A+ A-

Erika a gruppen party-n

Hűvös volt az este, a hideg szél befujt a ruhám alá és kezdtem már nagyon fázni. Mérges voltam magamra, először is mert belementem ebbe a játékba, másodszor pedig mert nem öltöztem fel rendesebben. Megint a saját csapdámba estem, sexynek akartam látszani, viselkedni, mutatni magam és ehhez méltóan öltöztem fel, rövid fekete ruha, mély dekoltázs, hát és váll szabadon hagyva. Harisnyát sem vettem el, pedig ehhez a ruhához dukált volna, de úgy gondoltam így sokkal kihívóbb az öltözetem, leülésnél komolyan oda kellett figyelnem különben nemcsak izmos és hosszú combjaim látszódtak volna ki, hanem más is. Mérgesen és félve az esetleges megfázástól caplattam a 43-mas szám fele.
Nagy nehezen végre megtaláltam, ami a lakótelepek sorszámozását tekintve önmagában is mérvadó cselekedet. A kaputelefonon a névtáblák közül kiválasztottam a táskámban őrzött kis papírkara felirt nevét, mély lélegzetet vettem, és felcsengettem. Nemsokára a kapu berregve jelezte - szabad az út felfele. Lifttel felmentem a 6. emeletre, meglepetésemre a liftajtó magától kinyílt, és egy mosolygós jóképű srác előzékenyen a lakásba tessékelt. A szobában mar ott ült 3 másik fiatal férfi és kíváncsi, pásztázó tekintettel végigméregettek. Megbizsergett a testem, éreztem, ahogy a pillantásaik végigsimogatják a testemet, elidőznek a
dekoltázsomból elődomborodó melleimnél, lejjebb haladnak karcsú derekam és a csípőm irányában végül szemrevételezik barnára sült izmos combjaimat és sportos vádlimat.
Közben az engem bebocsájtó srác is visszajött a szobába, leültettek, pezsgővel kínáltak, beszédbe elegyedtek velem. Lassan a bemutatkozáson is túlestünk, végre megtudtam, hogy kit takar az Arénáról már oly jól ismert és megkedvelt Imre nick. Aranyosak voltak, próbálták oldani a feszültséget, és folyamatosan töltötték poharamba a pezsgőt. Ők is iszogattak rendesen, közben éreztem magamon a röntgenező pillantásukat, és nem is esett rosszul. Önbizalmamat néhány pohár pezsgővel megerősítvén mar éreztem, hogy gyönyörködnek bennem, hát felébredt bennem a kisördög. Melyik nő nem érezné kívánatosnak, szexisnek magát az ilyen tekintetektől? Szerintem semelyik, így én sem voltam kivétel.
Élvezettel flörtöltünk, beszélgettünk, éreztem, ahogy arcom kipirul a pezsgőtől és a szexuális vágytól ami felgerjedt bennem az ital és a helyzet hatására. Éreztem, hogy jobb ha kicsit kimegyek a fürdőszobába, és megmosom az arcom. Imre készségesen megmutatta az utat, elkísért a fürdőszobáig. Az ajtóban magamhoz vont és a fülembe súgta:
- Nem hittem volna, hogy eljössz, és azt sem, hogy mi élőben is fogunk találkozni. Megsimogatta a hajamat és az arcomat majd keze egyre lejjebb haladt elérte a csípőmet és a fenekemet, ott simogatott miközben ajkai a nyakamra tapadtak és forró csókokkal árasztották el. Nyelve végigkúszott a kulcscsontomtól a fülem tövéig, kéjes borzongással árasztotta el felhevült testemet. Odahúzott magához még szorosabban, éreztem, ahogy hozzám nyomja a mar ágaskodó szerszámát. Teljesen elvesztettem a fejem, pánikba estem, hisz személyesen meg soha nem találkoztam ezzel a sráccal, arénán rengeteget beszéltünk, de erre meg nem ereztem magam felkészültnek. Kibontakoztam az ölelésből és becsúsztam a fürdőszobába, bezártam magam mögött az ajtót, és nekidőltem.
Végig gondoltam az egészet, hogy, hogy is jutottam idáig, az aréna nevű chaten ismerkedtem meg Imrével, nagyon sokat beszélgettünk miden féle dologról, jól összehaverkodtunk. Néha csak a vele való beszélgetés miatt leptem be, a többi rám köszönő emberrel nem is nagyon törődtem. Persze sokat beszélgettünk a szexről, jól éreztük magunkat ebben a 21. századbeli technokrata flörtben, de a beszélgetésen tovább soha nem mentünk, nem találkoztunk és nem beszéltünkszemélyesen. Csak az aréna volt a minket összekapcsoló kommunikációs és egyben demarkációs vonal is, melyet egyikünk sem lepett át - eddig. Nem tagadom, felizgatott amikor megkérdezte, hogy volna e kedvem vele találkozni élőben is, de mindig nemet mondtam egész addig amíg egyszer ki nem jelentette hogy fantasztikus gruppen szexben lehetne részem ha egyszer találkoznék vele és a kollegaival. Elvetettem a gondolatot, viccnek fogtam fel, de tudat alatt felkorbácsolta a vágyaimat ez az ötlet. Sokszor elképzeltem, hogy milyen lehet... és mindannyiszor az őrület határáig felcsigázta a vágyaimat ez a fantázia. Amikor már sokadszorra kérdezte, hogy lenne e kedvem egyszer csak - számomra is meglepő gyorsasággal - igent mondtam. Most hát itt vagyok, a kutyaszorítóban, 3 teljesen vadidegen férfi - és egy félig ismeretlen ismerős társaságában ahol is mindenki tudja hogy mire megy ki a játék... Elképesztő helyzet, nem ?
Újra végig gondoltam az egészet, és az előbbi pánikhangulatom észveszejtő gyorsasággal tovaszállt. Ismét elfogott a helyzet szexuális varázsa, újra meg újra belém villantak fantázia töredékek, melyek újra felgyújtottak vágyaimat. Combjaim remegni kezdtek és éreztem, ahogy erősen elkezdek folyni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2013. 10. 28. hétfő 21:01
Egész jó
#3 A57L 2013. 10. 26. szombat 04:16
Nem rossz.
#2 Lemon Orange 2009. 04. 22. szerda 01:23
Hát bizony én ezt már olvastam valahol :(
#1 Törté-Net 2009. 04. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?