A+ A-

Nincs is jobb a közös masztinál

Én imádom látni a kedvesemet amikor önkielégítést végez. Megunhatatlan a szépség, amit olyankor látok.
24 éves korában találkoztam vele, ennek 3 éve. Hetekig csak beszélgettünk barátkoztunk, lelkileg akartam előbb közel jutni hozzá.
A beszélgetéseink egy pont után magunkra, a megélt szexuális tapasztalatainkra, nemi szokásainkra korlátozódtak.
Szemérmesen kezdtük s a szemérmességet lassan felváltotta az egyre forróbb beszélgetések sora, de közben még nem érintettük meg egymást, és ez a távolságtartás fokozta, markánsan akkumulálta az érő vágyat.
Ez egyre fantasztikusabb volt, mert a szavaknak is van erotikus mágiája, ami testi vágyban, feszültségben is kinyilvánul 1-1 megfelelő hangulatban.
Valami 5 hetes udvarlás után, mikor már éreztük hogy kellünk egymásnak, egy hosszú hétvégére elutaztunk az Őrségbe, béreltem ott egy kis házat erre az alkalomra. Ott akartunk debütálni
Őriszentpéteren egy kis kocsmaszerű boxos vendéglőben egy intim vacsora közben éreztem, hogy már szétfeszülök.
A heréim a diskura alatt a tekintetétől duplájukra duzzadtak, kinyögtem Neki, hogy én most az asztal alatt ki kell fejjem a magvaimat, mert különben meghalok a gyötrelemtől.
Az asztal használatlan teritékéből elemelt egy vajszínű damaszt szalvétát és a makkom alá tartotta az asztal alatt.
A mozdulataim közben éreztem néha a kezét, és a legszebb eleme az volt az egész bizarr processzusnak, hogy közben vággyal tele rám nézett, és női szemeknek még nem volt rám akkora hatása azelőtt az életemben.
Valami visszafojtottan halk nyüszítés szerű hangot adhattam ki, O. az asztalon áthajolva a számra tette a másik kezét, és az ejakuálásom alatt vagy hat-hét nagy ritmikus felrándulásom volt, és elélveztem.
Az első kettő olyan nagy ívben spriccelt, hogy az a 2 lövellés a ruháján a hasára landolt, de a mag hígabb része az az asztalkendőbe ömlött, amit Ő a retiküljébe mentett azonnal.
Hála Istennek egy olyan asztalt választottunk a boxos kis étteremben, ami leghátul volt, a pincérnő elől rádiót hallgatott, és félórában egyszer tűnt csak fel, és rajtunk kívül csak egy osztrák pár volt valahol elől.
Hazamentünk a szállásunkra, a lábaim alig szolgáltak, szinte összerogyadoztam a kimerültségtől, de mire odaértünk , az út közbeni csókoktól újra elöntött a vágy, arra gondoltam, hogy ahogyan hazaérünk azonnal közösülni akarok vele.
Bementünk, és ott elkezdte szagolgatni az ellopott asztalkendőt, amiben egy tenyérnyi nagyságú nedves folt volt, a textília már beszívta az ondót, de O. azt mondta, hogy az illata fenomenális, és hogy most ő akar nekem maszturbálni, és szeretné ha nézném. Azt mondta, hogy 'most én viszonzom az ajándékodat'
Nem volt az udvari ablakon függöny. Hirtelen odacelluxoztam az ablakkeretre az azelőtti nap Pesten vett újságot, addigra Ő levetkőzött. Az elemlámpámat felkapcsoltam, hogy valami megfelelő fény legyen, hogy láthassam az arcát, meg mindent.
Nehéz mellei fehéren világítottak az elemlámpa fényében.
Az alkalmi parasztszobában volt egy nagy békebeli fotel, egy oda egyáltalán nem illő, félmázsás bútordarab, abba mélyedt, és a lábait fölemelte, és a bal kezével tartotta mindkettőt alulról, a térdhajlat alatt
Azonnal láttam már a kezdetben , amit már előtte Pesten is elmondott, hogy 13 éves kora óta rutinos és szenvedélyes önkielégítő..
Megbűvölten, százat verú szívvel néztem, ahogyan a mutató és középső ujjaival gyakorlottan kinyitja az ajkakat, és ahogy saját nedvével benedvesíti magát az elkövetkező dologhoz. Fantasztikus volt látni ahogy a bozontos sötét öle mélyéből 1-1 kövér, nehéz gyöngyházszínű csöpp kigördül, ami a legnagyobb meglepetésemre hasonlított a sűrű férfimagra.
Közben lihegett, nyögött, és szinte önkívületi lázban beszélt hozzám. Az azelőtt magában évek alatt kikoreografált rutinos szokását életében először egy férfi előtt csinálhatta, és ezzel kiélte (ahogy megtudtam aznap éjjel) egy régi vágyát: egy szerető férfi előtt gátlás nélkül maszturbálni.
Olykor abbahagyta a rendesnél jóval nagyobbra duzzadt csikló gyötrését, a középső és mutatóujját lenyomta hüvelyébe, és megkért, hogy én tartsam a lábait, aki a fotel előtt térdeltem előtte, taplóra kiszáradt szájjal, izgatottan, dübörgő szívveréssel.
Két kezemmel a térde alá nyúltam. A lábát bokában rátettem a vállaimra. Tudtam, hogy hagynom kell csinálnia azt, amit akar, és valóban éreztem közben, hogy milyen értékes, szép, ritka ajándékot kapok most, és hogy ezt az egészet úgy kell magamban lefotóznom az agyamban, hogy egész életemben visszakereshető izgalmas képi emlékem legyen.
Előrehajoltam ajkammal a szájára, megkértem, hogy a nyelvével nyalja meg az ajkaimat, mert kiszáradtam.
Egy gyönyörű nyelves csókot kaptam, annak az erejétől azonnal extra vaskeményre állt fel a vesszőm, de a nadrágom rajtam volt, magammal nem akartam foglalkozni, mert ez az ő műsora volt csak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.02 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon54 2017. 07. 7. péntek 23:23
Joemillernek igazavan.
#8 JoeMiller 2015. 08. 2. vasárnap 19:02
Pont ilyen kapcsolatra vágyom...
#7 A57L 2014. 04. 6. vasárnap 10:42
Egynek elmegy.
#6 Bikmakkocska 2013. 09. 29. vasárnap 16:35
Meredek, ahogy kezdődött, de igen jól megírt történet.
#5 Orfeus 2012. 03. 8. csütörtök 20:23
Nekem is bejött. Folyt?
#4 v-ir-a 2012. 02. 19. vasárnap 19:02
élvezet volt olvasni smile azért a folytatást is szívesen elolvasnám...
#3 genius33 2012. 02. 15. szerda 17:43
Nem is rossz wink
#2 Rinaldo 2012. 02. 15. szerda 07:37
Jó történet.
#1 Törté-Net 2012. 02. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?