A+ A-

Egy naplóból 9. rész

Sziasztok. A kis feleségem nagyon szolgálatkész mostanában, a rossz lelkiismerete ugye. Emiatt mostanában a szokásos szertőimnél sem voltam, hanem tovább olvastam a naplót, igen érdekes rész jött. Szóval: Ma sem tudom, igaz e, vagy csak képzeltem. Elhatároztam, hogy meglátogatom az írek leg legendásabb vidékét. Manók, koboldok, tündérek lakhelye, állítólag. Számítva arra, hogy ellenségesek lesznek, elvégre angol uralom alatt állnak, vittem magammal fegyvereket. De soha nem volt gond, tényleg lehet látni, ha valaki szagolt már puskaport, és nem könnyű áldozat. Szóval végül elértem több napi lovaglás után egy rejtett völgyet. Hirtelen egy róka ugrott elő egy bokorból, a ló, ami ültem, ledobott magáról. Fájdalmasan értem földet, a ló elszaladt visszafelé. Élelem, fegyver volt nálam, tehát elindultam a völgy mélyébe. Tényleg volt valami megmagyarázhatatlan a levegőbe. Egy erdősáv következett, gyanús, nem eviláginak tűnő árnyakkal, elő is vettem az egyik nagy kaliberű revolveremet. A zörejek sem voltak épp biztatóak. Végül kikeveredtem az erdőből, és egy kis, vetésekkel körülvett falucskát pillantottam meg. A falu közepe felé haladva többen izgatott néztek a helyiek közül. Aztán megszólított az egyik angolul.
- Te, te angol, gyere ide! A háza derék magasságú kerítése mögött állt.
- Honnan tudja, hogy angol vagyok?
- Fiatal koromban az angol megszállóknál dolgoztam, jól megfizettek, abból vettem a lovamat. Felismerek egy angolt bármikor, a nyelvet is ott tanultam.
Középkorú, vörös hajú ír volt. - Gyere be, a házban beszélhetünk. Bementem a kerítés kapun, és követtem a házba. Ott egy egész szemre való, szintén vörös hajú asszony, és három kisebb, tíz év alatti gyerek fogadott. . Az asszony kérdett valamit, de a férje rá szólt, majd beterelt egy szobába. Nagy levegőt vett, aztán belekezdet. - Nézd angol, segítened kéne. Mostanában sok bajunk van a koboldokkal. Ha megegyezel vele, ad tojást, tejet, aranyat, amit szeretnél. Cserébe néha megrakja a feleséged. Nincs ezzel gond, nálunk sose volt gond, hogy kié az a női barlang, ahová teszed. Persze családon belül nem azért, de ha az após megrakja a menyét, az már rendben van. - Értem, mondtam, de mi a gond? - A koboldok elszemtelenedetek, azt akarják, hogy az asszonyok már csak velük csinálják. A múlt héten fellázadt szegény Abban, fejszével támadt a koboldra, de az könnyedén legyűrte. Ezeket csak varázslat segítségével lehet legyűrni. Pár éve kiebrudalták őket az erdei tündérek, az ő varázslatukat kéne használni. - Tehát menjek mágiáért az erdei tündérekhez? - Így van angol. - És mit kapok én ezért? - Megrakhatod az asszonyt. Szemre való, láthatod. De tudod mit, nézd meg, milyen jól üzekedik, mindjárt jön a kobold, hogy megrakja. - És nem lesz gond a kobold al? - Azt nem zavarja, az asszony se szégyenlős. Kiment, pusmogtak az asszonnyal, aztán bevezettek a csűrbe, hogy bújjak el két hordó mögött. Hamarosan az asszony vetkőzni kezdett, így én is meg csodálhattam, hogy igen formás a teste, mint egy fiatal lánynak. Hirtelen csoszogás hallatszott, majd feltűnt egy apró kis kobold a csatos kalapjában. Meg is lepődtem, mit tud ez kezdeni az asszonnyal, amikor a kobold jó két és fél méteresre megnőtt. Elővet egy akkora dorongot, mint egy lónak. - Szívjad szajha. Az asszony elé térdélt, és érzékein nyalogatta a hatalmas szerszámot, de ekkor a kobold durván elkezdte szájba kefélni. Az asszony fuldoklott, de tűrte. A kobold nemsokára tele élvezte a száját, lilás magja kitódult az asszony szájából, annyit kilövellt, hogy nem bírta mind lenyelni.
- Mondtam, hogy ne folyjék ki, ezért megbüntetlek, állj négy kézz lább. Az asszony úgy is tett, a kobold el kezdte vadul verni az igen formás tomporát, az asszony kéjesen jajgatott. Ahogy a kobold karmos keze rácsapott mindig a fenekére, látszott, hogy igencsak feszes még. Aztán ezt elunta a kobold, és az asszony mögé térdelve felnyársalta a hatalmas dorongjával. Az asszony vadul nyögve lökdöste magát rá a gigantikus falloszra, a kobold mindenféle szajhának elmondta és a haját tépte. Aztán jó negyed óra vad üzekedés után a kobold üvöltve teleélvezte a rését, amitől az asszony is kielégült. A kobold elrakta a dorongját, aztán oda lökött neki a semmiből egy erszényt. - Két nap múlva jövök. Ezután az asszony felöltözött, a dorongom majd szét durrant. Elindultam tehát a tündérek erdőjébe, hogy minél hamarabb a magamévá tehessem én is asszonyt. Ez a falu másik oldalán volt, mint ahonnan jöttem. Volt valami az erdő levegőjében. Hirtelen megszólítottak: - Utazó, segíts nekem. Egy levelekbe burkolózó, zöld bőrű, szőke hajú nő szólított meg. - Te erdei tündér vagy? - Igen, segítened kéne. Elmondtam, mi járatban jöttem.
- Igen, a koboldokkal tényleg ez a baj, mi is ezért zavartuk el őket, már túl sokszor akartak üzekedni velünk, és végül megerőszakolták több erdei tündér testvérünket. Nekem az a gondom, hogy máshonnan ide tévedt farkas tizedeli az erdő kis állatait, mi nem bánthatunk egy erdei állatot sem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.11 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2016. 08. 26. péntek 08:21
Ez nem jött be.
#5 feherfabia 2014. 10. 9. csütörtök 06:33
8P
#4 listike 2014. 03. 23. vasárnap 12:00
Volt jobb.
#3 papi 2013. 12. 21. szombat 11:14
Tudsz te jobbat is, ez gyenge
#2 gaborthefirst 2013. 06. 22. szombat 21:36
Gagyi. 1 pont
#1 Törté-Net 2010. 12. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?