A+ A-

Miss T.

Miss T angolt tanított egy bristoli középiskolában. Egy különösen nehéz héten volt túl. A nyári szünet közeledtével sûrûsödnek a teendõk: találkozás a szülõkkel, tesztek íratása, jelentések készítése… Miss T örült, hogy végre péntek van.
Az utolsó csengetés már régen megtörtént és Miss T a könyveit és a papírjait rendezgetve egyedül ült a tanteremben. Becsukta a táskáját és a blézeréért nyúlva indulni készült, amikor kintrõl hangokat hallott. Egy pillanatig megállt, majd lassan az ablakhoz sétált, ahonnan az elhagyatott sportpályára és az azon túli közparkra látott. Kinyitotta az ablakot és kihajolt. A nap pont szembe sütött, így csak három fiú körvonalait tudta kivenni.
-Mit csináltok még itt? Nem akartok már hazamenni? - kérdezte a körvonalaktól.
-Oh...hello Miss T - válaszolta egy meglepett hang.
A fiúk közelebb jöttek és a tanárnõ így már felismerte õket. Steve Elmore, Rich Stubbs és Tim Allen.
-Hát ti meg mit kerestek az iskola területén? Már két éve elballagtatok. Csak nem tanulni támadt még kedvetek? - kérdezte viccelõdve.
-A ballagás óta most vagyunk együtt elõször - mondta Tim.
-Persze ha ti is itt maradtok Bristolban az egyetemen, akkor nem így lenne. Akár minden este összejöhetnénk. - jegyezte meg Rich.
-Hogyne....nyilván mi tehetünk róla… mintha neked nem Bristol lett volna a legutolsó megjelölt továbbtanulási helyed - ugratta Steve.
-Én legalább sikeresen átjutottam az elsõ évemen és nem kellett nyáron pótvizsgákra készülnöm.
Miss T félig az ablakpárkányon ülve és kihajolva hallgatta a fiúk közti adok-kapok-at.
-Úgy látom, végül mindhárman jól megvagytok. Öröm hallani, hogy valami eredménye csak van a munkánknak. - mondta végül mosolyogva, majd folytatta:
-Szóval két év egyetemi tanulmány után nincs jobb dolgotok, mint a régi iskolátok udvarán ténferegni és dobozos sört inni.
-A pubok drágák és mi csóró egyetemisták vagyunk - mondta Tim vigyorogva.
-Gondolom… Mennyi sör van abban a sporttáskában Steven? - kérdezte szarkasztikusan korábbi tanáruk, utalva arra, hogy a táska zipzárját láthatóan nem lehetett behúzni.
-Egy darabig kitart - felelte Steve.
-Mivel már nagyfiúk vagytok nem kobzom el. Feltéve hogy én is kapok egyet. Szomjan halok. El sem tudjátok képzelni, hogy milyen héten vagyok túl.
-Ugorjon ki és üljön le velünk! - mondta Steve.
-Hmm...inkább ti hárman gyertek be. Nem mutatna jól egy tanár, aki az iskola épülete elõtt ül és sört iszik. - válaszolta Miss T.
Steve megértette. Letette a zsákot és bemászott az ablakon. Tim feladta neki a zsákot, majd Rich-el együtt követte a tanterem hûvösébe. Steve sört kezdett dobálni a többieknek. Tim nem tudta elkapni a sajátját, ami a tanári asztalon megpattanva a padlón állt meg. Felkapta és kinyitotta épp abban a pillanatban, amikor Miss T felkiáltott:
-Ne nyisd ki!
Elkésett. A felrázódott sör kifröccsent és telibe kapta a tanárnõ fehér blúzát, amit átáztatva láthatóvá tette a melltartó körvonalát és -legalábbis Steve-nek úgy tûnt - egy kicsit a bal mellbimbó körvonalát is. Miss T várt egy pillanatot, mintha azt akarná, hogy a fiúk mindent lássanak, majd felvette a blézerét.
-Kétbalkezes! - mondta Timnek, aki a nõ mosolyából látta, hogy Miss T valójában nem dühös.
-Elnézést Miss T. - mondta jámbor hangon, noha alig tudta elfojtani a vigyorgását. A többiekhez hasonlóan õ is alig hitte, hogy ex-tanáruk nedves, mellhez tapadó, fantáziának nem sok helyet adó fehér blúzát bámulhatja.
Miss T hátat fordított nekik, levette a blézerét, kigombolta majd levette a nedves blúzt és a melltartójára visszavette a blézert. A blúzt kiterítette a radiátorra, majd megfordult és megkérdezte a némán figyelõ fiúkat:
-Mi baj van veletek? - noha pontosan tudta, hogy milyen hatással van rájuk a látvány.
-...öööö ...semmi Miss - mondta végül Steve, aki elõször szedte össze magát annyira, hogy meg tudjon szólalni.
Miss T kortyolt a kezében tartott sörbõl és finoman Steve nadrágjára nézett, amin egy jól látható kiemelkedést vett észre ott, ahol korábban semmi nem volt. Magában elmosolyodva az asztala szélére ült és az egyik karjára támaszkodva kicsit hátradõlve újra kortyolt.
Az elfogyasztott alkohol könnyebbé tette a beszélgetést. Ahogy a teremben ültek és beszélgettek a régi emlékekrõl, a délutáni nap lassan az ég alja felé süllyedt.
-Nos...azt hiszem ideje mennünk… A blúzom már úgyis kellõen megszáradt - mondta végül Miss T miközben vádló pillantást vetett Timre.
A radiátorhoz sétált ahol a blúza már tényleg nem volt olyan lucskos. Levette a blézerét, de ahelyett hogy felvette volna a blúzt, egy pillanatra elgondolkodva megállt, majd lassan megfordult és az asztalhoz ment.
-Még belefér egy ital. Van még egy jó óránk, amíg a gondnok körbejár lezárni a termeket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.35 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 genius33 2017. 03. 15. szerda 07:27
Ilyent énis akarok nyes
#6 Ickx 2017. 03. 5. vasárnap 00:02
US szleng: "Zsákolj ha tudsz!" nyes
#5 Ulysses 2017. 03. 4. szombat 19:39
A sztori elején megcsillanó humor tetszett. A második felét kitevő pornóforgatókönyv viszont felejthető olvasmány. Saját írás vagy fordítás?
Hiába van nevük a szereplőknek, olyan egyformák, emiatt nehezen követhető az akció, nehezebb elképzelni, éppen ki következik a lyuknál. (Nem pontoztam, se le, se fel.)
#4 sipospista 2017. 03. 3. péntek 21:35
Oltari jooo
#3 vakon54 2017. 03. 3. péntek 12:27
fenotrin megérne egy folytatást.
#2 A57L 2017. 03. 3. péntek 04:05
Nem lett rossz.
#1 Törté-Net 2017. 03. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?