A+ A-

Az élet ajándékai 4. rész

Teltek múltak a napok, a hetek. Fantasztikus volt az életem. Sokat voltunk együtt Zsuzsával. Már nem csak az irodában munka után, hanem kimentünk a természetbe, utazásaim alkalmával magammal vittem, vagy egyszerűen elmentünk a szomszéd városba, kivettünk egy szobát és halálra keféltük magunkat. Otthon a feleségem továbbra is szenvedett, az együttléteink tovább ritkultak. Sokat játszottam a gyerekekkel.
Egyik alkalommal Zsuzsával a lányáról beszélgettünk.
- Még mindig csináljátok?
- Persze, bár ritkán van alkalom, mert valaki mindig van otthon. Képzeld a múltkor vettünk egy fenékbe való vibrátort.
- Miért nem rendeset?
- Mert nem akarom elvenni a szüzességét. Azt azért egy férfi vegye el.
- Nem gondolod, hogy hagynod kellene, hogy inkább pasizzon?
- De igen. De az az igazság, hogy nem tudok tőle elszakadni, olyan jó vele. Szerezni kellene neki egy rendes pasit, ne valami ficsúr maszatoljon vele.
- Mi jár a fejedben? - Kérdeztem gyanakvóan.
- Tudod, sokat beszélgettem már a lányommal erről, és megegyeztem vele, hogy összehozunk egy tisztességes pasit, aki elveszi a szüzességét.
- ???
- Rád gondoltam. Persze ha Te is szeretnél.
- Nézd a lányod nagyon tetszik. Csodás kis csaj. De Te csak úgy felajánlod egy magamfajta pasinak?
- Inkább járja végig a rögös utat? Éljen meg egy csomó csalódást? Azt akarom, hogy egy figyelmes, belevaló férfi vezesse be, vegye el a szüzességét. Akarod?
- Hááááát?! Nem is tudom. Persze. Ha szerinted ez a jó megoldás? Benne vagyok.
Már csak a részleteket kellet megszervezni. Egyébként is esedékes volt egy üzleti út Németországba. Magammal vittem Zsuzsát és Alexát mint "német tolmács", ugyanis már felsőfokúja volt németből. Így Zsuzsa férje is nyugodt volt, hogy a felesége nem egyedül megy el egy hétre, hanem a lányával.
Az induláskor mindenki izgatott volt. Alexa hátul ült, és szótlan volt. Kezdtem félni, hogy valami nincs rendben. Aztán az egyik pihenőnél, mikor Zsuzsa WC-n volt, odajött hozzám és azt mondta:
- Köszönöm, hogy elhozott az útra. Remélem nem fog bennem csalódni.
- Aranyos vagy, biztos vagyok benne, hogy nem fogok. Remélem Te is jól fogod érezni magad. De jobb lesz, ha tegeződünk. OK?
- OK! - és egy puszit nyomott a számra. Ezen meglepődtem. Úgy látszik tiszta Anyja a gyerek.
Ezután végigcsacsogta az utat, és nagyon jó éreztük magunkat.
A szállásunk a Boden-i tó partján volt. Mikor megérkeztünk, kipakoltunk, élveztük a kilátást a tóra, majd vacsorázni indultunk. Jól megvacsoráztunk, közben borozgattunk, nagyszerűen éreztük magunkat. Ahogy telt az idő és fogyott a bor, egyre izgatottabbak lettünk mindannyian. Visszatértünk a szobába, magunkkal vittünk egy üveg pezsgőt is. A szobába érve kinyitottam az üveget, töltöttem és koccintottunk. Tapintani lehetett az izgatottságot, majd Zsuzsa szó nélkül odament Alexához, valamit a fülébe súgott és szájon csókolta. Én Alexa mögé mentem, és miközben az anyjával csókolózott, haját félrehúzva puszilgatni kezdtem a nyakát, majd a fülét. Nyelvemmel játszottam a fülével, erre ő abbahagyta a csókolózást az Anyjával, felém fordult és tovább csókolózott velem. Csodálatos volt, szinte meghatóan szép.
Aztán Zsuzsa is közel jött és csatlakozott, már hárman csókolóztunk egyszerre. Nagyon izgalmas volt, ahogy a három nyelv kergette egymást, a három száj ette egymást. Szép lassan elkezdtük lehámozni Alexáról a ruhát. Gyönyörű teste volt. Kezemmel végigsiklottam a testén lágyan érintve a mellbimbóit, puha bőrét. Tökéletes szépség volt. Hamvas teste teljesen lenyűgözött. Végigsimítottam a feneke feszes bőrét, majd másik kezemmel végigsimogattam a hasát, majd lejjebb a vénuszdombját. Ő is teljesen borotvált volt. Látszik, hogy az Anyja tényleg foglalkozik vele. Lassan az ágyhoz közelítettünk. Majd gyorsan mi is levettük a ruhánkat és feküdve közrefogtuk Alexát. Továbbra is hárman csókolóztunk, közben Zsuzsával Alexa testét kényeztettük. Lassan behatoltam újaimmal a nagyajkak közé, már tocsogott a nedvességtől. Aztán végigcsókoltam hamvas testét, miközben néha felkuncogott, mert csiklandós, máskor felsóhajtott a kéjtől. Körbe csókolgattam a vénuszdombját, majd lassan nyelvemmel behatoltam gyönyörű vágatába. Az Anyjának is isteni íze van, de ettől szinte elérzékenyültem. Tényleg a mennyországban éreztem magam. Alexa is, mert folyamatosan, egyre hangosabban sóhajtozott. Felnéztem, és láttam, hogy Zsuzsa nézi, hogy mit csinálok. Összenéztünk és bólintott. Még jobban felhúzta Alexa lábát és a fülébe súgott valamit. Ekkor farkamat odaillesztettem buja puncijához és makkom simogattam a rést, le fel. Láttam, hogy mát mindjárt elmegy. Azt akartam, hogy a lehető legkevésbé fájjon neki. Így lassan makkomat a résbe irányítottam és pici, apró mozdulatokkal dugtam. Minden mozdulat során egy millimétert beljebb jutottam. Selymes, szűk puncija körbeölelte a farkam, szinte ráfonódott. Elértem a szűzhártyáját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.64 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2017. 10. 6. péntek 06:32
Undorító egy pasas, a 2. részben anális szex után szopatja tisztára magát, itt a véres farkával művelteti ugyanazt.
#10 listike 2014. 08. 23. szombat 14:54
Tetszett.
#9 A57L 2013. 08. 5. hétfő 05:17
Egész jó.
#8 Bikmakkocska 2013. 01. 4. péntek 13:12
Na, ez már tényleg jó.
#7 Kaszkadör 2012. 01. 15. vasárnap 12:46
Ismét csak 10 pont nyes
#6 sihupapa 2008. 12. 21. vasárnap 23:10
jóó
#5 valaki 2006. 02. 10. péntek 19:12
Van már 1.rész talán lesz második is, és akkor végre összeáll a történet.
#4 szaki 2006. 02. 8. szerda 11:36
Szerintem türhető
#3 gabo 2006. 01. 30. hétfő 21:48
Bizos nagy Star Wars rajongó a szerző! :D
#2 Bratyó 2006. 01. 30. hétfő 17:16
Vajon mi a cél azal,hogy 1-2-dik rész lemaradt.Ja és van egy 5-dik rész is.
#1 Törté-Net 2006. 01. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?