A+ A-

Chat-en szerzett történetek 11. rész

Egyik nap ismét a chat - en kóboroltam és bedobtam témának a családi szexet. Pár perc elteltével egy srác írt rám és elkezdtünk beszélgetni. Másnap megosztotta velem a történetét én meg közkinccsé teszem.
23 éves koromra minden oké összejött az életemben. Jó állás, szuper barátnő, szerető család, kocsi, lakás a fővárosban... stb. Apám egy közepes vállalkozás igazgatója volt, anyám egy kórház főorvosa. A hugom külföldi egyetemen tanult én meg a melóm mellett építettem a saját vállalkozásomat hogy pár év múlva a magam ura legyek. Persze voltak hullámvölgyek, de azért sokkal jobb életem volt, mint a korombeli ismerőseimnek.
Ha amolyan spirituális beállítottságú, lila ködben tévelygő barom lennék, azt mondanám tettem valamit előző életemben vagy megsértettem az univerzumot, vagy valami ilyesmi, ugyanis három hónap alatt - áprilistól júniusig - szétesett az életem.
A melóhelyemen egy átbulizott hétvége után figyelmetlenségből akkora kárt okoztam a cégnek, hogy a főnök azt mondta, örüljek, hogy csak kirúg és nem viszi bíróság elé az ügyet. A barátnőm három év után elhagyott egy 45 fölötti pénzeszsákért.. Az üzlettársam kilépett a közös vállalkozásunkból és mivel ő volt benne több pénzzel, egyedül nem tudtam folytatni. A kocsimat a parkolóban törte totálkárosra egy barom és mivel csak kötelezőm volt, a tettest meg nem kapták el, ezt is cseszhettem. Egy ideig próbálkoztam, hogy összeszedjem magam, de mivel új állást se találtam és a vállalkozásomnak is annyi volt, feléltem a tartalékaimat és augusztusban úgy döntöttem pár napra hazaköltözöm a szüleimhez. Na ott várt az újabb hidegzuhany: anyám kisírt szemekkel fogadott, mert apám előző nap bevallotta, hogy már pár hónapja csalja anyut valami fiatal kis csajjal és le is lépett vele.
Próbáltuk vigasztalni egymást, de valójában mindegyikünk a saját bajával volt elfoglalva. A vacsoránál anyu felnézett a tányérjából és könnyes szemmel kérdezte:
- Mi történik körülöttünk kisfiam? Miért történik ez velünk?
- Nem tudom anyu - válaszoltam. - De az biztos, hogy minden egyszerre jött össze és csak azt remélem több szar már nem lesz.
Hát mellétrafáltam, mert ami pár hét múlva történt az volt a hab a tortán. Anyu korán bement a kórházba és mivel nekem semmi melóm nem volt, magamra vállaltam a házimunkát, közben meg álláshirdetéseket böngésztem a neten.
Persze nem volt semmi ígéretes, viszont pár nap múlva anyu azzal jött haza, hogy egy volt iskolatársa tudna alkalmazni a cégében. Így a pesti lakásomat kiadtam albérletbe és teljesen hazaköltöztem. Anyunak is jobb volt így, meg nekem is. Teljesen más volt a munkabeosztásunk ezért nem sokat voltunk együtt otthon, de szeptember végére kialakult nagyjából egy menetrend. Anyu minden második hétvégén lenyomott egy 24 órás ügyeletet, de hiába volt olyankor az egész lakás az enyém, csaj nem volt akit felvihettem volna így maradt a kezem, meg a netes pornó. Az egyik szombaton anyu műszakot cserélt a kollégájával, de erről elfelejtett szólni. Azt hittem egyedül vagyok otthon és reggeli előtt gondoltam kiverem valami jó filmre. Már épp benne voltam a jóban, mikor anyu is felébredt és bekopogott hozzám. Sajnos egyből be is nyitott. Alig bírtam elrakni a farkamat, de a gépet már nem tudtam kikapcsolni és látta mit nézek. Azt hittem rögtön elsüllyedek és reméltem egyből kimegy, de ehelyett odajött és a monitorra nézve azt mondta:
- Nem rossz, ezt az oldalt én is szeretem.
Először azt hittem nem jól hallok.
- Tessék? - kérdeztem és közben legalább a hangot sikerült kikapcsolnom.
- Apáddal már hónapokkal a lelépése előtt se volt szexuális életünk és tudom furcsa ezt az anyádtól hallani, de rászoktam a maszturbálásra, meg az ilyen filmekre. Ezt csak azért mondom, hogy ne legyen kellemetlen ha épp te nyitsz rám így egyszer.
- Én megvárnám, hogy szólj: Szabad - mondtam némileg szemrehányó hangsúllyal.
- Ne haragudj, hülye voltam. Legközelebb megvárom, oké? - mosolygott rám és kiment a szobámból.
A szex soha nem volt tabu nálunk, meg tulajdonképpen felnőttek voltunk... Szóval reggeli közben megbeszéltük, hogy ha a másikunknál csukva a szobaajtó, ezentúl ne rongyoljunk be csak úgy.
A gáz csak az volt, hogy este lefekvés után eszembe jutott amit anyu mondott és elképzeltem ahogy a laptopja előtt ül és pornót nézve ujjazza magát. A még nagyobb gáz meg az volt, hogy a farkam bekeményedett ahogy ezt végiggondoltam. Megpróbáltam különböző izgató dolgokra gondolva kiverni, de elélvezés előtt mindig anyu arca tolakodott be a fantáziámba és olyankor mindig abbahagytam. Valahogy durvának éreztem volna, hogy anyámra gondolva élvezek el, így spriccelés nélkül aludtam el és reggel fájdalmasan lüktető, álló farokkal ébredtem.
Vasárnap volt, ráadásul mindketten szabadnaposak voltunk és már fel akartam kelni, de anyu kopogott az ajtómon.
- Gyere, már ébren vagyok.
- Csak azt szerettem volna kérdezni mit kérsz reggelire - dugta be a fejét és közben a sátor alakú paplanra tévedt a tekintete. - Azta! Neked aztán jó álmod lehetett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.04 pont (118 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 zsuzsika 2018. 04. 27. péntek 16:22
Nem rossz....
#15 Almoska5 2018. 01. 23. kedd 01:55
Én egy 72 éves kis tapasztalattal rendelkező emberke vagyok. Fiatal koromban ilyen dolgok nem léteztek. Én még az "5 órai " Táncestén az Édesanyja mellől kértem fel a leányát táncolni, s kevés kis alkalom adódott a puszilgatásokra.
Most ömlik a képernyőről mind az a "dolog" amit akkor mi csak titkok mélyén reménykedni is mertem!
Nagyon tetszett! Részenként megadom a 10 pontokat= összesen: 110 pont
#14 A57L 2018. 01. 19. péntek 06:50
A szokásos remek írás.Folytasd.
#13 deajk2008 2018. 01. 16. kedd 13:00
Remek és folytasd, tegyél bele homoszexet is... 10p
#12 zoltan611230 2018. 01. 3. szerda 04:49
Nagyon jó írás ,nekem tetszik.. igaz a csádi sex nagyon jó,,,
#11 genius33 2017. 12. 29. péntek 06:56
Nemrossz smile Jo a végén a csattanó.
#10 cscsu50 2017. 12. 27. szerda 22:34
Remek történet!
#9 Rebeka75 2017. 12. 27. szerda 20:23
Szuper volt :P
#8 Andreas6 2017. 12. 27. szerda 13:49
Nem igazán vagyok oda a közeli rokonok közötti dolgokért, de az írás jó.
#7 sunyilo 2017. 12. 27. szerda 10:48
Tartod a színvonalat, csak így tovább!
#6 sportyman (alttpg) 2017. 12. 27. szerda 09:46
Remek történet!
#5 listike 2017. 12. 27. szerda 07:52
Bomba jó történet.
#4 veteran 2017. 12. 27. szerda 05:07
Szeretem a családi szexet.
#3 vakon54 2017. 12. 27. szerda 02:22
kicsifiú nagyon jó!
#2 zoltan611230 2017. 12. 27. szerda 01:43
Nem rossz...
#1 Törté-Net 2017. 12. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?