A+ A-

Egy naplóból 13. rész

Sziasztok. Mostanában semmi új szeretőt nem találta, az eddigiekhez járok, ezért tovább olvastam a naplót. Komolyan gondolkodtam, közreadjam e, és én is csak több részletbe írtam, fordítottam le, mert erős. Erős pedofil sztori. Én el is határolódom tőle, és tényleg csak azért fordítottam, és írtam le, mert később pár év múlva lesz folytatása az esetnek. Tehát, innentől a napló általam zömített változata:
- Szóval elindultam vissza Európába, még hozzá nem egy saját teher hajómon, hanem egy utas szállítón. Szóval épp készültem már a Bostoni kikötőben a beszállásra, amikor hirtelen egy koszos, szakadt, szőke leányka csapódott mellém. Franciául szólított meg, amit hála első szajha feleségemnek már egész jól megértettem.
- Kérem, uram, segítsen egy elárvult tízenhat éves belga kislánynak hazajutni. A szüleim meghaltak, haza akarok jutni a nagynéném - hez.
- Gyorsan kellett döntenem, a jóindulaton túl bevallom, már akkor felmerült bennem a kép, ahogy a kislány a szájacskájába veszi a dorongomat. Akkor már nem áltattam magam, tudtam, vágyom az ilyen mocskos dolgokra a kislányokkal. Ráadásul igen csinos, jó formájú leányka volt aranyos kis arccal, és szőke hajjal .
- Hát persze, hogy segítek neked oda jutnod - Mondtam. Ezután vettem neki is egy jegyet, szerencsére a hajó csak háromnegyedik volt, én is eleve egy kétszemélyes kabinban kaptam elhelyezést, volt hely a kis Mabel - nek, mert így hívták. A vele való beszélgetés során kiderült, hogy nagy reményekkel jöttek ide. Aztán ebből semmi nem lett, egyre jobban lecsúsztak, elfogyott a pénzük, az apja kirabolta a helyi boltot, de a tulaj felismerte. Elvitték börtönbe, a rendőrök azt kérték az anyjától, emelje fel a szoknyáját nekik, bármit is jelentsen ez, akkor elengedik az apját. De nem engedték el, sőt, mikor rájött, hogy anyuka felemelte a szoknyáját a rendőröknek, fel kötötte magát a börtönbe. Erre az anyja rendőrökre támadt egy késsel, azok meg lelőtték. Őt árvaházba akarták vinni, de megszökött, és most itt van. Miközben beszélt, egyre csak a kis pici száját néztem, és arra gondoltam, milyen csodás lesz a dorongomat belecsúsztatni. Alig vártam az estét, mikor felvonultunk a hajó nagy ebédlőkéből a kabinunkba. Gondoltam, a fürdés lesz a legalkalmasabb a mocskos szex létrehozására. Eljött az este, már meredt jó előre a dorongom. Minden kabinban kád volt, amibe a személyzet az utasok vacsorája alatt vitte vödrökkel a vizet, amit a végén leengedhetett az utas egy válaszfalak mögött futó csőrendszerbe, ami végül az óceánba vezette a vizet. Azonnal indítványoztam, hogy fürödjünk közösen, ő az anyja tiltására hivatkozva nem akarta, de aztán csak belement. Izgatottan néztem, ahogy megszabadul minden ruhájától, és végül feltárult a meztelen kis teste. Apró volt, de formás, kerek volt a kis hátsója, melle persze nem volt, a kis rése csupasz kis vágásként tárult fel vékony combocskái között. Kőkeményen lüktetett tőle a dorongom, amit észre is vett, tág szemeket mersztett a hímtagomra. Beültünk a kádba, és elkezdtünk fürdeni.
- Megfürdethetlek?
- Kérdeztem. Belegyezett. A kezem fel le hordta a vizet a kis testére, már majd meg őrültem. Felállítottam, én is felálltam. Szembe voltunk, hátra nyúltam, és hosszan simogattam a kis fenekét. Hagyta, nem szólt semmit. Aztán megfordítottam, és mögé térdeltem. Széthúztam a kis combjait, és finoman megnyaltam a kis rését. Megremegett a kis teste.
- Zavar ? - kérdeztem.
- Nem, tessék csak csinálni. Élvezettel,hosszan nyaltam a kis rését, közben a kád szélére támaszkodott. Nagyon finom volt a kis picike rése, nint egy friss gyümölcs. Aprókat nyelveztem rajta, néha mélyebben benyaltam, de általában sekélyen nyaltam, sóhajtozott, remegett a teste, élvezte a kislány. Közben a kezem markolta a dorongomat, és vertem. Éreztem elfogok menni, ezért abbahagytam és felálltam, és a kis Mabel pici fenekére lövelltem a magomat. Csorgott le a kis fenekén, kíváncsian oda nézett.
- Mi ez? - Kérdezte.
- Kóstold meg kicsim. - Az ujjaira kente, és lenyalta, aztán újra, és végül tisztára törölte a hátsóját
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.64 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2014. 10. 10. péntek 05:42
8P
#10 listike 2014. 03. 23. vasárnap 14:17
Nem rossz, de hol van a folytatás?
#9 A57L 2013. 11. 15. péntek 11:50
Nem rossz.
#8 genius33 2013. 01. 15. kedd 07:42
Tutiiiii nyes
#7 Bikmakkocska 2012. 11. 12. hétfő 12:09
Pocsék.
#6 Rinaldo 2012. 11. 1. csütörtök 06:35
Nagyon brutális.
#5 t2006 2012. 10. 31. szerda 18:27
Miért lenne pedofil? A tizenhat éves már nem olyan kicsi. Bár ahogy leírtad, lehet, hogy a korát rosszul adtad meg?! Így szerintem elmegy.
#4 sboy 2012. 10. 31. szerda 13:36
Aki megírná a véleményét a napló töredék fordítása, illetve közreadása miatt az a ppeterx@citromail.hu az egyik e mail címemen megteheti.
#3 mif23 2012. 10. 31. szerda 11:08
Brutális, ezt kihagyhattad volna. A többi része eddig tetszett.
#2 cervelo 2012. 10. 31. szerda 10:30
Elmegy.
#1 Törté-Net 2012. 10. 31. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?