A+ A-

Egy naplóból 1. rész

Sziasztok, ismét én vagyok, Péter. Na nem azért írok, mert mégis megcsaltuk egymást a feleségemmel. Kint voltam a cégem megbízásából egy Londoni építész találkozón, ami le is zajlott rendben. Volt még egy napom a hazaútig, ezért bóklásztam az útcákon, ekkor akadt meg a szemem egy antikváriumon. Betértem, és elkezdtem keresgélni, a sok régi tárgy között egy könyv akadt a kezembe, ami meglehetősen erotikus tartalmú volt, ebből osztanék meg veletek részleteket. Valójában ez egy életrajzi könyv, az 1800 as évek végén íródott, nem szó szerint idézem, már csak a régies, terjengő nyelvezett miatt is, összefoglalás ez inkább. Tehát a napló: Jon Hacknill vagyok, e könyvet életem alkonyán írom, 1838 ban születtem egy kis dél angliai faluban. Szegényen, de tisztességesen éltünk, birkáink voltak, a gyapjút a nagyvárosi gyáraknak adtuk el. Igaz, néha megszorultunk anyagilag, ilyenkor mi is kénytelenek voltunk uzsora kölcsönt felvenni a vén uzsorás zsidótól Ábrahám tól. Apám mindig nagyon figyelt rá, hogy a kölcsönt visszafizessük, bár csak később értettem meg, miért. Sokszor felhozta példaként az öcsét, a nagybátyámat, illetve annak a feleségét, Nancy t. Nancy be már kisgyerekkorom óta szerelmes voltam, nem is értettem, a szüleim miért nézik le, és miért hívják kalapos lánynak. Én csak azt láttam, hogy jóval fiatalabb a nagybátyámnál, szép arcú, természetes szőke, és dús, fehér keblei állandóan kibugyannak a ruhája mély kivágásából.
Ahogy nőttem, észrevettem, hogy ha rá gondolok, a rudam megkeményedik, és ha ilyenkor markolgatom, az jó érzés. Aztán a nagyobb fiúk egy délután, akkor már 16 éves voltam, elmagyarázták a dolgokat. Többek közt azt is, hogy mit jelent a kalapos lány. Akkoriban ha egy ruha szalontól a nagyvárosokban rendelt valaki egy ruhát, azt csinos, fiatal lányokkal küldték ki. És ha netán egyedül volt otthon a például kalap tulajdonosául szánt hölgy férje, akkor némi pénzért ágyba bújtak velük a ki küldött lányok. Ez eléggé mellbevágó információ volt az imádott szerelmemről. Ráadásul azt is mesélték, hogy ha dugást akarok látni, akkor másszak fel a vén zsidó uzsorás Ábrahám háza melletti fa tetejére, mert a lomb jól elrejt, és onnan belátni a második emeleti hálószobájába. A vén kéjenc gyakran hajlandó elengedni a tartozást némi bujálkodásért cserébe. Így már nyilvánvalóvá vált, hogy gyakran Nancy is így fizeti ki a tartozásukat. De ettől függetlenül már engem is izgatott az, hogy bujálkodást lássak, de féltem, nehogy Nancy legyen az. Azt nem tudtam volna elviselni. Aztán az egyik nyári délután láttam, hogy Nancy és a férje a városba indulnak, az ő bárányaik gyapjúját leadni. Itt az alkalom, gondoltam, és a vén uzsorás házához siettem. Felsandítottam a fára, de az épp nem volt foglalt. Felmásztam, és fent ráültem egy ágra, tényleg be lehetett látni a hálószobájába. Nem sokkal később egy férfi jött kis zacskó pénzel, a tartozását törleszteni. Miután elment, már kezdtem feladni, hogy láthatok valamit.
Ekkor feltűnt az útcán Sarah, a kis kövér fiatalasszony, a szomszédunk felesége, és elég gondterhelt arcot vágott. Ugyan nem volt olyan szép, mint álmaim nője, de éppen nem is volt megvetendő falat, ugyanis egyenletesen volt kövér, óriási mellei, és nagy kerek feneke egész csábítóak voltak. Elfogott az izgalom, talán most. És igen, betért az uszoráshoz, és hamarosan felbukkantak a hálószobában. Az ablak a hálószobában félig nyitva volt, így mindent hallottam. Ha nem tudtok fizetni szépségem, akkor fizetsz te. De hogy tudnék én fizetni, nekem sincs pénzem. Ő, mondta, az uzsorás, van más módja is a fizetésnek. Sarah fülig vörösödött. Én nem vagyok olyan nő. Akkor kimegyünk hozzátok a rendőrökkel és a végrehajtóval, és mindent lefoglalunk. Sarah jól láthatóan megingott. És, hányszor kéne a maga asszonya lennem?
A vén zsidó felnevetett, az aszonyom? A szajhám szépségem. Sarah dühösen kiabálni kezdet, én most rögtön itt hagyom magát. De dühös lettél, csak nem felizgatott a mocskos beszéd? Erre teljesen zavarba jött fiatalasszonyka, és hebegve mondta, nem, nem, dehogyis. Az uzsorás elkezdte kéjesen végigmérni. Izgat a gondolat, hogy most igazán rossz lány lehetsz, mindig erre vágytál, vetkőzz te ringyó. De, De hebegte Sarah, aztán tényleg elkezdett levetkőzni. Fokozatosan kerültek le róla a ruhák, előbb a felső testét csupaszította le, előtűntek a nagy, de formás, alig lógó hófehér mellei, rajtuk a nagy, rózsaszínű bimbóudvarokkal. Aztán végül letolta az alsószoknyáját is, a vén uzsorás kedvtelve nézte, és mi tagadás, nekem is kemény lett a rudam, de nem mertem odanyúlni, le ne bukjak. A punciját sűrű, a hajszínével megegyező barna bozót fedte. A vén zsidó is elkezdett vetkőzni, majdnem elnevettem magam, a szikár, csontos testéről gyorsan dobálta le a ruhákat. Röhejes teste volt. A vén zsidó Sarah hoz lépett és megcsókolta, az visszacsókolt neki, hátranyúlt, és a csontos kezével belemarkolt a nő fenekébe.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.13 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zsuzsika 2016. 08. 23. kedd 08:56
Egész olvasható.
#11 feherfabia 2014. 10. 8. szerda 06:18
8P
#10 deajk2008 2014. 06. 4. szerda 08:31
8p
#9 deajk2008 2014. 06. 4. szerda 08:30
#8 listike 2014. 03. 22. szombat 17:56
Ez jó volt.
#7 A57L 2013. 07. 19. péntek 04:52
Nem rossz.
#6 papi 2013. 04. 7. vasárnap 07:44
Egész jó
#5 yamammoto 2012. 11. 3. szombat 16:02
nem rosz csak rovid picit
#4 Amnada 2012. 11. 2. péntek 19:23
hát ez egy kicsit gyengusz volt
#3 sboy 2010. 08. 27. péntek 19:52
Én csak zömítek, zanzásítok egy naplóból tiborg.
#2 tiborg 2010. 08. 27. péntek 04:45
Kicsit rovid,de erdekes. Nem ertem, mi kesztetett a 8. resz megirasara? hajlamos vagy az afele elvezetekre?
#1 Törté-Net 2008. 07. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?