A+ A-

Egy naplóból 10. rész

Sziasztok.
Mostanában csak régi szeretőimet kerestem fel újra, Betti még a szülésből lábadozik, semmi extra tehát szexuálisan. Ezért folytatom a napló általam át tömörített változatát. Szóval az írek után üzleti megbeszélés miatt Párizsba kellett utaznom. Az elmúlt években a szegényes francia tudásom könyvekből és egyik francia kapitányommal való beszélgetésből sokat fejlesztettem, itt az ideje kipróbálni gondoltam. A megbeszélések jól haladtak, megkötöttük a szállítási megállapodást. Gondoltam megnézem a francia déli vidékeket. Béreltem egy lovat egy hónapra, aztán elindultam. A dél francia vidék egész megtetszett nekem, más volt, mint oda haza angliában. A falvak fogadóiban szálltam meg általában, de néha a csillagos ég alatt is aludtam, elvégre nyár volt. Már a hónap vége felé jártam, amikor rekkenő volt a hőség. A fű és a többi gáz buja illatokat eregetve sültek a napon. Éreztem, hogy megmozdul a dorongom, arra gondoltam , jó volna egy csinos parasztlánykát, vagy még formás parasztasszonyt megdönteni. Fokozatosan művelt szántó földek közé értem, tudtam falu közeledik, talán mégis lehet itt valami kis bujálkodás, gondoltam lelkesen. Egy pajta mellett el haladva félre érthetetlen zajok ütötték meg a fülemet. Halkan lehuppantam a lóról, és izgatottan, merevedő doronggal a pajta oldalához osontam. Ezek a pajták bárhol is álljanak a világon, sosem a pontos deszka illesztéseikről híresek. Most is találtam egy vastagabb rést, és a következő kép tárult elém. Egy kövér francia gazda meztelen alsó testel vadul lökte a dorongját egy fiatal, kacsú, barna hajú lányba. A lány ránézésre 18 év körüli lehetett, és nagyon szép arca volt. A haja hullámos volt, és a vállán enyhén túlért.
A mellei közepes méretűek voltak, a hegyes kis bimbói felfelé ágaskodtok az izgalomtól, láthatóan élvezte ő is az aktust. A combjai hosszúak és karcsúak voltak, simogatni vágyta szinte azonnal az ember. A feneke tökéletesen kerek volt, mintha szobrász faragta volna őket, és ahogy a gazda hájas öle a lány fenekéhez csapódott minden ütemnél, hallatszott, hogy kemény is mint a kő. A lány a meztelen testével a pajta egyik tartó oszlopát markolta, és pucsított a gazdának. - Ez az te kis kurva, élvezed mi? Hörögte a kövér francia. - Igen, lihegte a lány. Egyre növekvő izgalommal figyeltem, ahogy egyre inkább belelendülnek, markolásztam a merev dorongomat, és hamarosan elélveztem. A magom a nadrágból kivéve kieresztettem a földre, közbe oda bent is befejezték. A gazda pár pénz érmét adott a lánynak. Gyorsan elosontam onnan, mielőtt kijöttek volna. Hamar megtaláltam a fogadót, a fogadós asszony kövér, gátlástalan némber volt. Beszélgetni kezdtünk, és hamar eljutottunk oda, hogy megpendítettem neki, kéne egy kis társaság éjszakára. Azt mondta, majd küld valakit. Este vártam a szobámban, amikor kopogtak. Miután szóltam, hogy jöhet, belépett, és teljesen megdöbbentem.
A lány volt az pajtából. Beszélgetni kezdtünk, megtudtam, hogy Marie a neve, és tényleg 18 éves. Kiderült, a falu egyik árvája, kislánykora óta magát tartja el munkával, segít a földek en, illetve hát mióta nagy lány lett, a gazdák és fiaik vágyait elégíti ki jó pénzért. - Akkor, csinálunk valamit? Kérdezte kihívóan. Magamhoz húztam, és csókolózni kezdtünk. A nyelve érzékien játszott a nyelvemmel, a dorongom lüktetett a vágytól. Benyúltam Marie blúza alá, és elkezdtem az izgató cicijeivel játszani. Ő aprókat pihegve vette ezt tudomásul, ami tán ráhajoltam a nyakára, és csókolni kezdem a nyaka tökéletes ívét. A karcsú teste remegett , ami még jobban feltüzelte a vágyamat. Lehúztam róla a blúzát, és az immár meztelen cicijeit kezdtem körbecsókolni, majd a már ágaskodó mellbimbóját a számba vettem. Kemény volt a bimbója, ami élvezettel szívtam. Ekkor ő nyúlt bele a nadrágomban, és megmarkolta dorongomat. Eltolt magától, és miközben letérdelt, lehúzta a nadrágomat és a gatyámat. A merev dorongomat a finom szájába vette, és határozottan, de nagyon ügyesen szívni, szopni kezdte. Beletúrtam a selymes hajába, és a fejét mélyebben a dorongomra húztam, ő készségesen hagyta, és alkalmazkodott a szopásában ehez.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.79 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2016. 08. 26. péntek 08:27
Kezd laposodni.
#6 feherfabia 2014. 10. 9. csütörtök 06:40
6P
#5 listike 2014. 03. 23. vasárnap 12:56
Nagyon jó.
#4 papi 2013. 12. 21. szombat 11:13
Tetszik
#3 A57L 2013. 11. 15. péntek 11:52
Nem rossz.
#2 genius33 2013. 01. 15. kedd 07:43
Szerintem jó smile
#1 Törté-Net 2011. 07. 1. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?