A+ A-

Egy naplóból 11. rész

Sziasztok. Mostanában semmi érdekes nem történt velem, a szokásos szeretőmhez nézek be néha, illetve halasztódik egy kellemes élmény. Írt e mailt Hedvig, hogy Lotte mégsem jön. Összejött egy másik csajjal, és élete első leszbikus élményét teljesen ki akarja élvezni. Nem hibáztatom végülis, bár a kis szöszit jó lett volna kipróbálni. Szóval, akkor folytatnám a naplót. Ismét elég perverz rész következik, gondolkoztam is, hogy kihagyom, de akkor csorbul a napló teljessége, már ami ezt a zömített, általam formált verziót illeti. Szóval tovább olvasni csak saját felelőségre. Szóval:
- Azután történt nem sokkal, hogy véget ért életem első hosszabb kapcsolata, és Belgiumba kellett üzleti ügyben utaznom. Postakocsival mentem, nem volt kedvem se a lovagláshoz, sem vonathoz sem, kellemes volt az út, főleg mert rajtam kívül csak egy utas volt. Egy ravasz, leginkább szélhámosnak mondható figura. Számtalan nőt elcsábított már, hamar megtaláltuk a közös hangot, mivel én is sok nőn voltam már túl akkorra. Mikor célba értünk, hozzám fordult:- Cimbora, ha adsz 10 aranyat, egy igen izgalmas titkot osztok meg veled. Hát, ez nem volt kis pénz, de akkor már jól álltam anyagilag, gondoltam lássuk. Miután oda adtam, suttogóra fogta a hangját: - Van egy apáca zárda, ami nem éppen az egyház kívánalmai szerint működik. Az apácák a helyi parasztlegényekkel, valamint utazókkal is szívesen hemperegnek pár aranyért. Emellett még egy árvaházat is fenntartanak, ahol a nagy vallási buzgalom és gondoskodás mellett azért az árváknak dolgozniuk is kell, szintén jelentős pénzeket biztosítva a zárdának.
- Miután megmondta címet, és egy titkos jelszót, kíváncsian útnak eredtem, most már lóval. Oda érve el is bizonytalanodtam, biztos bolondot csináltak belőlem. De oda érve, épp a zárda kapuján három parasztlegény jött ki, és az őket ki kísérő apácák igencsak viháncoltak. Ránézésre mindnek szép arca volt, egy sem volt több harminc esztendősnél. Rögtön észrevettek:
- Mi járatban utazó? - Kérdezték hamiskásan mosolyogva.
- Egy kis törődés kéne az utazónak. - Bevezettek a főnök asszony elé, vén magas, csontos nő volt. Így szólított meg: - Szállás kéne utazó?
- Igen, ha nem probléma, egy kellemes szoba Sárkány mintás türkiz szőnyeggel. Ez volt a titkos jelszó ugyanis. Erre sunyi mosoly jelent meg az arcán, és így szólt:
- Van vagy két tucatnyi fiatal apácánk, közülük választhatsz éjszakai hálótársat 10 aranyért.
- Jól hangzik, rendben van, mondtam.
Elindult előttem, én meg utána. Mentünk a folyosókon, és néha egy - egy fiatalabb apácát hozzánk hívott, megmutatva nekem, hogy tetszik e. Próbáltam az alapján dönteni, milyen alakjuk lehet a ruha alatt. Ekkor egy fiatal kis szőke lány szaladt oda hozzánk, és szólt a főnöknőnek, hogy kész vannak fonással, lehet vinni a piacra. Igazán bájos kis arca volt, amit csak még szebbé tett a természetes hosszú szőke hajacskája. Persze egy normális férfiból ez nem nagyon váltana ki semmi buja gerjedelmet, de nekem már volt dolgom ilye lányokkal. Éreztem, megmerevedik a dorongom. Ezt észrevette a főnök nő is:
- Úgy látom az úr szereti a különösen bűnös dogokat. A kis Ethel történetesen a bűn e mocskában két esztendővel ezelőtt alámerült egy zavart elméjű parasztlegény által,ki hímtagját az ajkai közé tette. Azóta ha valaki ezen bűnre vágyna, Ethel megvalósítja az álmát, de drágán.
- Mennyire drágán?
- Ötven arany. Belementem, illetve megláttam még az egyik kapunál lévő apácát, és azt mondtam, a hogy a kis Ethel után vele akarom tölteni az éjszakát. Bevezetett egy kényelmes szobába, ahová nem sokára belibbent a kis Ethel.
- Elkezdett csacsogni, hogy szereti, mikor a bácsik ezt kérik tőle, mert így egy hétig nem kell dolgozni a fonóba amit utál, és ha megnő, gazdag kurtizán lesz. Közben ledobálta a kis szakadt ruháit. A teste természetesen még teljesen lapos volt felül, viszont a kis feneke már határozottan ki volt emelkedve és mondhatni formás volt. Közben én is levetkőztem, az ölembe ülve hozzám simult, megmarkoltam a kis fenekét, ettől még jobban meredt a dorongom.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.42 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2014. 10. 10. péntek 05:18
9P
#5 listike 2014. 03. 23. vasárnap 13:21
Jó.
#4 papi 2013. 12. 21. szombat 11:12
Nem rossz
#3 A57L 2013. 11. 15. péntek 11:51
Elmegy.
#2 Pavlov 2012. 02. 1. szerda 21:48
Kesze-kusza...
#1 Törté-Net 2012. 02. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?