A+ A-

Chat-en szerzett történetek 1. rész

Úgy gondoltam indítok egy új sorozatot, Nemrég regisztráltam egy erotikus chat oldalon és bedobtam témaként a családi szexet. Nos a chat-elők kb. 98 %-a -ahogy vártam is- eléggé kiakadt és a perverz disznón keresztül a büdös gyökéren át, voltam én minden, még gusztustalan, beteg állat is. A maradék 2 %-kal lehetett beszélgetni normálisan erről a témáról. Volt aki csak érdekesnek tartotta, volt akit izgatott is, és volt pár ember akiknek tapasztalatuk is volt e téren és néhány beszélgetés után hajlandóak voltak megosztani velem. A többség egy személyes találkozón mesélte el azt amit évek-évtizedek óta magában tartott, de volt akivel csak skype-on sikerült beszélnem, viszont mindannyian megengedték, hogy közzétegyem itt. Persze nyilván a neveket, helyszíneket megváltoztattam, hogy még véletlenül se lehessen rájuk ismerni, de a sztorikba -jó szokásomhoz híven egy kis átfésülésen kívül- nem nyúltam bele.
Az első történet egy 50-es hölgyé aki -minő meglepő- a fiával keveredett intim kapcsolatba.
Hogy az elején kezdjem, viszonylag fiatalon -16 éves koromban- szültem a fiamat. Egy iskolai bulin hülye voltam és nem védekeztünk. Persze a család érthető módon kiakadt de a balhé lecsengése után úgy döntöttek a szüleim, hogy ne csesszem el jobban az életemet, fejezzem be a sulit sőt tanuljak is tovább, ők addig nevelik a fiamat. Mivel nem voltam rossz tanuló, jött még két év gimi meg öt év egyetem. Mire önálló lettem és dolgozni kezdtem, a fiam már általánosba járt. Próbáltam én anyaként viselkedni és több-kevesebb sikerrel ez működött is, de valahogy a fiam mindig is a nagyszüleihez húzott jobban. Összejöttem egy pasival is, akivel annyira komoly lett a dolog, hogy elég hamar hozzá is mentem és úgy döntöttünk, hogy nála fogunk lakni. Ez egy kisváros volt, anyuéktól kb. 50 km-re. A fiamat nem akartam a tanév közepén kivenni a suliból, így továbbra is a szüleim nevelték, én csak hétvégéken láttam. Aztán a nyári szünetben hozzánk költözött, de valami miatt nem jöttek ki jól a mostohaapjával. Erre anyu kitalálta, hogy mi lenne ha még egy évig náluk lakna? Az egy évből végül az lett, hogy az egész alsó tagozatot ott járta végig. Ennek köszönhetően amikor felsőben végleg hozzánk költözött, annyira el voltunk már idegenedve egymástól, hogy rengeteg erőfeszítésembe került egy normális család megteremtése és nem is igazán sikerült. Ha a fiammal javult, a férjemmel romlott a kapcsolatom és fordítva. Nem tudtam mit tegyek, így vergődtünk át négy évet. Alex a szüneteket mindig a nagyszüleinél töltötte és anyámék soha nem próbálták ellenünk hangolni, mégsem tudtunk elfogadhatóan együtt élni. A továbbtanulásnál a sulit is úgy választotta a gyerek, hogy egy anyáméknál levő suliba ment, így abban maradtunk, hogy újra náluk fog lakni.
A baj két év múlva ütött be. Anyámék karamboloztak és szerencsére mindketten túlélték, de több hetes kórházi ápolásra szorultak. Gondolkodtunk mit tegyünk, de nem volt más választásom, odaköltöztem anyuék házába. Egyrészt, hogy a kertet meg az állatokat gondozza valaki, másrészt, hogy Alex ne legyen felügyelet nélkül.
Meglepő volt, de már a második napon sokat normalizálódott a kapcsolatunk és egy hét múlva már biztos voltam benne, a probléma ott van, hogy tulajdonképpen soha nem voltunk kettesben, így nem alakult ki köztünk az alapvető anya-fia bizalom, vagy nem is tudom hogyan nevezzem. Szinte mindent együtt csináltunk. Közösen látogattuk a szüleimet a kórházban, segítettem Alexnek a tanulásban, ő segített nekem a ház körüli teendőkben és közben rengeteget beszélgettünk.
A nyári szünet elején történt ami gyökeres változást hozott az életünkbe. Épp a kórházból jöttünk haza délután és mivel aznapra már nem volt semmi sürgős dolgom, gondoltam kifekszem az udvarra napozni, Alex meg elment focizni az utcabeli srácokkal. Miután lement a nap bementem és a nappaliban vasalni kezdtem, hogy hasznosan töltsem az időt amíg Alex hazaér. Mikor megjött izzadtan és porosan, mondtam neki, hogy tusoljon le ő is vacsi előtt. Mivel még este is dög meleg volt, a vasaláshoz is csak a bikini volt rajtam és akkor jöttem rá, hogy ez lehet nem volt jó választás. A fiam úgy mért végig ahogy fiú nem szokta az anyját. Szinte levetkőztetett a szemével, elidőzve a melleimen és már kezdtem kellemetlenül érezni magamat. Tudtam magamról, hogy jó nő vagyok. Alacsony, vékony, az átlagosnál nagyobb mellekkel és formás kemény popsival. Nem zavart ha a pasik megbámultak az utcán, de hogy a fiam is azzal a nyálcsorgató nézéssel stíröljön végig, azért durva volt.
Amikor a fürdőből kijött, teljesen normálisan viselkedett, az a fura tekintet nem ismétlődött meg többször, így már azt hittem én gondolok bele többet egy ártatlan nézésbe.
Másnap estig semmi sem történt. Egész nap a kertben dolgoztunk, hulla fáradt lettem a nap végére és amikor elmentem, hogy kiáztassam a testemet a kádban, pár perc múlva nyílt az ajtó és Alex a lehető legnagyobb természetességgel jött be és ült le a kád szélére.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.07 pont (116 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 cink 2017. 11. 12. vasárnap 17:01
Nagyon jó a történet. Sokat gondolkoztam azon mi a normális. Helyes-e ha a szülő a gyerekek előtt meztelenül mutatkozik. Van akinél ez nem okoz semmi problémát, de lehet, hogy az első magömlést előidéző álom a meztelen anyával szexelő gyerekről fog szólni, mert már látott meztelen nőt. És nem fogja kívánni élőben?
#15 deajk2008 2017. 07. 6. csütörtök 08:03
nagyon jó tetszetős volt... 10p
#14 zoltan611230 2017. 03. 26. vasárnap 09:58
Nagyon jó nagyon jól alakult minden..
#13 zoltan611230 2017. 02. 25. szombat 03:22
Jól sikerült....folytasd....szerintem is..
#12 gyuri0926 2017. 02. 23. csütörtök 16:36
Tökéletes
#11 sportyman (alttpg) 2017. 02. 21. kedd 20:44
Jól sikerült, életszerű írás. Gondolkozz el a később történtek leírásán is, mert érdekes dolgok jöhetnek ki belőle. Némi féltékenység, szeretettel vegyítve, stb...
#10 sztbali 2017. 02. 20. hétfő 21:58
Jó íràs.
#9 sunyilo 2017. 02. 20. hétfő 18:36
Nagyon tetszett, folytasd...
#8 genius33 2017. 02. 20. hétfő 17:07
Jöhet a kövi is smile
#7 hairy_pussy 2017. 02. 20. hétfő 16:32
várom a következőt
#6 veteran 2017. 02. 20. hétfő 16:26
Imádni való.
#5 vakon54 2017. 02. 20. hétfő 13:04
kicsifiú folytazsd 10 pont.
#4 listike 2017. 02. 20. hétfő 11:19
Nagyon jó, jöhet a következő.
#3 tomi19 2017. 02. 20. hétfő 10:49
Nagyon jó volt,várom a következő történetet 10 pont...
#2 A57L 2017. 02. 20. hétfő 04:35
Remek történet.
#1 Törté-Net 2017. 02. 20. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?