A+ A-

Chat-en szerzett történetek 8. rész

Ezt a sztorit egy 26 éves nő osztotta meg velem, félig a chat - en, félig telefonbeszélgetésben. Mint a többi, ez sem túl egyszerű történet, van benne egy - két durva dolog, így nem ajánlom az álszent, prűd, szépelgő lelkű olvasóknak.
11 éves voltam amikor a szüleim elváltak. Onnantól kezdve hol anyámnál, hol apámnál, hol meg a nagyszüleimnél laktam. Baromira szarul érintett, hogy mire megszoktam volna az egyik helyet már mennem kellett a másikra. Pár hónap alatt cuki kislányból kezelhetetlen serdülő gyerekké váltam. A jegyeim leromlottak, 13 évesen már túl voltam három iskolán (mindenhonnan kirúgtak), négy rendőrségi kihallgatáson, két pszichológuson és a szüzességem elvesztésén. Rászoktam a cigire, az alkoholra és később jött a fű, meg pár durvább cucc is. Végül az egyik pszichomókus azt javasolta, rakjanak be egy kollégiumba és ha anyu együttműködik a tanárokkal, akkor elméletileg vissza lehet fordítani a lezüllésemet. 15 évesen bekerültem egy anyuhoz közeli kollégiumba, ami ráadásul az akkori sulimtól se volt messze.
Anyu legelőször azt tiltotta meg, hogy a régi haverokkal találkozzam. Suliból mindig rögtön a koliba kellett mennem kitérő nélkül. Ha a megadott időre nem voltam benn, már csörgetett az ügyeletes tanár. Ha nem vettem fel, a rendőrség kezdett keresni. A bulizásokat elfelejthettem, barátnők csak olyanok látogathattak meg akiknek a nevét anyu leadta a tanároknál, szóval olyan szigorúan lettem fogva, mint előtte soha. Most azt mondom ennek így kellett lennie, de akkor persze lázadoztam rendesen. Főleg miután a pasimmal se találkozhattam. Ő 25 éves volt és anyu szerint kihasznált, csak "arra" kellettem neki és különben se normális, hogy egy 15 éves lány egy 25 éves férfivel járjon.
Nem volt egy egyszerű a következő bő másfél év, de a 16. szülinapomat már drogtól és alkoholtól tisztán, anyuval totál békében és egyetértésben ünnepeltük. Sajna a cigiről nem tudtam leszokni még a mai napig sem, de talán majd egyszer. Persze a pasim se volt már meg pedig az elején próbáltuk kijátszani anyut, de nem sikerült és lelépett. Később felfogtam, hogy anyunak ebben is igaza volt, mert tényleg csak szexre kellettem neki és más nő 40 éves korára sem csinál olyan dolgokat amiken én már 14 - 15 évesen túl voltam. Az csak egy dolog, hogy 13 évesen már nem voltam szűz, de rá egy évre már a seggem is meg volt dugva párszor, úgy szoptam, mint egy profi kurva, csajjal is voltam és mocskosabb szám volt, mint egy 50 éves alkoholistának.
A cigi mellett a testi élvezetek voltak azok amikről nem tudtam lemondani. Mivel a pasizást anyu áthúzta, magamnak kellett elintéznem a szexhiányomat. Szerintem három korombeli fiú együttvéve se masztizott annyit, mint én. Volt olyan nap, hogy tízszer is elsütöttem a puncimat. Csináltam mindennel amivel csak tudtam. Kézzel, kispárnával, plüssmacival, banánnal, uborkával, hajbalzsamos flakonnal, az epilátorommal, a fotel karfájával, meg amit csak el tudsz képzelni.
A pasim annak idején egy csomó mindenre rávett, pl. pornófilmeket is néztünk együtt, így tisztában voltam azzal, hogy vannak különböző családi kategóriák is a pornóban. Némelyik még izgatott is. Mondjuk a ráncos öregasszonyoktól meg öregemberektől rosszul voltam, de az anyafia, apalánya, apafia, anyalánya, kategória izgatott. Még a testvéres is, annak ellenére, hogy nekem nem volt tesóm Nagyon be tudtam indulni ezekre a filmekre, talán azért is mert a sima szex már kevés volt a számomra és kellett valami extrém dolog. Én is sokszor elképzeltem milyen lenne apuval megbaszatni magam amikor épp nála laktam, de valahogy sose volt merszem kikezdeni vele. Anyuról is fantáziáltam néha, de hozzá még annyira se mertem volna közeledni. Egészen a 17. szülinapomig, mert akkor megtörtént a "lehetetlen" és még csak nem is én kezdeményeztem. Ahogy mondtam addigra rendeződtek a viszonyok, és anyu megengedte, hogy egy kis alkoholt is igyak, de akkor már több, mint egy éve nem volt a számban semmi pia és nem is kívántam. Anyu viszont ivott egy kicsit és be is csípett. Amolyan vicces spicces lett. Megkaptam az ajándékomat, aztán leültünk megnézni valami vígjátékot és közben beszélgettünk is, na meg persze nagyokat röhögtünk. Már nem tudom mi volt a film címe, de volt benne egy olyan jelenet, hogy a főszereplő csaj a fogai közé szorított pohárból akar inni és magára önti az egészet. Gondoltam ezt én is kipróbálom kólával és mivel nem vagyok totál béna, nekem sikerült, csak a szám két oldalán csorgott le egy kis üccsi. Anyu mivel már volt benne egy kis alkohol, valami hülye poént akart kihozni az egészből és a két mutatóujjával felfogta a lecsordulni készülő kólát és lenyalta az ujjait. Aztán nem tudom honnan jött az ötlete, de a maradékot meg lenyalta az államról aztán megcsókolta a számat. Egy pillanatra megállt a levegő, de mivel próbáltam már lányokkal ráadásul volt ilyen eset is a vele kapcsolatos fantáziáimban, visszacsókoltam. Őrült módra kezdtünk smárolni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.49 pont (109 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 zsuzsika 2018. 03. 12. hétfő 09:47
Egészen jó írás.
#13 cink 2017. 11. 17. péntek 14:30
Nagyon jól megírt történet megy a 10.
#12 deajk2008 2017. 10. 26. csütörtök 10:44
nagyon jó lett... folytasd 10p
#11 zoltan611230 2017. 10. 13. péntek 04:34
Férjét hagyhatná beszállni ...
#10 picula 2017. 09. 10. vasárnap 03:58
szép sztori
#9 genius33 2017. 09. 7. csütörtök 12:24
Kellemes smile
#8 sztbali 2017. 09. 4. hétfő 20:39
Jóféle.
#7 sunyilo 2017. 09. 4. hétfő 19:39
Egészen jó írás.
#6 cscsu50 2017. 09. 4. hétfő 18:45
nagyon jó
#5 Andreas6 2017. 09. 4. hétfő 13:58
Jó lett, talán még igaz is...
#4 veteran 2017. 09. 4. hétfő 07:31
Ez is jó írás. 10 pont
#3 A57L 2017. 09. 4. hétfő 03:21
Szerintem is jók a történeteid,s ez is jó lett.
#2 vakon54 2017. 09. 4. hétfő 02:43
Kicsifiú nagyon jooók az írásaid csak ígytovább 10 pont.
#1 Törté-Net 2017. 09. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?