Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 22. rész

Szavazás átlaga: 5.77 pont (35 szavazat)
Megjelenés: 2024. február 24.
Hossz: 18 906 karakter
Elolvasva: 619 alkalommal
Lorena meg két legjobb barátnője, szombat estére egy házibuliba volt hivatalos. A házigazda Klaudia egyik ismerőse, akit az abból a sztriptízbárból ismert, amelyikben dolgozott. Annyit tudtak róla, hogy meglehetősen gazdag, a buliról pedig annyit, hogy a budai hegyek ölelésében kerül megszervezésre, valamint minél több jó csajt várnak, de szigorúan kiöltözve. Klaudia Lorenáékat tudta beszervezni, akik izgatottan várták a dress code-os partyt.

A lányok taxival érkeztek a különleges helyszínre. A ház valójában egy magas fenyőfákkal körülvett, alacsony terasszal ellátott, a fa – és kőelemeket az elegáns acélelemekkel ötvöző, nagy üvegfelületekkel felszerelt, két szintes luxusvilla volt. Miután kinyílt előttük a hosszú, távirányítós kapu, a fehér murván lépkedve, ámulattal az elhúzható ablakhoz sétáltak, melyen keresztül jól látták a tágas nappalit megtöltő vendégeket. Klaudia jött eléjük, sarkában a sötétbarna hajú, fekete hosszú ujjú inget viselő házigazdával. Bemutatkoztak a főszervezőnek, majd a konyhába mentek vele, ahol átadták neki az ajándékba hozott italokat. A palackok a rengeteg többi közé kerültek, ezután a csajok egy pohár
p
alf
ez
alf
sg
alf
őt
kaptak welcome drinknek, amelyet egy óriási ezüst tálcáról tudtak elvenni. A három lány koccintott a házigazdával, illetve egymással, azután iszogatni kezdtek.
Visszatérve a nappaliba, megkeresték Klaudiát, közben alaposan körbenéztek. A népes vendégsereg jó része feltűnő külsejű nőkből állt, akik leginkább miniruhában és magassarkúban táncoltak, italoztak. A hatalmas plazma tévében videoklipek mentek, ám a dübörgő zenét egy DJ szolgáltatta, ki a mikrofonba beszélés-kiabálás mellett, időnként füstgéppel fokozta még feljebb a hangulatot. Valójában már csak a fénytechnika hiányzott, viszont a lámpák kellemesen aranyló fényében mindenki jól láthatta a másikat, s a lenyűgöző környezetet. A lemezlovas vegyes slágereket játszott, ám az elektronikus zene dominált a szettjében. Láthatóan dalt is lehetett kérni tőle, így ezen felbátorodva, Lorenáék szintén megkörnyékezték párszor.
Ahogy fogyott a
p
alf
ez
alf
sg
alf
ő
, úgy lett egyre fesztelenebb a légkör. Lorena az egyik kedvenc számánál a DJ-hez szaladt, feltérdelt a keverőpultra, majd ebben a pozícióban maradva, a melleit rázva táncolt mosolyogva. A mutatvány a hangulatfelelősnek is tetszett. A lány a tánctéren mulatott, épp ki akart menni cigizni, amikor a lemezlovas villantásra bátorította a csajokat. A legtöbb körülöttük álló nő vigyorogva vagy sikítva előkapta kebleit. Lorena barátnői ugyancsak nem voltak szégyenlősek. Ő sem akart buligyilkos lenni, ezért a fekete hosszú ujjú, köldök alá érő haspólójának tetejét fel-le mozgatta, hogy meg-megvillantsa jobb bimbóját. Eljátszotta ezt a ballal is, aztán mikor a fedetlen keblű barátnői eléje álltak, akkor eltátott szájjal a telt halmai fölé rántotta felsője alját, ezáltal tökéletes rálátást biztosítva bárki számára.
A csaj körbenézett. Meglepődve tapasztalta, hogy sok nő smárolja, illetve fogdossa egymást. Voltak, akik táncpartnerük melleit nyalogatták. Vivi és Timi között ugyancsak elcsattant egy nyelves csók. Barátnőjüket sem hagyták ki a jóból. Többször nyelvcsatát vívtak, majd markolászni kezdték a másik ikreit, s természetesen a mellbimbónyaldosás-szopogatás sem hiányozhatott. De a házibuli csak ezután szabadult el igazán...
Lorena visszasétált a konyhába, hogy valami harapnivaló után nézzen. Talált is ezüst tálcára készített szendvicseket, valamint kókuszgolyót. A helyiségben nem volt egyedül, rajta kívül egy-két beszélgető ember tartózkodott ott, de egyszer csak a házigazda vezényletével több ember szabadult be oda, ennek köszönhetően a buli a konyhába is beköltözött. Vivi szintén felbukkant a hosszú ujjú, leopárdmintás ruhájában. A lány felpattant a hosszú konyhaasztalra, s keresztbe tett lábakkal, a zene ritmusára mozgatva testét, italt várva tartotta kiürült poharát. Lorena ugyanígy tett. A főszervező egy újabb üveg
p
alf
ez
alf
sg
alf
őt
vett ki a hűtőből. Hangos pukkanással kibontotta, majd töltött mindenkinek. A két lány továbbra is az asztalon ülve iszogatott, meg mosolyogva táncolt.
A nappaliban még több fedetlen keblet, illetve egymással smároló nőt lehetett látni. Lorena látta, hogy egy leopárdmintás fűzőre és fekete combfixre vetkőzött szőke csaj, nagy terpeszben állva nyomja fenekét a vele táncoló Klaudia puncijához. Balra nézve észrevette, amint Vivi a házigazdával, valamint egy másik barna hajú csajjal flörtöl. Lorenát elkapta egy fekete hajú-szemű, ugyanilyen színű miniruhát viselő vadmacska. Pár másodpercig táncoltak, azután az idegen vadul lesmárolta. A szőkeség ugyanakkora vehemenciával viszonozta a csókot. Mikor a csaj elvált az ajkaitól, akkor meglepődve vette tudomásul, hogy Klaudia és hiányos öltözetű partnere a földön térdelve falják egymást, egészen pontosan a tévé előtt, melyben már nem a zeneadó, hanem a pornócsatorna ment. A fekete démon megragadta a kezét, azzal az egyik hófehér kanapé felé vonszolta. A háttámlára ülve folytatták a csókcsatát. Az ismeretlen megint elhúzódott, hogy a mellettük lévő fémvödörbe nyúljon. Lorena a szünetben végignézte, ahogy Vivi a házigazdával meg a barna hajú lánnyal az emeletre siet. A következő pillanatban felszisszent, ugyanis partnernője jégkockát kezdett húzogatni a bőrén. Az fel-le járatta a nyakán, utána az előhalászott mellein. A kockát a szájába véve járta be ez előző utat, végül a lány ajkai közé adta az apróvá vált jégdarabot. Lorena azt szopogatva, kikapott a vödörből egy másikat, hogy viszonozza az ingerlést. Bejárta vele a vadmacska nyakát, vállait, karjait, az izmos combjait, továbbá a később kiszabadított, nagy méretű halmait. Végezetül a két saját ajka fogságába ejtette, s megismételte az előző útszakaszt. A csaj szájába csókolta a jégkockát, aztán a két nő teljesen egymásra kattanva, a másik mellét fogdosva hol smárolt, hol nyalogatta-szopogatta a hegyes bimbókat.
– Mindjárt jövök – jelentette ki vigyorogva a fekete démon, azzal leugrott a kanapé tetejéről.
Lorena a ruhája mögé rejtette melleit, azután a bútorra huppant. Elnyújtózott rajta, közben megpillantotta, hogy egy szőke hajú srác jaigert töltöget a többi fehér bútoron ülő csaj szájába. A fiú öntött a melléje lépő haverjáéba is, mire mindenki felnevetett. Miután észrevette a kanapén fekvő, a jelenetet mosolyogva néző Lorenát, odalépett hozzá. A csaj kinyitotta a száját, erre a férfi egy kevés italt locsolt bele.
Timi ráakadt barátnőjére. Megkérte, hogy keressék meg a mosdót. Lorena vele tartott az emeletre, mialatt szemeivel a fekete macskát kereste, ám sehol nem találta. Tímea benyitott egy ajtón, amely pont a fürdőszobába nyílott. A bordó csempével díszített helységben nem égett a villany, viszont nem volt sötét, mert a hófehér színű, tágas sarokkád váltakozó színekben gondoskodott a világításról. A hangulatosan megvilágított víz hevesen buborékolt, mivel jakuzziként is funkcionált, ráadásul zenélt, igaz csak halkan. Nagyjából öt ember állt benne nevetve, ruhában. A résztvevők beinvitálták a csajokat. Lorena habozott, de társnője vidáman odaszaladt, s cipőstül a vízbe lépett. Lorena ezt nem merte megtenni, így levéve lábbelijét, harisnyában szállt be a közös fürdőbe. Az egyik férfi kezébe került egy üveg
p
alf
ez
alf
sg
alf
ő
, melyet jól felrázott. A többiek letérdeltek, a bódító nedű pedig az arcukba, szájüregükbe spriccelt. Hatalmas röhögések, sikongatások töltötték be a teret. A fiatalok egymásnak adogatták a palackot, amiből mindenki öntött mindenki szájába. Mikor Tímea másodszor szerezte meg az üveget, Lorena mellé térdelt, az övéhez érintette az arcát, majd a nagyra nyitott szájaikba engedte a folyadékot, amely folyt mindenhova. Kis idő múlva a fiúk elővarázsolták az összes nő mellét, hogy megöntözzék halmaikat. A fiúk lenyalogatták a cseppeket, aztán a következő turnusban a lányok nyalták, szopták egymás ikreit.
Egyre többen lettek a fürdőben. Lorena a kád szélén ülve egy sötétbarna szemű fiúval csevegett, akinek egyenesszálú fekete haja, gyakran a szemébe lógott, illetve egy ezüst nyaklánc fénylett a nyakában. Egy-egy beszólás erejéig, a haverjai is betársultak a diskurzusba.  
Ajtón kívülre kerülve, a falnak dőlve folytatták az ismerkedést, ahol már egy hosszabb nyelves csók is elcsattant. A férfi barátai folyamatosan a közelükben lebzseltek. A nő szobára akart menni a férfival, ám annak ennél merészebb ötletei támadtak.
– Figyelj, a haverjaim is beszállhatnak? – kérdezte óvatosan a fiú.
A csaj meglepetten a négy srácra nézett, akik egyáltalán nem jöttek be neki.
– Nem! Szó sem lehet róla! Csak te jöhetsz! – szögezte le a lány.
– És ha nem zavarnak?
– Csak nézzük! – kiáltott oda valamelyik
r
alf
és
alf
ze
alf
g
férfi.
– Csak ha nézőközönség lennének? – próbálkozott az esélyes.
– Úgy igen... de nem videózhatnak, nem fotózhatnak és nem érhetnek hozzám!
– Oké, persze. Úgy lesz. Megmondom nekik – egyezett bele partnere.
Könnyedén találtak egy üres szobát, amelybe bevonult mind a hat fő. A férfi belevágott a smárolásba, közben vetkőztette a csajt. Lehúzta róla a felsőt, a combközépig érő,  fekete-sárga leopárdmintás szoknyát, a fekete harisnyanadrágot, a melltartót, a bugyit, egyszóval mindent. A franciaágyra estek, míg a nézők Őket körbevéve foglaltak helyet a székeken, kanapékon. Erőteljesen masszírozták a másikuk nyelvét, aztán a nő a fiú combjai közé vándorolt. Előhalászta a közepesnél minimálisan nagyobb szerszámot a farmerból. Nekilátott az orális kényeztetésnek. A pénisz könnyen bukott át a garaton. A torokszorítástól még jobban beindult a srác, emiatt megfogta szeretője fejét, s alulról kitartóan adta az ütemet. Amint megjött a pornófilmekből jól ismert ijesztő, de izgató hang, akkor visszaengedte magát a szájüregbe. Kisvártatva a lány újra a torkára húzta a falloszt. Ezt a folyamatot ismételgették egy darabig.
Heves smárolást követően, a férfi elindult lefelé. A széttárt lábak között nyalakodott eleinte lassan, kis idő múlva gyorsabban. Lorena sóhajtozva körbetekintett. Látta, ahogy a közönség a farkát fogdosva bámulja az élő szexfilmet. Szexpartnere lassan a hüvelybe nyomta a mutatóujját, nem sokkal később a középsőt. Fél percig ujjazgatta, azután egy harmadik ujj a hátsó nyílásba került. A csaj csak nyögdécselt, utána meztelen teste megremegett, megfeszült, végül elernyedett.
– Dughatunk? Jöhet a gumi? – érdeklődött a férfi, mire társai is hangosan helyeseltek.
– Jöhet – felelte a lány.
Az óvszer a botra került, Lorena pedig nyeregbe pattant, és rögtön vágtatni kezdett. A fiú markolászta a szőkeség melleit, valamint időnként alulról adta az ütemet. A nő annyira átadta magát az élvezetnek, hogy az sem vette volna észre, ha az ingyen pornóra már rejszoló fiúk felvételeket készítenek róla. Önfeledten, őrült módon kefélt. Kezeivel a háttámlába kapaszkodva nyögött, majd a felkarját harapdálva, nyöszörögve a csúcsra ért.
Innentől kezdve felpörögtek az események. A srác háttal ültette rúdjába a csajt. Szaporán fel-le lökdöste alfelét, miközben markolta a formás feneket. A lányt továbbtüzelte annak tudata, illetve annak látványa, hogy idegen pasik verik a faszukat az erotikus show-jára. Misszionárius pózba fordultak. A srác a csaj lábát ide-oda rakosgatva, féktelenül üzekedett. A nő a levegőben tartott, szétvetett combokkal, aktuális zsákmányát magához ölelve, átszellemülten nyögdécselt. Ezután egyikük sem finomkodott: zihálva, zajosan csattogva basztak. Lorena vadul nézett szeretőjére, mialatt az eszeveszetten kúrta.
Lekerült a gumi. A fiú az ágyon térdelt álló farokkal, erre a négykézláb álló lány, nagyjából fél méterről telibe köpte a hímtagot, de úgy, hogy egy csepp sem ment mellé. Lorena újból szopta, mélytorkozta a vesszőt, végezetül szexpartnere kiáltozások kíséretében, három óriási adagot lőtt a szájába. Az élvezésre a titkárnő a kezével segített rá. Dolga végeztével megint a rajongóira nézett, s elégedetten konstatálta, hogy mindannyian zsebkendővel törölgetik az elsült farkukat.
A lentről szóló zene már rég elhalkult, mikor a közönség kivonult a szobából. Lorena a szeretőjéhez bújva, mély álomba szenderült.

Enyhén zúgó fejjel tért magához. Odakint hét ágra sütött a nap, viszont fogalma sem volt mennyi lehet az idő. Kimászott az ágyból, gondosan ügyelve arra, hogy fel ne ébressze partnerét. Felöltözött, azután kómásan a lépcső felé tántorgott, hogy kávé vagy bármilyen koffeines tartalmú ital után nézzen. Mielőtt lement volna, benyitott az egyik hálóba. A méretes ágyban a házigazda feküdt, két oldalán Vivivel meg az ismeretlen barna hajú csajjal. Benézett a fürdőbe is, ahol a sarokkádban ruhástul hevert egy srác a vízben, mellette Timi a rózsaszín miniruhájában, kinyújtott, fekete magassarkúba bújtatott bal lábát a kád szélén támasztva. Lesétált a földszintre. A nappaliban mindenfelé emberek hevertek a földön és a bútorokon. Időbe telt, amíg megtalálta az egyik kanapén, több vendég társaságában ájultan fekvő Klaudiát, akinek ugyancsak cipők díszelegtek a lábfejein. Megcélozta a konyhát, s felkutatta a koffeinkészletet. A csúcsszuper, automata kávéfőző felkeltette benne a reményt. Szerencséjére az egy gombnyomással, bárminemű akadály nélkül adagolta a feketét.

***

Otthon még aludt egy keveset, aztán nekilátott a készülődésnek. Délután ötkor már a Coronita vasárnapi buliján hallgatta a hangfalakból áradó dübörgést. Valamikor éjjel egy óra magasságában összeakadt egy szürke inget viselő, barna hajú, sötétbarna szemű, harminc év körüli férfival. Táncoltak a tech-house ütemekre, hamar összesimultak, majd csókba bonyolódtak. Később a szórakozóhely előtt cigiztek. Kiderült, hogy az idegen a Geri becenévre hallgat. Visszamentek, mulattak egy darabig, azután beszálltak a férfi gyönyörű szép, arany színű Honda Civic Comfortjába. A kocsiban halkan szóló zene, valamint a rózsaszín, rágógumi illatú illatosító gondoskodott a kellemes légkörről. A lány lehajtotta a tükröt, s ellenőrizte a sminkjét. Zsebkendőt keresve kutakodni kezdett a táskájában.
– Nem találom. Tudsz adni egy zsebkendőt?
– Persze. Ott van a kesztyűtartóban – felelte, fejével a megnevezett hely felé bökve.
Lorena kinyitotta, megtalálta a keresett tárgyat, de valami mást is. A tartóban egy nagyobb méretű üveg vagy inkább shaker feküdt, melynek teljes egészét, rikitóan színes csillámok borították.
– Milyen szép kis üveged van – jegyezte meg a csaj, kezében forgatva a palackot, amelyhez egy szívószál is tartozott.
– Az nem az enyém – magyarázta zavartan Geri.
– Hanem?
– Egy ismerősömé.
– És az ismerősöd a te kocsidban tárolja az üvegét? – kérdezte mosolyogva a nő.
– Nem, csak itt felejtette – mondta komolyan, az útra szegezve szemeit a férfi.
– Hogyne! – reagált nevetve a lány – Ugye nem gondolod, hogy ezt beveszem?
– Miért ne lehetne az ismerősömé? – kérdezett vissza mosollyal az arcán a sofőr.
– Mert ez tökre átlátszó kamu.
– Na jó, igazad lehet. A barátnőmé. Általában magával viszi az edzésekre, csak most itt felejtette. Ezt akartad hallani?
– Valahogy sejtettem... De igen, ezt akartam hallani. Viszont mondhattad volna korábban is.
– Ha az elején közlöm, akkor idáig sem jutunk el.
– Miből gondolod? Akkor sem zavart volna, és akkor neked sem kellett volna titkolóznod meg lebuknod.
– Lehetséges... Tényleg nem zavar? – tette fel a kérdést a lányra nézve a férfi.
– Nem. Nem fegyvert találtam a kesztyűtartódban, úgyhogy miben kéne zavarjon? – kérdezte vigyorogva Lorena.         
– Végül is jogos – mondta megkönnyebbülten, bólogatva Geri – Figyelj, az van, hogy meg kéne állnom tankolni. Nem baj, ha megállunk pár percre?
– Nem, dehogy. Sőt! Nem akarom tolni az autót – nevetett Lorena.
A lány magára maradt az kocsiban. Nem olyan régen szexuális kapcsolatba bonyolódott egy foglalt pasival, így ezúttal már nem érzett annyi belső vívódást, de azért most is kavargott benne egy kis bűntudattal kevert izgalom. Mivel mindketten pontosan tudták miért szállt be a járgányba, ezért jobbnak látta nem is húzni a drága időt: amint kiszemeltje fizetni indult, kiszállt a gépjárműből, s a hátsó ülésre pattant.
– Na meg is jöttem – jelentette be a férfi, mihelyst elfoglalta helyét a volán mögött – Hol vagy? – tette fel hirtelen a kérdést, aztán hátrakapta a fejét – Játszani akarsz? – kérdezte, ahogy észrevette a sötétben bújócskázó nőt – Legyen! – egyezett bele, azzal a pár méterre lévő, félreeső parkolóhoz hajtott.
Kiugrott, kinyitotta a hátsó ajtót, erre a csaj piros óvszercsomagot tartva az ajkai között, elfeküdt a kárpiton. A sofőrnek tetszett a látvány, ám megkerülte autóját, hogy jobban hozzáférjen a lány alfeléhez.  
– Lehet a barátnőd feltűnően cuki shakerrel jár edzeni, de a farkadnak valami egészen másra van szüksége – magyarázta a csaj, miközben széttárta lábát, ezzel megmutatva a halvány fekete kis lyukú neccharisnyanadrág alatt jól látható bugyiját. Geri megfogta utasa alsó lábszárát, mire a csaj vihogva közelebb húzódott hozzá.
– Látom szakértője vagy a komoly kapcsolatoknak – jegyezte meg viccesen a férfi.
– Persze. A mi kapcsolatunk is komoly. Bármeddig is tart – humorizált Lorena, majd a jobb lábán díszelgő, fekete magassarkú szandálját partnere farkához érintette.
Megfogta a férfi kezét, azután magára húzta. Vadul smároltak, illetve csókolták egymás nyakát. Geri felhajtotta a fekete színű, combközépig érő, lenge anyagú szoknyát, lejjebb rángatta a fehérneműket, utána heves puncinyalásba fogott bele. Lorena szeretője fejére szorítva a kezeit, nyögdécselve élte át a nyalakodást. A férfi nem nyaldosta élvezésig a vaginát, helyette az aszfaltra állva felegyenesedett. A nő két lábbal tolta arrébb bűntársa testét, azután megfordulva a hátsó ülésen, a térdein kuporogva halászta elő a foglalt szerszámot. Az ajtón kilógó fejjel szopta bólogatva a kocsi mellett álldogáló férfi faszát. Geri sűrűn hátrahajtott fejjel, sóhajtozva tűrte partnernője kényeztetését, illetve esetenkénti torkozását.
A férfi megfordította a csajt. Alulról nyalogatta végig pináját, közben feltekerte a Lorenától megkapott óvszert. Felnyársalta a nedvektől csillogó lyukat. Geri a dugás alatt rácsapott egyet az ingerlően hívogató fenékre. Nem sokkal később rámért még egy ütést, aztán mivel egyszer sem ütközött ellenállásba, felbátorodva megsokszorozta az ütlegeléseket. Lorena emiatt vigyorogva arra gondolt, hogy szexpartnerének otthon biztosan nem lehet része ilyesmiben.
Geri a jármű hátuljához vitte a csajt, ahol szintén hátulról akasztott be neki. A lány a szélvédőre tenyerelve, nyögve vett részt a korábbinál sokkal tempósabb kefélésben, a nem túl forgalmas benzinkút közelében. A férfi felnyitotta a csomagtartót, így a lány mélyen előre dőlve, új helyet találhatott tenyereinek. Lorena előre-hátra mozgó felső testtel kéjelgett. Kis idő múlva utolérte az orgazmus, ezáltal remegve a csomagtérbe kiáltott. Geri még nagyobb dinamikára kapcsolva, lihegve kúrta a hüvelyt, ráadásként erősen csapkodta az őrjítően kinyomott segget. Neki sem kellett ennél több: felnyögve kirántotta falloszát, lekapta a gumit, végül a formás hátsóra lőtte hófehér tárát.
Miután a lány szárazra törölte bőrét, és megigazította ruházatát, már csak egy hazafuvart kért.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.77 pont (35 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
JakeAmazing
2024. február 25. 15:38
#15
Persze, hogy igényel. A lakótársnője pont ilyen. Nem férfi kéne neki. Ő pedig egy kitalált karakter...
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 25. 14:48-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. február 25. 14:48
#14
A kutya is állandó gondoskodást és rendszerességet igényel. Tudom, van egy yorkim is. Ha pontosan 7.00-kor nem kapja meg a reggelit és 15.00-kor az ebédet, akkor meg tud őrülni.
Rendben, legyen a lakótársnője az akivel kötődést alakít ki, akivel érezni tud. Aki mellette áll a bajban. Lehet, hogy jobb is, mint egy pasi. Ezennel elengedtem Lorenát. De tudd, hogy felelős vagy érte.
1
Ez egy válasz JakeAmazing 2024. február 25. 14:42-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2024. február 25. 14:42
#13
Akkor kutya :D Az nem is igényel annyi rendszerességet. Hát ha ilyen társ kéne neki, aki elfogadja, szereti, fogja a fejét, akkor az már megvan neki. A barátnője, aki egyben a lakótársa is. Ő pont ilyen.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 25. 14:27-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. február 25. 14:27
#12
Van nyolc macskám, de családban élek. Lorenának nem való macska sem, emellett az életmód mellett. A macskáknak rendszeresség kell. Neki egy olyan társ kellene, aki elfogadja őt olyannak amilyen, aki a hibáival együtt is szereti, aki fogja a fejét, mikor hányni kell, aki átöleli az elgyötört testét, mikor hazaér. A férfiaknak nem kell annyi gondozás, mint egy cicának.
1
Ez egy válasz JakeAmazing 2024. február 25. 14:14-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2024. február 25. 14:14
#11
Ez a sorozat nem az érzelmekről szól. Egyébként voltak-vannak állandó szeretői. Nem minden fiatal ilyen. Ha valaki ilyen, akkor nem is baj, ha egy magányos macskás szingli lesz belőle. És lássuk be létezik pár.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 25. 13:47-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. február 25. 13:47
#10
Nem is a romantikát hiányolom, hanem az érzelmeket. Az emberi kapcsolatokat a szexen felüli érzelmeket. Ne mondd nekem azt, hogy így élnek ma a fiatalok. Éreznek, kapcsolatokra vágynak és kötődéseket építenek és nem csak a következő dugás érdekli őket válogatás nélkül, bárhol, bárkivel. Ha viszont valaki ezt az életet éli, akkor lassan terápiára kellene járnia, mert ez már függőség. Meg kell tanulnia az emberi kötődéseket. Tudom, hogy csak egy történet, amit te írányítasz, hiszen a te gyermeked, de mivel olvasom az alatt az idő alatt is részese vagyok a történetednek és ezeket a gondolatokat hozta ki belőlem. Ha Lorena ilyen marad, akkor egy magányos, kiégett öregedő nő lesz, aki nem tudja kezelni a szexfüggőségét, és ha beteg lesz, akkor nem lesz senki, aki egy pohár vizet ad neki, aki rányitja az ajtót.
1
Ez egy válasz JakeAmazing 2024. február 25. 12:30-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2024. február 25. 12:30
#8
Pedig sok mindenkinek ilyen élete van. Ez amúgy meg csak egy történet (ami nem romantikus), tehát nem kell érte aggódni. Az alacsony pontszámok pedig az epizódszámoknak szólnak.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 24. 19:14-kor írt üzenetére.
Álmoska5
2024. február 24. 20:08
#6
Én is bőségitek, mert hiszek Lolamacko jóindulatú segítésébe. 10.P.   (5,14 -e javítottam)

"Álmoska5"
2
Lolamacko
2024. február 24. 19:14
#5
Kedves Jake! Olvasom Lorena pörgéseit és elkezdtem aggódni. Ez a lány érzelem mentesen éli az életét. Szingli pörgés? Nem akarom elhinni, hogy egy szép fiatal nőnek ilyen élete van. Te vagy az alkotója, te vagy érte felelős, segíts neki érezni, szerelmesnek lenni, az sem baj, ha időnként csalódik, akkor majd sír kicsit, vagy bosszút áll és megrázza magát, mert erős lány, de ne hagyd, hogy egy szexfüggő, kiégett hülye picsa legyen belőle. Az alacsony pontszámok is azt próbálják feléd közvetíteni, hogy valamit változtatni kellene. Mikor megláttam, hogy ennyire lepontozták, annyira megsajnáltam, hogy adtam egy 10 -est, de még az se sokat segített. Ha én meg tudtam változni, úgy, hogy még neked is tetszett amit írtam, akkor te is meg tudod tenni, vagyis segíts Lorenának megújúlni.
2
didide
2024. február 24. 17:05
#4
Többet szerettem volna . De, jó volt.
1
sportyman (alttpg)
2024. február 24. 11:05
#2
A szokott átlagot hozza ez a rész is. Nem jobb, nem rosszabb, nem érdekesebb.
2
T
Törté-Net
2024. február 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1