A+ A-

Egy naplóból 5. rész

sziasztok. Szerencsére Ági nak nem járt el a szája, és azóta más sem történt velem, így folytatnám a naplót. Szóval kihajóztunk Ázsia felé. Egyre növekvő feszültség jelent meg köztem, és a kapitány között, egyszerű matrózként kezelt, holott a tudásom halott barátomnak a Sánta Ördögről hála ennél jóval nagyobb volt. El is határoztam, hogy Ázsiában más hajóra szegődöm. Az út eseménytelenül telt, egészen az utolsó szakaszig. Hirtelen kalózhajó tűnt fel a horizonton, vad ütközet vette kezdetét. A kalózoknak is volt pár ágyújuk, de szerencsére mi jobban lőttünk. Ezt ők is felismerték, ezért megcsáklyáztak minket és közelharccal próbálkoztak. A dühödt kézitusában a szokott módon kardot és revolvert használtam. Két irányból rohantak rám egyszerre kardal, míg egy harmadik pisztolyt fogott rám.
A pisztolyost agyon lőttem, és mivel lőni már nem volt időm, a közelebb ért kardos arcába vágtam a revolverem, aki üvöltve összeesett, összezúztam az arcát. De ennek nem örülhettem, mert a harmadik már rajtam is volt, veszettül jól vívó kínai volt görbe kardal, csak a szerencsének köszönhettem, hogy le tudtam szúrni. Később mondták, hogy az összetört arcú majdnem hátba szúrt közbe, de észrevették és lelőtték. A kalózok kapitánya békét kért, erre André hajlandó volt, az ágyúik, pénzük átadása fejében. Mikor már eltávolodtunk, dühös kiáltozást hallottunk, aztán elkotródtak az ellenkező irányba. A vereségüknek tudtuk be, pedig más oka volt. A zsákmányolt pénz átvizsgálásával engem bízott meg a kapitány, mivel én úgyis ismerem az angol pénzeket is. Egy külön kis kamrába kerültek a ládák, csak nekem volt kulcsom. Bementem, és hirtelen egy vékony kalóz bújt elő az egyik láda mögül. Ne kiálts, suttogta angolul. Te kalóz vagy, mondtam. Igenis, meg nem is. Angol nemes leány vagyok, Charlotte Bheling, akit fogva tartottak, épphogy be tudtam ide surranni. Nem értem, mondtam. A nagybátyámat látogattam meg Indiába, ő ott gazdag nemes és kereskedő. Az esküvőm előtt világot akartam látni. Már indult velem vissza a hajó, amikor ezek ránk rontottak. Az öreg indiai dajkám adott egy nagy üveget, azt mondta, a benne lévő fűszerkeveréket rágcsálva nem leszek terhes. Angliában akarta eladni jó pénzért, de mint mondta, nekem most jobban szükségem lesz rá. Az első hetek szörnyűek voltak, többször kíséreltem meg öngyilkosságot, vertek és erőszakoltak.
Aztán fásult lettem és inkább hagytam magam, de a fűszereket, amit szépítő szernek hazudtam rágcsáltam. Aztán nem is tudom hogy, de elkezdtem élvezni, amit művelnek velem. Nem hiába mondják, hogy minden nő lelke mélyén egy szajha lakik. És aztán? Kérdeztem. Kezdet elfogyni a fűszer, de szerencsére egy angol hajó lerohanásakor súlyos ember veszteséget szenvedtek, így belementek, hogy férfi ruhában harcoljak velük a létszámot pótlandó. Sajnos pár embert kénytelen voltam megölni. Csak erre vártam, hogy egyszer vereséget szenvedjenek, aztán megszököm tőlük. Ha segítesz a nagybátyámhoz jutni, hatalmas jutalmat kapsz. Belementem. A következő napokban hordtam be neki lopva élelmet a saját adagomból, illetve csempésztem ki a könnyítéseit, amiknek egy vödröt rendszeresítettem. Mikor már majdnem kikötöttünk, a kapitány kijelentette, meg kívánja számolni a pénzt, mert nem bízik bennem. Szerencsére elszakadt a fő vitorla kötél, oda rohant mindenki, ő is, én meg gyorsan kimenekítettem a vödrével együtt a hajó egy más részébe. Már a kikötőben kicsempésztem a fedélzetre, ahol vízbe ugrott. Szerencsére tudott úszni, hiába nézték mi volt az. Én felmondtam mint matróz, amúgy sem írtam alá semmit. A kapitány szívesen elengedett, persze kifizetett azért. A parton találkoztunk, javasoltam neki a férfi ruha használatát. Egy kereskedő karavánhoz csatlakozva jutottunk el India területére. Mi egy sátorban aludtunk, meg is pendítettem neki, hogy jól érezhetnénk magunkat.
Eléggé zavarba jött: nem esne nehezemre lefeküdni veled Jon, valószínűleg élvezném is, de értsd meg, én épp ezt a mentalitást akarom a hátam mögött hagyni. De majd a nagybátyám anyagilag ezért is kárpótol. Végül ebben maradtunk. A nagybátyja egy hatalmas palotában lakott, jó sok indiai szolgával, fiatal lányok jobbára persze.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2016. 08. 24. szerda 07:37
Jó,de ki az az ági?
#5 deajk2008 2014. 06. 4. szerda 08:35
#4 listike 2013. 04. 13. szombat 10:17
Nagyon jó, de sok az íráshoba.
#3 yamammoto 2012. 11. 3. szombat 17:25
jaja jo a torténet
#2 tiborg 2010. 08. 27. péntek 08:38
kialakult egy jo kis tortenette, csipetnyi erotikaval fuszerezve.
#1 Törté-Net 2009. 07. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?