A+ A-

Ahogy a karrierem kezdődött...

Sziasztok!
Történetem akkor kezdődött, amikor párom meglátott egy hirdetést az újságban. Egy reklámhoz kerestek mellékszereplőket. De csakis nőket.
Férjemnek jó állása volt, a pénzel nem volt gondunk, de ő tudta, hogy engem vonz a szereplési vágy. Kicsit visszafogott voltam ettől az egésztől, de azért titkon tetszet, ahogy megpróbált rábeszélni: menjek el a válogatásra.
Sokat persze nem kérettem magam és ráálltam a dologra. El kell hogy mondjam, hogy bár már 40 voltam, de még a kamasz srácok is utánam füttyültek az utcán. Mindenem rendben volt, a szülés után sem vesztettem az alakomból. Keskeny csípő, formás popó és kerek nagy mellek. Az arcom is csinos volt, és a szépit szerekkel csak plusz varázst adtam neki. Mindig büszke voltam arra, hogy csinos nőnek születtem. Soha nem éltem vissza vele, és mindig a földön maradtam, de a bókok mindig jól estek. A középiskolában is - ahol dolgoztam - mindig levettek a srácok a lábamról.
De térjünk vissza a történethez.
Kicsit furcsán hangzik, de 40 éves koromig csak a férjemmel bújtam ágyba. Sokszor gondoltam másra és fantáziáltam is, de nem volt bátorságom félrelépni. Aztán eljött a válogatás napja... a lehető legszexisebben, legvonzóbban öltöztem fel. Kisebb melltartót vettem fel, hogy nagy kerek melleim még nagyobbnak látszanak, és különösen felkeltse az érdeklődést. Egy rózsaszín blúzt húztam fel, ami szintén kisebb volt, mint a méretem. Ehhez társult egy rózsaszín miniszoknya és fekete harisnya. Bőröm bronzbarna volt a sok szoláriumtól. Arcomat kifestettem és befújtam, sőt mondhatni fürödtem a parfümbe. Párom meg is jegyezte, hogy oltárian szexis és izgató vagyok. Ez jólesett, erőt adott...
Amikor megérkeztünk, a szívem hevesen dobogott. Rengeteg ember volt ott Szebbnél szebb nők. Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy visszafordulok, de a párom nem engedte. Húztam egy sorszámot és vártam. Legalább két óra telt el, amikor a nevemet hallottam. Beléptem a szobába, ahol egy férfi ült az asztalnál. Levette az adataimat és kérte, hogy fáradjak át a másik szobába, mert a kollégái kiugrottak egy cigarettára, néhány perc és jönnek. Megköszöntem és elindultam a szoba felé, amikor a férfi utánam szólt
- Hölgyem! Ön tuti befutó lesz - és rámkacsintott
Erre nem tudtam hirtelen reagálni. Benyitottam, és bementem a szobába. Egy hatalmas fehér francia ágy volt az első, amit megpillantottam, aztán ahogy jobban körül néztem, észrevettem egy igen jó minőségű bőrgarnitúrát is. Azon foglaltam helyet. Kivettem táskámból a tükröt, és leellenőriztem magam. Rendben voltam.
Pár perc elteltével nyílt az ajtó, és két igen szimpatikus és igen csak megnyerő külsővel rendelkező férfi jött be.
- Kézcsókom a hölgynek, Miklósi Máté vagyok, a rendező. Elnézését kérem, amiért megvárattuk - ezzel odalépett hozzám, és egy gyengéd mozdulattal egy finom csókot lehelt a kezemre. Egyből megérintett erős, de rettentően vágykeltő parfümje. Észrevettem, hogy tekintete rögtön a melleimre szegeződtek. De csupán néhány pillanatra.
A másik férfi, bár igazán jóképű pasas volt, csak odamormogott valamit és leült a francia ágy szélére.
- Semmi baj, türelmes típus vagyok - mosolyogtam.
- Elég sokan megfordultam ma már itt, és muszáj volt tartanunk egy pár perces szünetet - mondta és leült mellém, egészen közel.
- Volt már forgatáson? - kérdezte.
- Nem, még soha - válaszoltam. - Ez az első alkalom. Kicsit izgatott is vagyok!
- Igen, azt látom. De nyugodjon meg hölgyem. Igazán nincs miért idegeskednie - szeliden rám mosolygott, és kezét az ide-oda járó térdemre tette. Ettől kicsit megrázkódtam. - Ahogy elnézem magát, azt kell, hogy mondjam, hogy meg is találtuk a megfelelő személyt a forgatásra. A dolog többi része már csak magán áll.
- Mégpedig? - érdeklődtem, és arcomon sugárzott a boldogság. Egy perc sem telt el és máris megkaptam a szerepet
- Hát tudnunk kell, hogy egy vagy két férfis jelenetet vállal - válaszolta.
- Egy vagy két férfis?
- Igen. Ha egy férfis, akkor a franciaágyon ülő úr lesz a partnere, ha kettő, akkor én is. Magyarul sima heteró vagy vállalja a gruppent is?
- Ezt most nem teljesen értem - meg kell, hogy mondjam egy kicsit megijedtem -, az újsághirdetésben az állt, hogy egy bikinis tusfürdő reklámról van szó.
- Oh a bikinis reklám - láttam, hogy arcára kiült a csalódóság. - A reklám filmhez a másodikon válogatják a szereplőket. Mi egy másfél órás pornófilmhez keresünk szereplőket.
- Hoppá - mást nem tudtam mondani hirtelen. Kicsit kínosnak, de egyben viccesnek is tartottam a helyzetet. - Akkor azt hiszem, nekem mennem kell - ezzel felálltam, és indultam volna kifelé, de Máté utánam szólt:
- És a pornó nem érdekli hölgyem?
Megálltam az ajtó előtt, és nyeltem egy nagyot. Mindig álmodoztam ilyen jó pasikról, de ez azért más helyzet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.91 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 09. 24. kedd 05:15
Nagyon jó.
#4 v-ir-a 2012. 01. 17. kedd 21:58
nem rossz folytatni kéne a forgatással smile
#3 gyuri0926 2012. 01. 16. hétfő 13:44
Én szeretm , ha a nejem ribanc .
#2 genius33 2012. 01. 16. hétfő 07:12
Egész jó smile
#1 Törté-Net 2012. 01. 16. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?