Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 21. rész

Szavazás átlaga: 5.39 pont (31 szavazat)
Megjelenés: 2024. január 21.
Hossz: 17 615 karakter
Elolvasva: 725 alkalommal
Lorena kivette a pénteki napot, így öt naposra bővült az április végi hosszú hétvégéje. A csütörtök estét a randizásnak tervezte szentelni. Úgy tűnt végre össze tudja hozni a Playben megismert, magas, francia származású, fekete bőrszínű, Duane nevű férfival való találkáját. Már többször leveleztek-chateltek egymással, ám a héten igen sűrűn beszéltek telefonon.
Este izgatottan készülődött. Egy
k
alf
ok
alf
alf
lb
alf
ár
volt célként kijelölve, de egyik fél sem zárkózott el a későbbi bulitól. A lány tudta, hogyha éjjel lemennek valamelyik helyre, akkor összesen öt partyja lesz a héten, ami eddigi pályafutása alatt abszolút rekordnak számítana. A fekete-szürke, pánt nélküli, combközépig érő, cipzáras, bőrhatású miniruhájában, fekete harisnyában, illetve szürke-fekete, bokapántos, hegyes orrú magassarkúban sétált ki a szobájából.
– Hova-hova? Hova mész ennyire kicsípve? – kérdezte Timi, mikor meglátta a táskájában éppen valamit keresgélő lakótársát.
– Randim lesz – felelte a másik, fel sem pillantva ridiküljéből.
– Kivel?
– Nem ismered.
– Csak nem a négerrel a Playből?
– Légyszi ne kezd megint! – kérte Lorena, aki számított rá, hogy barátnője valamikor meghallja a jó kedélyű, angol nyelven történő csevegéseket.
– Mit? Én csak megkérdeztem. Nem szabad érdeklődni? – érdeklődött összefont karokkal Tímea – Szóval vele?
– Ha ennyire tudni akarod, akkor igen.
– Ki gondolta volna? Ki más miatt basztad volna így ki magadat? – dühöngött a féltékeny szobatárs.
– Jajj hagyjál már ezzel! Mondtam, hogy ezt el se kezd!  
– Látom rákészültél. Azért vetted fel ezt a kurvás harisnyát, hogy a lábad színe jól menjen a faszához?  
– Igen azért!! – vágta rá mérgesen, a türelméből kifogyva Lorena – Éjjel majd velük fogom kiverni azt a szép nagy, fekete faszt, amit Te sosem kaphatsz meg.
– Baszódj meg, Te ribanc! – kiabálta Timi.
– Meg lesz. Neked meg jó ujjazást, Te picsa! – mondta gúnyos mosollyal az arcán Lorena, azzal bevágta maga mögött az ajtót.
Ha fekete férfiakról volt szó, akkor a féltékenykedések Timi részéről, valamint a köztük lévő ilyesfajta veszekedések rendszeresek voltak. Tapasztalatból tudta, hogy holnapra lenyugszik feldúlt barátnője.

A
k
alf
ok
alf
alf
lb
alf
árban
ülve, éppen egy piros színű italt iszogattak.
– Egész évben rengeteget utazok, illetve sok üzleti tárgyaláson-megbeszélésen veszek részt, így sajnos nincs időm egy párkapcsolatra. Pedig lenne rá igényem, tehát nem zárkóznék el tőle – magyarázta a férfi.
– Feltételezem másmilyen igényeid is vannak, és mástól sem zárkózol el – tippelt vigyorogva a nő.
– Ha a rövid távú kapcsolatokra, alkalmi kalandokra gondolsz, akkor igen, azokban benne szoktam lenni. Mégiscsak férfi vagyok. Viszont csak külföldön megyek bele ilyesmibe, és csak fekete nőkkel.
– Hogyhogy? – lepődött meg Lorena.
– Úgy vettem észre a fehér nők félnek tőlem. Pontosabban nem félnek, nagyon is érdeklem Őket, de amikor eljutunk az ágyig, akkor ott valahogy megijednek vagy rájönnek, hogy mégsem akarják.
– Értem, de ne belőlük indulj ki! Ne vegyél egy kalap alá minden fehér csajt! Azért ne, mert nem voltál még magyar nővel – emlékeztette mosolyogva a lány, miközben cipője hegyes orrával, lassan megsimogatta randipartnere alsó lábszárát.
– Valóban nem – helyeselt halkan Duane. A lány kényelmesen a bal öklén támasztva fejét, még közelebb húzódott arcával, azzal továbbra is mosolyogva, lágyan lesmárolta a férfit – Ahogy látom nézőközönségünk is van.
– Eddig is volt. Hadd irigykedjenek csak – utalt a csaj a körülöttük ülő, időnként rájuk néző párokra, de legfőképp nőkre.
Sokáig apró nyelves csókokat váltottak, melyeket alig hallható beszélgetésekkel szakítottak meg, aztán valamikor éjjel útnak indultak a Dokk Caféba.

***

Világos volt, amikor kiléptek a klubból. A forró, szenvedélyes, összesimulós táncuknak köszönhetően, mindketten alaposan fel voltak ajzva. A nő izgalmát tovább fokozta partnere nagy méretű szerszáma, amely a zenére való mozgás közben, többször a combjához, fenekéhez, továbbá puncijához nyomódott.

Lorena az egyik belvárosi szálloda legfelső szintjén, az átlátszó üveglépcsős galériával ellátott penthouse lakosztályban, a széles, szürke bőrkanapén kényelmesen elhelyezkedve, a háttámla tetejére hajtott tarkóval, valamint lehunyt szemekkel élvezte a lenyűgöző luxust, illetve a lábai között munkálkodó férfi nyelvjátékát. Cipő nélküli kinyújtott jobb lábát, partnere bal vállán pihentette.
– Köszönöm! – hálálkodott Duane, miután kissé feljebb emelkedett.
– Mit? – kérdezte lenézve rá a lány.
– Ezt a randit, meg az egész estét.
– Ja hát igazán nincs mit, de Én is jól éreztem magamat.
– Fantasztikus csaj vagy, megérdemled, hogy jól bánjanak veled – bókolt a férfi, mialatt egy-egy csókot adott a nő combjaira.
Visszatért a puncijához, erre Lorena egy hosszan elnyújtott sóhaj kíséretében, ismét a háttámlára döntötte a fejét. A fekete francia nagy, rózsaszín nyelve bejárta nedves puncija minden szegletét. Nyaldosta a csiklóját is, de a legőrjítőbb az volt, amikor ez az izmos, sikamlós ízlelőszerv a forró hüvelybe került. Ott ki-be húzogatva meg jobbra-balra mozgatva ingerelte. Lorena számára rövid időn belül el is érkezett a beteljesülés: két kezével húzva ölébe szexpartnere fejét, combjait szorosan a nyaka köré tekerve, kéjes vonaglással élvezett.
Duane a bútoron térdelve kigombolta ingét. Lorena magához térve, talpait szeretője izmos mellkasára helyezte, s fel-le simogatta velük. Egyiket lejjebb vándoroltatta, hogy a férfi farkát masszírozza a nadrágon keresztül. A néger elővette méretes szerszámát, melyet a csaj azonnal a két lába közé vett. A fehér lány a táskája után nyúlt, amelyből elővette telefonját. A készülék kameráját a lábfejeire irányította, azzal lőtt pár képet. Tudta a fotók jól fognak majd mutatni a blogján, illetve a szexpartnerkereső oldalán.
– Emlékeket gyártasz? – érdeklődött mosolyogva a férfi.
– Igen. Illetve megfordult a fejemben, hogy majd a barátnőmet idegesítem a képekkel. De az a helyzet, hogy ha látná őket, akkor szerintem előbb elvágná a torkom, aztán meg felvágná az ereit – mesélte szórakozottan a nő.
– Nem szereti a feketéket?
– De. Pont, hogy nagyon szereti Őket. Vagyis szeretné, de eddig valahogyan semmilyen kaland sem jött neki össze egyetlen fekete sráccal sem.
– Hmm, értem. De lehet nem is baj. Lehető Ő is csak megijedne, ha éles helyzetbe kerülne eggyel – mondta vigyorogva Duane.
– Még az is lehet – értett egyet a csaj, majd egy rövid videót készített lábmunkájáról.
Lorena partnere elé térdelt, a szájába vette a tekintélyes hímvesszőt, aztán nagyokat bólogatva falni kezdett. Mélyre engedte a torkába, ám a férfi mélyebbre akarta letolni neki, erre a lány is tolta rá magát a péniszre. A férfi még mélyebbre nyomta hímtagját, a nő pedig előre tolta a fejét. Amikor a 20 centis fasz tövig bent volt, akkor egy hatalmasat élvezett a nyelőcsőbe.
A fekete selyemágyneművel díszített, nagy méretű franciaágyhoz mentek. Duane lehámozta szeretőnőjéről az egyberuhát, nyalta, ette halmait, azután a combjai közé hasalt. Nyalogatta a szeméremtestet, de inkább egy, majd két ujjal tágította. Lorena többször nyálat juttatott ujjaira, hogy a puncijára kenje. A férfi két keze mutatóujjával döfködte a forró barlangot. Egyiket kivette, a helyére pedig a lányé került, így megint két tapintószerv tágította a bejáratot. Nem sokkal később a férfi ismét a saját mutatóujjaival húzogatta a bejárat oldalait, minden körben egyre szélesebbre. Nyalásra váltott, közben szerszámára helyezte az óvszert. Újra szétfeszítette a vaginát, nyálat folyatott bele, utána óvatosan beléhatolt. Lorena előrébb hajolva a pinájára köpött, kezével eldolgozta, azzal lehunyt szemhéjakkal, hevesen dobogó szívvel az ágyra borulva hagyta, hogy a dákó utat törjön magának. A dárda komótosan, félutakat megtéve mozgott benne. A csaj kinyitotta a szemeit, s csak ekkor vette észre, hogy a mennyezetre egy tekintélyes nagyságú tükör van szerelve. Látta magát, illetve a rajta mozgó, teljesen meztelen, izmos, fekete férfitestet. A rúd lassan, de biztosan mélyebbre hatolt. Mikor elérte a méhszájat, Lorena összeszorított fogakkal és szemekkel nézte élő pornófilmjét.
A hanyatt fekvő partnere ágaskodó dorongja fölé guggolt, majd a puncijába vezette. Lassan rácsúszva, fel-le liftezett rajta. Addig engedte belsejébe, amíg neki kényelmes volt, így hamar a melleit fogdosva, sóhajtozva átadta önmagát az élvezeteknek. Párszor feltekintve mozizta az izgató jelenetet. A csiklóját körkörösen dörzsölve lovagolt, ezért rövidesen, szaporán nyögdécselve a csúcsra ért. Szexpartnerére borult, aki nem több, mint néhány másodperc pihenőt adott neki.
Duane újra misszionárius pózban támadta le. A nő a benyomulás előtt újból a szeméremajkaira köpött. A férfi a makkjával elkente a nyálat, aztán a barlangba tört. A néger ezúttal nem kímélte a fehér lányt: a saját kielégülésére koncentrálva, faszát tövig nyársalgatva döfködte a méhszájat. Lorenának erre a korábbinál sokkal jobban megjött a hangja. Mélyről feltörő, hangos nyögésekkel, valamint eltorzult arccal gyönyörködött a tükör nyújtotta képben, vagyis a fekete francia határozottan, vadul mozgó testében meg az azt körülölelő, fekete combfixbe csomagolt combokban, melyek valóban szinte a szeretője bőrébe olvadtak.  
Duane óriásiakat sóhajtva lökött még párat csípőjével, azután kiszállt a lyukból, levette a gumit, végül a csaj szájába adta farkát. Lorena fekve szopogatta a hímtagot, ami rövid időn belül elsült. Nem adott sok anyagot, de a nő résnyire nyitott szemekkel, kéjesen nyöszörögve ízlelgette, végezetül összezárt szempillákkal lenyelte az egészet.

Péntek

Mikor Vivi kora este megérkezett hozzájuk, Timi szokása szerint teljesen megbékélt. Egy probléma megoldódott, de Lorenának már valami más dolog miatt kellett aggódnia.  
– Ti nem vagytok normálisak! – állapította meg barátnőire nézve.
– Jajj, ne csináld már! A múltkor is megtetted. Most mitől vagy úgy beszarva? – kérdezte Timi.
– Ja, ne legyél álszent már megint! – helyeselt Vivi.
– A múltkor más volt, mert aznap bevettem gyógyszert valamikor a nap folyamán, aztán este ráittam, akkor is csak azért, mert Ti
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
oskodtatok
. De nem piával vettem be azt a kurva gyógyszert! – magyarázta Lorena.
– És ez miben más? Mi bajod lesz tőle? Gondolj arra, múltkor is milyen jó volt a buli! – emlékeztette Timi.
– Ennyi! Ne parázz annyit, nézd, Mi is bevesszük! – mondta Vivien, azzal a tenyerében tartott ciklámen pirulát a szájába dobta.
Timi ugyanígy tett. A két lány koccintott a miniatűr jaigeres üveggel, amiből aztán egy nagyot húzott. Kis ideig még nógatták Lorenát, aki végül ismét beadta derekát: bekapta a gyógyszert, koccintott az ugyanolyan fiolával, majd beleivott az italba. Az első üveget hamar kivégezték, a másodikkal pedig Lorena a szobájába vonult.
A lány bugyiban és fekete hosszú ujjú felsőben, hason fekve cigizett az ágyában. Kiitta a másik ampullát, azután
m
alf
eg
alf
cs
alf
ör
alf
rent
a telefonja. A hátára gördülve megnézte ki az: ahogy sejtette, Niki hívta vissza. Hátranyúlt a fejtámlához, hogy elvegye róla az egyik fekete combfixét. A magasba emelve tasakot formált belőle, utána ügyetlenkedve próbálta beledugni a jobb lábát, miközben mobilját a füle és a válla közé préselve, cigarettával a szájában szervezte le a késő esti programot. Elköszönt, lerakta a készüléket, majd az egészen rövidre szívott szállal az ajkai között, a bal végtagjára is felhúzta a fehérnemű párját. Furcsán kitekert pozícióban, az oldalán fekve, lábát a levegőben tartva rögzítette a harisnyatartóhoz.

***

Lorena túl volt néhány jaigeren és üdítőn, mikor három óra körül, Nikivel táncolt a sötét, veretős techno zenékre a Coro Caféban. Másik két barátnője már elkeveredett egy ideje, de nem foglalkozott ezzel. Sokkal jobban érdekelte az a két pasi, akik a közelükben álltak, s Őket bámulták. A huszonévesnek tűnő srácok nem sokkal később szóba elegyedtek velük. Néha mondtak vagy kérdeztek valamit, amire a lányok mosolyogva válaszoltak.
– Kérdezik, hogy felmegyünk-e hozzájuk – tájékoztatta Lorena Nikit, annak fülébe kiabálva – Megyünk?
– Persze, mehetünk – felelte rövid habozást követően a fekete hajú lány.
A ruhatárnál Lorena összefutott Timivel. Kisebb megbeszélnivalójuk akadt, ezért előre küldte a többieket. Amikor kiért, intett neki a vékonyabb alkatú, fekete hajú férfi. Mellette állt a széles felépítésű, kopaszra nyírt hajú haverja, egy üveg
s
alf
ör
alf
t
szorongatva, egy piros autónak dőlve, amelynek motorháztetején Niki ült, keresztbe tett lábakkal. Az utóbbi kettő közösen szívott egy szál cigarettát. Mind a négyen kocsiba szálltak, aztán a vékonyabbik fiú a gázra lépett.
Elhagyták a Hajógyári-szigetet, majd a harmadik kerületet, majd a budai oldallal együtt a fővárost is.
– Hova megyünk? – suttogta a hátsó ülésen Niki a barátnőjének.  
– Nem tudom. Biztos meglepetés – válaszolta elmosolyodva Lorena – Gondolom mindjárt ott leszünk.
Ám az autó nem állt meg. Egy erdővel szegélyezett úton haladtak, aztán az autó egyszer csak rátérve egy kis ösvényre, behajtott a rengetegbe.
– Tényleg hová megyünk? – kérdezte halkan, riadt tekintettel Niki.
– Fogalmam sincs. De megkérdezzem? – érdeklődött, mire társnője bólintott – Megkérdezem. Hova megyünk? Arról nem volt szó, hogy erdőbe hoztok Minket.
– Nem volt szó semmiről – felelte az utat figyelve a sofőr – De van itt egy erdei faházunk. Mindjárt ott leszünk.
– Látod, nem kell parázni – mondta Lorena, közel hajolva Nikihez.
Megfogta barátnője kezét, amely hideg volt, valamint hevesen lüktetett. Vele ellentétben Ő egyáltalán nem aggódott. Sőt, a szervezetében dolgozó szerek hatására izgatottan, beindultan várta a folytatást. Pár percen belül valóban megálltak egy kisebb, de takaros, mahagóni színű faház előtt.

A fiúk négy üveg
s
alf
ör
alf
t
kaptak ki az alacsony hűtőből, aztán telefonról elindítottak valami minimal zenét. Lorena a kis tükre segítségével, alaposan újrarúzsozta ajkait. Átnyújtotta az eszközt meg az ajakpirosítót Nikinek, aki követte barátnője példáját. Mindannyian a barna színű kanapén ültek. Lorena nyitott szájjal, a rúzst rendesen szétkenve smárolta a vékonyabbat. A fekete hajú csaj a kopasz felé fordult, ám Ő visszafogottabb nyelvpárbajt vívott vele. A srácok természetesen a két, egymás mellett elhelyezkedő, szájfestéktől maszatos arcú nőt is csókra bírták. A vékony hamar levarázsolta a ruhát Lorenáról, erre az felállt, s fehérneműben lassú táncot lejtett közönségének. Visszatelepedett közéjük, majd együtt lazán a háttámlára dőltek. Itták a
s
alf
ör
alf
t
, közben adogatták egymásnak a füstölő cigit.
A vékonyabbik az egyik egyszemélyes ágyra dobta Lorenát. Szélsebesen lehámozta róla a szürke melltartót. Fogdosta, gyúrta, csapkodta, azután nyalta, szívta, harapdálta a telt kebleket. A szőke lány csak hangosan sóhajtozva-nyögve vonaglott a fekhely végében feküdve. Hasra fordította partnere, utána valami erősebb madzaggal hátrakötötte kezeit. Az ágy végéhez állt, azzal elővette farkát, amit a szájába adott. A szőke hajtincsekbe kapaszkodva döfte egyre mélyebbre. A hosszú, vékony fasz ki-be csúszkált a lány szűk torkában. Mikor kihúzódott belőle, akkor Lorena nyitott szájjal, zihálva nézte, ahogy a rúzsával keveredett nyál a padlóra folyik. A srác továbbfolytatta a kiképzést. A csaj a saját zajos öklendezésén keresztül is tisztán hallotta társnője fojtott nyögéseit, valamint a puncijában szaporán járó ujjat vagy ujjakat.
A vékonyabb fiú partnernőjére feküdt, utána óvszert tett dárdájára. Lassan belényomta, majd gyors tempóban dugta a nőt, aki összekötözött kezekkel sikoltozott. Lorena balra nézett és látta, hogy a kigyúrtabb tag,
k
alf
ut
alf
ya
alf
alf
zban
dugja az ugyancsak hátrakötözött kezű Nikit a kanapén. Nem tudta továbbnézni a szexjelenetet, mert szeretője a hajánál fogva húzta hátra a fejét, mialatt rendületlenül kúrta.
Partnere ismét előtte termett. A szőkeség cumizta a falloszt, egészen addig, amíg a másik srác melléjük nem lépett. Lorena eltátott szájjal mozgatta jobbra-balra a fejét, aztán felváltva szopta a faszokat, miközben Nikolett a földön térdelve, lihegve figyelte az aktust. A vékonyabb srác a parlagon maradt lányhoz ment, így Lorena csak a kopasz férfi óvszermentesített rövidebb, de vastag péniszét cidázta. Az hamarosan utat tört magának a torokba, ezzel a nőt köhögésekre, illetve nyálzásra késztetve. A szélesebb tag új gumit tekert botjára, mögéje térdelt, azzal szinte bevágta a csajnak, mire az élesen felsikoltott. Párat lökött rajta, aztán felemelte Lorena lábait, hogy a cipőjének sarkaiba kapaszkodva kúrhassa. A lány nyöszörgött, vinnyogott, sikítozott, ám akkor volt a legharsányabb, amikor az erőteljes pumpálás hatására, remegés futott végig a testén.
Niki mögé térdeltették, azután egy újabb, hosszabb madzaggal az övéhez kötözték a csuklóit. A fiúk hol az egyik, hol a másik csaj garatjába lökdösték farkukat. Lorena elmaszatolódott rúzzsal, lefolyt szempillaspirállal, a melleire folydogáló nyállal, továbbá nagyra nyitott szájjal hagyta, hogy a férfiak szájbabasszák. A vastag dorong különösen hangosan járt a torkában, bár a hangokból ítélve, Nikit is rendesen megdolgozta mindkét léc. Szerszámváltásoknál mind a ketten, futókként lihegtek. A harmadik cserénél a kopasz férfi hímtagja még jobban megkeményedett, majd annak tulajdonosa Lorena arcára, valamint szájába verte tartalmát. Kisvártatva a vékonyabb srác is felnyögött, ki az előtte térdepelő Nikire élvezett. Lassan eloldozták Őket, aztán a szőke bombázó hevesen lesmárolta a fekete démont. Lenyalogatta a spermát az arcáról, azután a szájüregébe engedte. Nikoletta eltüntette az adagot, majd viszonozva a törődést, szeretőnője arcát tisztította meg az ondótól, amely végül szájból szájba került.
A fiatalok egymást követve meglátogatták a szűkös fürdőszobát, végezetül a lányok megkérték az igencsak kifáradt fiúkat, hogy vigyék vissza Őket a fővárosba.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.39 pont (31 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
didide
2024. január 21. 22:54
#3
Nagyon jó. Folytatást várok.
2
sportyman (alttpg)
2024. január 21. 10:01
#2
A megszokott színvonalon a sablonnak megfelelően folytatódó történet. A sors összehozhatna ilyen ribanckákkal...
2
T
Törté-Net
2024. január 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1