A+ A-

Erika és én meg a maszti

Az első közös maszturbálásomat Erikával az irodalom érettséginek köszönhettem.
Érettségire készültünk és nekünk, végzősöknek már nem kellett bejárnunk a gimnáziumba. Mivel napközben mi otthon lehettünk, a szülők pedig továbbra is húzták az igát, a munkahelyen átmenetileg megszűnt a kórós helyhiányunk. Az eddigi legaktívabb időszakunk következett Erikával a szex terén, aminek, lévén szorgalmas tanuló volt, néha nem igazán örült. Volt, hogy le is tiltott a lakásukból, mondván, hogy nem szexből kell érettségiznünk és rám is rámférne, ha néha inkább tanulással tölteném az időmet. Ebben speciel igaza volt, tényleg rámfért volna. Úgyhogy cselhez kellett folyamodnom és a segítőkészségére apellálva arra kértem, hogy hadd mehessek föl hozzá irodalomtételeket tanulni, mert nekem nincsenek meg kidolgozva és jószántamból, otthon, egyedül biztos nem tudom magam Gorkij önéletrajzához láncolni.
Természetesen a segítségre szoruló férfi szerepe ebben az esetben is bejött és délelőtt már náluk voltam. Szép kora nyári idő volt, az erkélyükre odasütött a nap, és mivel nem nagyon lehetett oda belátni, ideális hely volt a napozáshoz. Ki is szokta használni, és amikor egyedül volt pucéran sütette magát. Most is kimentünk tanulni az erkélyre, de természetesen pucérságról szó sem lehetett. Viszont a melegre és a napsütés jótékony hatására való javaslatomra én gatyában , Erika pedig fürdőruhában ücsörögtünk. Unszolásom eredményeképpen aztán a bikinifelsőtől is megszabadult én pedig Arany balladái fölött átnézve legeltettem a szemeim a formás, nem túl nagy, rózsaszín bimbós ciciken, amiken látszott, hogy idehaza rendszeresen éri a napocska őket. Erika igyekezett nem tudomást venni a bámészkodásomról és a tételsor jól irányzott használatával hessentette el a cicikre tévedő kezemet.
- Pedig biztos neked is jól esne, hegyesek a cicijeid.- mondtam bánatosan
- Neked meg a gatyád hegyes.- válaszolta kihívóan
- Naa, hadd játszak velük - kérleltem.
- Játssz a magadéval!
Ültömben lehúztam elől a gatyámat és előpattant a valóban peckesen meredező farkam. Megfogtam és szép lassan huzogatni kezdtem.
- Így gondoltad?- kérdeztem
Fél szemmel, de érdeklődően sandított oda
- Hát ha így szoktad.
- Te hogy szoktad? -kérdeztem
- Nem szoktam- mondta, és látszott rajta, hogy a figyelmét egyre kevésbé köti le a kezében tartott könyv.
- Naa, mutasd meeg.
Lerakta a könyvet, szétnyitott a combjait és a bikinialsón keresztül a puncijának simogatását imitálta.
- Mindig bugyin keresztül csinálod?
Sóhajtott és a kezét lassan a bikinbe csúsztatta. Néztem, ahogyan bugyi alatt a punciján mozog keze ő pedig már leplezetlen kíváncsisággal bámulta a farkam.
- Izgi, ugye? Válaszképp csak bólintott.
- Te láttál már ilyet? - kérdeztem
- Még nem. És te?
- Csak videón, de ott a lány a cicijét is simogatta.
Értette a célzást, bal keze a bal mellére csúszott és erősen, határozottan markolászni kezdte, miközben a hasa egyre jobban hullámzott föl-le. Ebből és a le-le csukódó szemhéjából tudtam, hogy tényleg fölizgatta a dolog, hogy együtt önkielégítünk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.55 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon54 2017. 10. 30. hétfő 22:53
Nemsemmi írás.
#4 A57L 2014. 04. 4. péntek 10:01
Gyenge lett.
#3 laca 2008. 07. 15. kedd 21:59
Én is
#2 laca 2008. 07. 15. kedd 21:26
sz
#1 Törté-Net 2006. 01. 15. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?