A+ A-

Legénybúcsú

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Ketten maradtak. A többiek már rég elvonultak. A fiú borral kínálja a lányt. Csendesen iszogatnak. A lány egy idő múlva idegesen piszkálni kezdi a haját, feláll látszólag céltalanul. A srác közben végigméri, majd a lány elé áll. Kezét megfogva az ágyhoz vezeti. A fiú lustán lefekszik, kócos éjszínű haja a homlokába hullik. A lányt nézi, aki ott áll az ágy előtt.
- Ott akarsz állni egész éjjel?
- Nem.
A lány lassú mozdulatokkal vetkőzni kezd. Lesimogatja vállairól a blúzt, a szoknyát, majd hagyja a ruhadarabokat a földre esni. Fekete csipkemelltartó, fekete tanga és harisnyakötő feszül a fiatal testen.
- Gyere ide. Állj fölém és táncolj.
A lány kecses mozdulattal az ágyra lép és a fejében szóló zene ritmusára táncolni kezd. A tánc közben öntudatlan mozdulattal végigsimítja a testét. A könnyű mozdulatok ismétlődnek; a tánc átalakul valami teljesen mássá. Keze betéved a melltartó, majd a bugyi alá. Szemét lehunyja, amikor hosszas játszadozást követően lehullik róla a melltartó. Kerek mellei megfeszülnek, mellbimbói férfiszáj után ágaskodnak. Remegő, mégis légiesen mozduló kezei végigsimogatják a melleit. Keze egyre lejjebb és lejjebb halad a felsőtestén. A légzése felgyorsul. Ujjai már a csipketanga pántjaival játszanak. A fiúra fittyet hányva élvezi a simogatás örömét, az szinte lélegzetvisszafojtva lesi a mozdulatait. A lány keze a bugyi fölé csúszik, majd pilleként verdeső ujjakkal izgatja magát. A falon lévő polcra teszi a lábát - pont a férfi feje fölé. A lány keze saját combja belső részén közelít az ágyéka felé. Egy mozdulat, és ujjai eltűnnek a fekete bugyi alatt. A szobát megtölti a felizgult nő illata. A lány teste hullámzik, majd egy követhetetlen mozdulat után lehull róla a bugyi. Igy a férfi immár akadály nélkül láthatja mi is történik. A lány bal kezével széthúzza göndör fürtjeit, szabaddá teszi a hüvelyét. Jobb kezének két ujjával csiklóját simogatja. Hol a barázdák mentén, hol beljebb csúszva. A férfi képzelete szárnyra kap: az ő keze van a lány ölében. Szaporán veszik mindketten a levegőt. A lány mutató és középső ujja behatol a nyílásba és lassan, később egyre gyorsuló ütemben mozogni kezd.
Ekkor a srác megfogja a lány kezét, kihúzza édes rabságából és a szájába veszi. Nyalni kezdi a nyákot a lány ujjairól. Utána a lányt magára húzza, harapja, csókolja és szívja a nyakát. Kezei lecsúsznak a lány melleire. Ismerkedik a bőrével, de a mellbimbóihoz nem ér. Nyelve végigsiklik a nyakán, és lassan körözni kezd az egyik mellbimbó körül. A lány teste megfeszül, mikor a fiú szívni kezdi, először gyengéden, majd egyre erősebben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.87 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 01. 7. csütörtök 21:50
9 Pont!
#3 listike 2014. 10. 19. vasárnap 05:26
Jó.
#2 A57L 2014. 09. 4. csütörtök 06:24
Rövid,de jó lett.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?