel és korrektséggel fordulok mindenki iránt. De te annyira sportot űzöl abból, hogy egy ideje folyamatosan fikázod az írásaimat, hogy minden tisztelet nélkül csak annyit: Szerintem téged is csak a gumiig kellett volna engedni annak idején. Jobban járt volna az emberiség.
#8 cscsu50 2017. 03. 29. szerda 22:38
nagyon életszagú
#7 sipospista 2017. 03. 28. kedd 09:48
Nagyon jooo
#6 joci2223 2017. 03. 28. kedd 06:38
Ezek a törtenetek a legjobbak
#5 gyuri0926 2017. 03. 27. hétfő 16:48
A gumiig olvastam , onnan már nem érdekelt
#4 vakon54 2017. 03. 27. hétfő 12:31
kicsifiú 10 pont!
#3 listike 2017. 03. 27. hétfő 08:40
Nagyon jó volt.
#2 A57L 2017. 03. 27. hétfő 04:02
Sajnos csak közepes.
#1 Törté-Net 2017. 03. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?