A+ A-

Chat-en szerzett történetek 7. rész

És ismét egy sztori egy chat - partneremtől. Amikor azt hiszem nekem már nem lehet újat mutatni, az élet ismét bebizonyítja, hogy de. :)
Nekem soha nem volt apám. Gyerekként kérdezgettem anyut meg a nagyszüleimet, de mindig az volt a válasz, hogy nem szeretett minket és elment. Aztán később persze összeraktam a sztorit. Anyám lefeküdt egy pasival, terhes maradt, a pasinak családja volt és nem akart bonyodalmat. Anyu így leányanyaként nevelt fel, a nagyszüleimnél laktunk egy négyszobás nagy kertes házban. Mondhatom, hogy tökéletes gyerekkorom volt, mindent próbáltak nekem megadni, persze nem kényeztettek szarrá. Akkor még a nagypapám és a nagymamám is dolgozott, majd később nyugdíjasok lettek, meg ugye volt a nagy kert, állatok az udvarban, szóval egy csomó mindent megtermeltünk magunknak és nem éltünk rosszul.
11 éves voltam mikor a nagypapám meghalt, majd egy évre rá a nagymamám is. Anyu munka mellett még az én segítségemmel sem tudta egyedül a kertet művelni meg az állatokat és a háztartást ellátni. Ezért az állatokat eladtuk, a kertet befüvesítettük, hogy kevesebb gond legyen vele, így viszont amit eddig magunknak termeltünk meg, azokat a boltban kellett megvennünk és úgy sokkal drágább volt. Ráadásul már csak az anyu fizetésére számíthattunk, így egy idő után össze kellett húzni a nadrágszíjat.
Anyunak volt egy barátnője akinek az volt a hétvégi szórakozása, hogy vásárokba járt böngészni, vásárolni és párszor mi is mentünk vele. Volt ott minden. Régi üvegpalackokon át a szenes vasalón keresztül, festményekig, gyerekjátékokig minden. Innen jött valahogy az ötlet, hogy amit ott viszonylag olcsón, az árát lealkudva megveszünk, azt a neten drágábban el lehet adni. Akkor indultak be az itthoni árverési oldalak és három év alatt olyan szinten belejöttünk, hogy volt olyan hónap amikor anyu fizetésének a háromszorosát is megkerestük a Vaterán és társain. Valahogy úgy alakult, hogy én a könyvekre, festményekre szakosodtam, anyu meg a régi porcelánokra, üvegtárgyakra és a retro gyerekjátékokra, de foglalkoztunk mindenféle holmival amiről úgy gondoltuk, hogy pénzt lehet belőle csinálni. Majdnem minden szombatunkat vagy vasárnapunkat különböző városok bolhapiacain, kirakodóvásárain töltöttük. Anyu pár év múlva otthagyta a munkahelyét is, mert felesleges volt napi 8 - 10 órát töltenie egy helyen, ha az ottani keresetének a többszörösét kapja meg a netes bizniszekből. Én is ott akartam hagyni a gimit, de nem engedte. Azt mondta azt fejezzem be, aztán rám bízza megyek - e továbbtanulni vagy nem.
Időközben, mivel anyu barátnője sokat segített nekünk a vásározásban előfordult, hogy én mentem vele kettesben, vagy épp vele válogattam át a megszerzett kincseket ha anyunak épp más dolga volt. Sokat beszélgettünk és ahogy lenni szokott egyszer csak elcsattant egy csók, majd más is történt és végül ő volt az aki elvette a szüzességemet. A sok pettingelős - smárolós csaj után a mennyországba kerültem. Emese néni olyan dolgokra tanított amiről még csak nem is álmodtam. Bár annyira nem is volt néni, mert csak 13 évvel volt idősebb nálam. Anyu persze nem tudta, hogy a barátnőjével is kavarok, nemcsak a korombeli kiscsajokkal és Emese megkért, hogy maradjon is kettőnk között ami kettőnk között történik. Persze megígértem neki, még a legjobb barátomnak se meséltem róla és cserébe olyan élményekben volt részem amikben nem sok tizenéves fiúnak. Általában csak hetente egyszer tudtunk együtt lenni a lebukás veszélye nélkül, de minden alkalommal új dolgokra tanított. Mikor már tűrhetően tudtam puncit nyalni, megkért hogy a seggét is kényeztessem a nyelvemmel. Vele éltem át először az análszex csodáját, a cicidugást és valami érthetetlen okból imádta ha a hajára élvezek. Annyira perverz volt, hogy nem is értettem hogyan lehetnek barátnők anyuval, hiszen anyám kissé konzervatív nő volt úgy a viselkedésében, mint az öltözködésében. Persze nekem Emesével ez csak amolyan barátság extrákkal dolog volt. Nem volt féltékeny a csajaimra és én is tudtam róla, hogy azért nemcsak én nyalogatom nála a mézescsuprot. Szóval jól elvoltunk.
17 éves koromra már olyan jól ment ez az adok - veszek vállalkozás, hogy saját webáruházunk lett és szó szerint dőlt a lé. A kertben medencét csináltattunk, a házat átalakítottuk modernebbre: klíma, masszázskád a fürdőbe, szauna, játékszoba ping - pong és biliárdasztallal, meg amit még el tudsz képzelni.
Persze ennek is köszönhető, hogy havonta új csajom volt és válogathattam a jobbnál jobb tinibébik között. A dohányzásra, alkoholra, drogokra szerencsére nem szoktam rá, viszont a szexre annál inkább rákaptam. A kiscsajok persze a dugáson kívül mindenben benne voltak - néha a dugásban is - csak azért, hogy velem járhassanak, én meg ki is használtam mindegyiket rendesen. Nem vagyok rá büszke, de hát az ítéljen el aki abban a korban nem ezt tette volna a helyemben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.94 pont (115 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 picula 2017. 07. 27. csütörtök 22:39
Jó lett
#8 veteran 2017. 07. 18. kedd 14:32
Remek!
#7 sunyilo 2017. 07. 17. hétfő 19:41
Nagyon jóóó...
#6 listike 2017. 07. 17. hétfő 10:50
Az egyik legjobb.
#5 Andreas6 2017. 07. 17. hétfő 09:28
Igazad van Gyuri, szedjen inkább gyógyszert. Én sem szeretek zokniban lábat mosni...
#4 gyuri0926 2017. 07. 17. hétfő 08:03
Kár a gumiért ........
#3 deajk2008 2017. 07. 17. hétfő 04:21
nekem nagyon tetszett... álltam tőle 9p
#2 A57L 2017. 07. 17. hétfő 03:52
Jók az írásaid.
#1 Törté-Net 2017. 07. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?