A+ A-

Egy naplóból 2. rész

Sziasztok, ismét én vagyok az, Péter. Szóval, most folytatnám a napló ismertetését. Nem szó szerint persze, gyakran több oldalt egy mondatba sűrítve. Miután a nagynénémmel harmadszor is szerelmeskedtünk, kijelentette, hogy újabb alkalmak csak további pénzekért képzelhetőek el továbbra is. Nem akartam megint az erdőbe kockáztatni, ezért elhatároztam, inkább a faluból nézek magamnak egy magam korabeli lányt. Több jelöltem is volt, de ekkor váratlanul egy hónapra megszűnt az ezzel kapcsolatos gondom. A szomszédunknak el kellett mennie Londonba, hogy halálán lévő, távoli nagybátyját gondozza az örökség reményében persze. Az ő felesége volt történetesen Sarah, akit annak idején meglestem a vén uzsorással. Eredetileg vinni akarta őt is, de meggyőzték, egy haldokló nem való egy fiatalasszonynak. Megkért minket, néha nézzünk rá, minden rendben van e a feleségével. Ezt a feladatott persze lelkesen magamra vállaltam. Egy hétig mindig amikor átmentem udvarolgattam neki, amit örömmel is fogadott. Ekkor már úgy láttam, biztos a győzelem. Direkt szólt, hogy este 8 kor ne menjek át, csak utána vagy előtte, mert akkor fürdik. Természetesen 8 kor mentem át, már kőkemény doronggal. Sarah háttal az ajtónak a dézsába fürdött, nem vett észre engem. Felállt a dézsába nekem háttal, és teljesen lenyűgözött a látvány. Vastag, de formás test, a hatalmas fenéken izgatóan gördült végig a víz. A törülközőért nyúlt, majd kilépve a dézsából pont felém fordult.
Rémülten felsikkantott, és hatalmas kemény mellei elé kapta a törülközőt úgy, hogy a punciját is takarja. Mondtam, hogy ilyenkor ne gyere, mondta teljesen vörösen. Kiszáradt szájjal mondtam: ne haragudj Sarah, de nagyon tetszel nekem, őrülten kívánlak. Ettől kicsit megenyhült, de továbbra sem dobta le a törölközőt. Nekem férjem van Jon, nem lehet. Láttalak az uzsorással, böktem ki, azóta álmodozom a gyönyörű testedről. Ettől láthatóan megingott, majd hagyta a törülközőt a padlóra hullani. Gyorsan oda léptem hozzá, és heves csókolózásba kezdtünk, a kezem a csípőjét, majd a telt farát simogatta. Elhúzta a fejét, majd a számat az egyik nagy kemény mellére nyomta. Élvezettel csókolgattam a nagy fehér halmot, majd hosszasan szívtam az ágaskodó mellbimbóját. A keze türelmetlenül markolászta a botomat nadrágon keresztül. Vetkőzz és dugj szét, hörögte. Gyorsan dobáltam le magamról a ruhákat. Ülj bele a dézsába mondta, elég nagy dézsa volt egyébként. Beleültem a vízbe, Sarah fölém lépett, majd beleült a dorongomba.
Elkezdett lovagolni, egészen különleges élmény volt, ahogy a vízben a súlyos teste fel - le mozogva nekicsapódik az én testemnek, miközben a rudam tövig merül tűzforró barlangjába. Alig tudtam visszatartani az élvezetett, míg végre Saraht is átjárta a gyönyör. Az volt életem addigi legjobb szerelmeskedése. Mondanom sem kell, azután mindig este 8 kor mentem át, és a dézsában csináltuk. De hamar elrepült az idő, és jött haza a férje. Tehát megint aktuálissá vált a szerető keresés. És ekkor jött Stella. Gyönyörű 17 éves kis szőke volt, megőrültem érte. A megyénk új főbírójának volt a lánya, és épp ide a faluba költöztek a volt, gyerek nélkül kihalt Carlton család udvarházába. Először kinevetett, kigúnyolt, de aztán egyre jobban megenyhült, végül kezdte engedni az udvarlást. Persze ez hónapok alatt történt. Az apja persze nem rajongott értem, de ezt akkor még csak a paraszti mivoltomnak tulajdonítottam. Az anyja a mostohája volt a szőke szépségnek, egy harmincas évei végei felé járó fekete hajú szépség, igen formás idomokkal, a mély dekoltázsából állandóan buggyantak ki majdnem Sarah méretű mellei. Ő sokkal megengedőbb volt velem mint Stella apja, nyilván valamiféle női szolidaritásból. Ha nem volt otthon a férje, már mehettem is a szerelmemhez, már ha éppen ráértem. Lassan haladtunk, a szeretkezést egyikünk sem akarta elsietni. Hosszú csókolózások voltak Stella melleinek a simogatásával, illetve a szoknyája alá való nyúlással. Aztán jött az a végzetes szeptember végi nap, amikor elkezdődött az, ami miatt addigi békés életem véget ért. Akkor is ott voltam nála, a mostoha anyja kettesben hagyott minket. Hosszan csókolóztunk a kanapén, a karom levált a derekáról és megfogtam a kis kemény melleit. Félerősen elkezdtem gyúrni őket, tudtam, ezt nagyon szereti.
A szája elvált a számtól, feje hátracsapódott, csak úgy repült a hosszú szőke haja. Tovább gyúrtam a kis hegyes melleit, miközben előrehajoltam, és a nyakát kezdtem el csókolgatni, ő hangosan zihált. Ekkor hátratolt engem, azt hittem baj van, de csak a ruhája felső részét gombolta ki, aztán a ruha alatti kis selyem kombinét húzta fel, hogy hozzá férjek a melleihez. A számba vettem a kis hegyes melleit, ő jajgatott a kéjtől. A kezem a szoknyája alá csúsztattam, majd be az alsószoknyájába. A selymes punciszőrén végig futottak az ujjaim, aztán a meleg, nedves résébe csúsztattam az ujjam. Az ujjammal dugtam a csajt, aki egyre jobban zihált és vonaglott, aztán elélvezett. Lihegve bámult rám, illetve a dudorodó nadrágomra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2016. 08. 23. kedd 09:04
Alakul.
#7 feherfabia 2014. 10. 8. szerda 06:26
9P
#6 deajk2008 2014. 06. 4. szerda 08:31
#5 listike 2014. 03. 23. vasárnap 06:04
Nagyonjó.
#4 A57L 2013. 07. 19. péntek 04:53
Jó írás.
#3 yamammoto 2012. 11. 3. szombat 16:18
ez már jobb volt
#2 tiborg 2010. 08. 27. péntek 04:58
A jo kezdet utan, ez jo folytatas.Nem durva, de elegge erotikus!
#1 Törté-Net 2008. 08. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?