A+ A-

Anna titkos vágya teljesül

Fordítás
Anna es en ket eve vagyunk hazasok es nagyon szeretjuk egymast, szexualis eletunk nagyon kreativ es aktiv. Anna kedvenc fantazialasa az, hogy valaki nezze ot amikor velem szeretkezik. Gyakran direkt széjjelhúzva hagyta a függönyöket a hálószobánkban és arról álmodozott hogy egy férfi kintről leselkedve nézi amint mi szeretkezünk. Mindíg nagyon begerjedt erre a gondolatra és sokszor mondogatta nekem, hogy milyen jó lenne ha egyszer valóra válhatna az álma.
1975 nyarán visszamentünk a főiskolára egy kis összejövetel kedvéért, ahol a régi évfolyamtársak is ott voltak. Pár nappal korábban érkeztünk meg így volt egy - két nap amit kettesben tölthettünk. Az iskolánk közel volt a Sierra Nevadához, olyan gyönyörű volt amikor a fás völgyekben lezúduló patakokkal. Volt egypár kedvenc eldugott kis kedvenc tavacskánk amiket még a régi szép időkben fedeztünk fel és már régen vissza akartunk jönni hogy újra felkeressük őket.
Pénteken korán reggel bekaptunk valamit, megálltunk egy élelmiszerboltnál és vettünk ebédre valami ennivalót és egy üveg bort, majd felkerestük az egyik ilyen kedvenc kis tavacskánkat a Rock Creek Canyonban. Ahhoz hogy elérjük ezt a kis tavat kb. 10 percet kellett autókáznunk egy eléggé szűk és poros folduton. Megálltunk és leparkoltuk a kocsit az út végén. Ettől a ponttól még egy fél mérföldet kellett gyalogolnunk a kis eldugott tavacskához.
Mikor odaértünk teljesen egyedül voltunk. Reménykedtunk abban hogy nem lesz itt senki elvégre péntek volt, hétköznap. A régi időkben sose láttunk senkit itt 11 óránál korábban és voltak napok amikor senkivel sem találkoztunk. A hétvegek mások voltak. Szombat és vasárnap délben több kisebb csoport is kilátogatott ide. Már egy órája élveztük a kellemes napsütést ezen a különös napon. Az ég gyönyörű kék volt. Törölközőn feküdtünk teljesen meztelenül és szemérmetlenül. Pontosan olyan volt mint amire vágytunk.
Anna gyengéden elkezdte masszírozni a farkamat. Olyan kellemes volt, hogy teljesen ellazultam tőle. A keze munkájától péniszem egyre merevebb lett. Már tudtam hogy mi következik ezután, mivel annyiszor csináltuk ezt már azelőtt. Már jóval azelőtt tudtam, mielőtt elkezdte nyalni a makkomat finoman, lágyan. Anna hirtelen megállt. Azt suttogta hogy egy ficko van itt. Felnéztem a fák felé és valóban ott állt egy fiatalember tőlünk 30 lábnyira. Talán két három évvel volt fiatalabb mint mi. Egy polót és egy furdőnadrágot viselt. Ártalmatlan kinézete volt, és azt mondtam Annának hogy ne aggódjon csak élvezi a látványt. Kuncogott, de farkamat továbbra is a kezeben tartotta. Hasra fordult és megkért hogy kenjem be a hátát napolajjal.
Miközben a naptejet kentem szét feleségem hátán, figyeltem a fiút. Elővett egy törölközőt, rátelepedett és egy könyvet kezdett olvasni. Tudtam, mint volt főiskolás, hogy ez a tavacska és környezete nagyon alkalmas arra hogy megnyugtassa az embert. Úgyhogy nem gondoltam többet a fiúra hanem miután bekentem Anna hátát, visszatértem a saját könyvemhez.
Egy órával később Anna azt tanácsolta hogy igyuk meg a bort és együk meg amit a boltban vettünk. Belegyeztem. Leültünk, kinyitottuk a bort, majd egy koccintással üdvözöltük egymást. Majd bementunk a vízbe, végül újra kifeküdtünk napozni a törölközőre. Ekkor Annára megint rájött a szeretkezhetnék... éppen amikor elkezdte dörzsölgetni a hasamat miközben egyre lejjebb haladt a farkam felé, egy csobbanást hallottunk. A fiatal fickó ugrott fejest a vízbe egy közeli szikláról. Mikor kijött a vízbol elkáromkodta magát hogy milyen hideg a víz. Mindketten elnevettük magunkat. Odajött hozzánk én pedig meghívtam egy pohár borra. Mindannyian leültünk és beszélgetni kezdtünk. Nagyon kedves fiatalember volt.
Főiskolai hallgató volt és örömmel fedeztünk fel pár régi ismerőst, aki még minket is tanított. Nem maradhatott sokáig velünk mert rengeteg olvasnivalója volt még hátra.
Pár perc múlva újra lefeküdtünk a törölközőre. Anna úgy ahogy korábban ismét dörzsölgetni kezdte a farkamat. Úgy látszik teljesen hidegen hagyta hogy a fiatal srác kb 30 lábnyira mögöttünk ül és tisztán láthatja amit csinálunk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.31 pont (100 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon54 2017. 09. 3. vasárnap 01:29
Az idegen palinak én szétruktamvolna a tökét.

Hogyjött ahoz hogy megférgelje a más feleségét.
#4 papi 2014. 01. 14. kedd 15:28
Egész jó
#3 A57L 2013. 07. 11. csütörtök 06:22
Nem rossz.
#2 Aretino 2002. 12. 9. hétfő 19:32
Tipikus amerikai klisékkel megírt történet. A hazai szerzők ebben a témában is sokszorta jobbak.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?