A+ A-

Chat-en szerzett történetek 13. rész

Az élet mindig tartogat meglepetéseket. Ez történt most is amikor a chat - en megismerkedtem egy hölggyel aki - miután megtudta, hogy vadászom a családi sztorikat - egy félórás beszélgetés után megkérdezte akarom - e hallani élete legnagyobb szexuális élményét. Természetesen igent mondtam és másnap már a nappalijában beszélgettünk, aminek az eredményét itt olvashatjátok.
38 éves vagyok, van egy lányom meg egy fiam, adminisztrátorként dolgozom egy kis cégnél, van egy 1+2 félszobás panellakásom, szóval semmi extra. A férjemtől 7 éve váltam el és mivel nem akartam új kapcsolatot, viszont 2 - 3 év után a szex irgalmatlan módon hiányozni kezdett, regisztráltam magam különböző partnerkeresős, szexchat - es oldalakon. A férjemmel semmi extra nem volt a szexuális életünkben, de azt se mondhatom, hogy rossz volt. A neten sok férfival megismerkedtem, de sajna a korombelieknek vagy nem állt már fel, vagy közben lankadt le, vagy egy óra alatt se tudtak elélvezni, Szóval a negyvenes pasik mostanában ultragázok a szexben. Ha működött, akkor meg csak a saját élvezetükre koncentráltak, így egy idő után csak 25 alattiakkal találkozgattam. Náluk meg sokszor előfordult, hogy túl hamar elsültek, de ők képesek voltak utána még 3 - 4 menetre.
Persze azért jó néhány olyan pasival is megismerkedtem akikkel fergetegeset szexeltünk. Volt aki úgy nyalt, hogy sorozatorgazmusom volt a nyelvétől és úgy kefélt, hogy szinte elzsibbadt a puncim. Volt aki imádta a ha nemcsak a puncimat hanem a popsimat is nyalja és olyan jól csinálta, hogy három nap múlva már azt is hagytam neki, hogy seggbe dugjon. Azt is úgy csinálta, hogy élveztem, holott előtte soha senkivel nem sikerült, mert csak fájdalom volt a próbálkozásokból. Volt olyan férfi aki bevezetett az enyhe S/M titkaiba úgy, hogy hol én voltam a domináns fél, hol ő. Volt egy 20 éves srác aki megtanított arra, hogy a spermával hogyan játsszak miután a számba élvez. Egy 45 éves pasival különböző szerepjátékokat játszottunk amiket imádtam. Egy másik rávett, hogy használjak mocskos szavakat szex közben, egy harmadik megszerettette velem a fenekelést, egy negyedik a cickódugást és némelyik olyan élvezetekben részesített amiket még csak elképzelni se tudtam.
Aztán jó pár hónap és jó sok egyéjszakás - egyhetes kapcsolat után rájöttem, hogy szép lassan szexfüggő lettem. Ha egy napig nem volt meg a megszokott legalább egy orgazmusom, már rossz kedvem volt. Ha két nap maradt ki szex nélkül akkor ingerlékeny lettem. Ha esetleg három, akkor szólni se nagyon lehetett hozzám. Rájöttem, hogy ez nem mehet így tovább és úgy döntöttem lejövök a "szerről" és egy ideig se szexelni se masztizni nem fogok. Gondoltam én. Volt, hogy szex nélkül kibírtam, de maszti nélkül nem. Próbáltam akaraterővel, de nem ment. Volt olyan, hogy három napig megtartóztattam magamat, viszont a negyediken a munkából hazafelé menet egy vadidegen pasit szólítottam le, hogy lenne - e kedve szexelni velem. Egy kis utca sötét kapualjában dugott meg hátulról - szerencsére gumival - és utána azon gondolkoztam: te jó ég, mit csinálok? Próbálkoztam mindennel, de egyszerűen nem bírtam három napnál tovább. Néha már olyan voltam, mint akinek tényleg elvonási tünetei vannak.
Volt, hogy sírtam, hisztiztem, a gyerekek nem tudták mi a bajom, ha kérdeztek csak leüvöltöttem a fejüket. Aztán egyik nap megjelentek a szüleim. Kiderült, hogy a srácaim hívták őket, hogy valami baj van velem. Apám elment Fannival meg Marcival moziba, anyám meg ott maradt, hogy kifaggasson. Persze nem sikerült neki. Azt találtam ki, hogy szakítottam egy pasival, nincs baj, majd megoldom. Naná, hogy nem hitte el, de akkor se mondtam el neki az igazat. Furcsa is lett volna anyámnak elmondani, hogy a pinám olyan élvezeteket kapott amiket eddig nem ismert, de ezeket most próbálom elvenni tőle és ezért vagyok idegbajos. Mikor apa megjött a gyerekekkel, anyám közölte vele, hogy egy makacs öszvér vagyok, pont olyan, mint ő és nem lehet velem zöld ágra vergődni. Mondjuk anyunak soha nem tudtam úgy elmondani semmit se, mint apunak. Anyám egy eléggé konzervatív, sőt prűd nő. Kamaszkoromban a szexuális felvilágosítást is aputól kaptam meg mert anyu még a mensivel kapcsolatos dolgokat se volt hajlandó elmondani.
Nos apám erre belém karolt és mondta, hogy menjünk el sétálni. Mivel gyerekkoromban is mindig neki mondtam el ha megbántottak, ezért azt hitte ki tudja szedni belőlem mi a probléma. De elhatároztam, hogy ezt azért már neki se mondom el. Persze azt nem vettem számításba, hogy apám nagyon rafkós tud lenni. Először csak beszélgettünk a parkban sétálva, majd beültünk egy sörözőbe. Apa meghívott egy italra, de nem akartam inni. Azt mondta, hogy muszáj, mert ez most orvosság. Aztán az első ital után még belém beszélt egy másodikat, majd egy harmadik is lecsúszott és mire észrevettem, már dőlt belőlem a szó. Elmeséltem neki mindent és ugyanúgy megértett, mint gyerekkoromban. Nyilván nem tudott ő se megoldást, de igaza volt, jólesett kibeszélni magamból.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.96 pont (118 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 deajk2008 2019. 01. 3. csütörtök 08:02
Jöhetne ebbe egy kis homo rész is... 9p
#13 Koriander 2018. 08. 5. vasárnap 22:16
Szuper sorozat! Csak így tovább!
#12 cscsu50 2018. 03. 19. hétfő 22:41
nagyon élethű
#11 sunyilo 2018. 03. 19. hétfő 21:16
Remek kis történet.
#10 hairy_pussy 2018. 03. 19. hétfő 14:38
nagyon jó történet
#9 ticsu21 2018. 03. 19. hétfő 12:32
Isteni sorozat! Nagyon imádom! smile
#8 vakon54 2018. 03. 19. hétfő 12:12
Nagyon de nagyon jó 10 pont!
#7 zoltan611230 2018. 03. 19. hétfő 10:18
Nagyon jó ,imádom .
#6 veteran 2018. 03. 19. hétfő 09:22
Ez is üti a tízest.
#5 listike 2018. 03. 19. hétfő 08:54
A szokásos jó színvonal.
#4 feherfabia 2018. 03. 19. hétfő 07:07
Ez is nagyon tetszett !
#3 A57L 2018. 03. 19. hétfő 04:25
Jó történetek vannak ebben a sorozatban.10P
#2 joozsi 2018. 03. 19. hétfő 02:02
Joó! 10 pont.
#1 Törté-Net 2018. 03. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?