Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 18. rész

Szavazás átlaga: 6.24 pont (67 szavazat)
Megjelenés: 2023. június 22.
Hossz: 10 177 karakter
Elolvasva: 1 024 alkalommal
Lorena húsvéthétfőn fáradtan ugyan, de hazalátogatott a szüleihez. Keddre náthás tünetei jelentkeztek, de azt a napot még lenyomta a melóban. Este megbeszélte Timivel, hogy másnap otthon marad. Barátnője megígérte neki, hogy majd szólni fog a munkahelyen, aztán a megfázás kapcsán cinkosan mosolyogva hozzátette:
– Aki combfixben bulizik és úgy mászkál éjjel a hidegben, az ne csodálkozzon!
Lorena teával, mézzel, negróval kúrálta magát, ám a tünetei kicsit sem enyhültek, ezért gyógyszert íratott fel magának. Nem örült a váratlan szituációnak, mert keresztülhúzta terveit. Le kellett mondania az edzésről, a hétköznapi randizásról és lehet, hogy ráadásként a hétvégi bulizásról is. Az egyetemet nem sajnálta, mert oda csoporttársnőihez hasonlóan, nem járt be rendszeresen a heti két alkalomra. Másfelől viszont tetszett neki, hogy otthon lehet, filmezhet-sorozatozhat, illetve pihenhet, aludhat.

Péntek

Péntekre jobban lett, ugyanakkor a gyógyszert továbbra is szednie kellett, így sajnálattal lemondta az aznapi bulit. Timi persze erősködött, rá akarta beszélni, hogy jöjjön, igyon nyugodtan a gyógyszerre, mert attól állítása szerint még ütősebb lesz a hatás. Lorena erről hallani sem akart, ezért barátnője a ”legfeljebb nem iszol” opciót ajánlotta. Vivi szintén győzködte Őt a csevegőprogramon keresztül. A lány végül beadta derekát, ám nem túl lelkesen elhatározta, hogy majd csak üdítőzik.

Este betértek egy pubba. Vivi és Timi vörösboros kólát ittak, Lorena csak sima kólát, de társnői némi unszolást követően rávették, hogy igyon velük egy pohárral. A csaj hagyta magát belevinni a rosszba. Lassan, apránként kortyolgatta az italt, amiből kettő lett, aztán három. A Coro Caféban már olyan állapotban volt, amilyenben talán még soha. Nyoma sem volt bármilyen tünetnek vagy aggodalomnak. Csak a zenét, valamint a testében zajló féktelen pörgést érezte. Szinten akarta tartani ezt a hangulatot, ezért bátran itta a vörösboros kólákat, ám egy sima vörösbor is lecsúszott az este alatt.
Megállás nélkül táncolt a tech-house dalokra. Egy idő után megkörnyékezte Őt egy fiatal srác. A lány rángatta a csípőjét, azután a fiút átkarolva mozgott az ütemekre. Megfordult, azzal a combközépig érő, fekete-sárga leopárdmintás szoknyába rejtett fenekét az ágyékához nyomta. Az idegen simogatta Lorena testét, derekát, illetve a fekete harisnyanadrágba csomagolt combjait. Kezeit egyre feljebb csúsztatta, viszont azok nem érték el a fekete hosszú ujjú, köldök alá érő haspólóba bújtatott kebleit, mert a nő hirtelen kibújt a férfi öleléséből, hogy egy másik karjaiban landoljon. Felváltva több pasival táncolt, kacérkodott. Öten állták körbe, beleértve a legelső ismeretlent is, és mindegyiknek kellette magát. Az egyiknek a farkához nyomva kevert seggével, utána egy kézzel hátranyúlt, megragadta a tarkóját, s oldalra fordítva arcát, látványosan lesmárolta. Ezután az összes táncpartnerével gyors nyelvcsatát vívott, kik erre még gátlástalanabbul fogdosni kezdték a testét, felhúzogatták szoknyáját, ám Ő kihátrált a férfigyűrűből, az egyik azonban utána szaladt, hogy magához húzza. Lorena az arcába sikított. A huszonéves, fekete pólót viselő fiúnak fekete haja, s talán ugyanilyen színű szeme volt. Követte a lányt. A falnál elkapta, majd arccal neki tolta. Felhúzta a szoknyáját, markolászta a fenekét, közben a nyakát csókolgatta. Lorena őrülten vergődött egészen addig, amíg valahogy meg nem sikerült fordulnia. Partnere a falhoz nyomva, tenyerével alányúlva smárolta, illetve ingerelte a nyakát. A csaj gyúrogatta a férfi farkát, aztán lehúzta a sliccét. A srác ezt észrevéve inkább megragadta az alkarját, hogy a lépcső alá vigye.
Ott már hagyta előhalászni szerszámát, melyre a csaj azonnal rábukott. Lorena gyorsan mozgatta ajkait, azután állandóan a torkára engedve szopta a faszt. Guggoló pozícióban cumizott, mialatt a saját combjait simogatta. Egyik kezével a punciját vette kezelésbe a fehérneműin keresztül. Mialatt vehemensen, a szájából csordogáló nyállal szopott, mindkét tenyerét becsúsztatta a harisnyájába, és fel-le húzogatta őket combjain. Nem sokkal később jobb kezével a szintén fekete bugyijába nyúlt, s körkörösen dörzsölte csatakos punciját. Két ujjal a felizgult lyukba nyúlt, azzal vadul ujjazni kezdte magát, miközben egy pillanatra sem hagyta abba az öklendezést, mélytorkozást. Tapintószervei olyan hevesen jártak a pinájában, hogy a nő még a hangosan dübörgő zene ellenére is tisztán hallotta a cuppogást. A fiú lehúzta a lány fejét a dákójáról, nyálat folyatott a szájába, utána visszahúzta az ajkait, hogy a hajába kapaszkodva szopathassa.
Felállította, felhajtotta a szoknyát, lejjebb rángatta a fehérneműket, óvszert gurított falloszára, végül a csúszós hüvelybe hatolt. Erősen dugta, miközben időnként nyelvpárbajt vívott vele vagy a nyakát ingerelte szájával, fogaival. Lorena féktelenül sikoltozva, eszelősen vonaglott, valamint dobálta ide-oda fejét a férfi karjaiban. Élvezte a helyzetet, és az esze ágában sem volt visszafognia magát. A fiú előszedte a kebleit, melyeket nyalt, falt, szívogatott, harapdált. Még sebesebb tempóra váltott, utána kihúzta kardját a hüvelyből. Maga elé nyomta a csajt, s a szájába adta lemeztelenített rúdját. Lorena szaporán bólogatott, majd rövidesen a szájába robbant a tej, amit Ő folyamatosan nyelt. Néhány maradék csepp reményében, szorgalmasan továbbszopta a kemény péniszt. Az idegen kihúzódott a szájüregéből, elcsomagolta farkát, végezetül elvegyült a tömegben.

Vasárnap

Lorena és Timi pontban hajnali 3-kor ébredtek, ráadásul izgatottan, mert nem dolgozni, hanem buliba mentek. Izgalmas volt számukra az újszerű helyzet, meg az, hogy akkor indulnak bulizni, amikor mások hazajönnek onnan. Gyorsan megreggeliztek, ittak egy kávét, felöltöztek, majd feldobták a sminket. Taxival a Hajógyári-szigetre utaztak, ahol Vivi már várta Őket. A lány magával hozott egy üveg
v
alf
ör
alf
ös
alf
bo
alf
rt
, amelyet hármasban elfogyasztottak.
Reggel 4-kor léptek be a Coronitába, vagyis pontosan akkor, amikor az after elkezdődött. Frissen, kipihenten, valamint enyhén
i
alf
tt
alf
as
alf
an
táncoltak. A reggel folyamán lecsúszott fejenként egy vörösboros kóla.
Lorena 9 óra körül egy középmagas, felül rövidre, oldalt hátul pedig kopaszra nyírt fekete hajú, fekete szemű, kreolbőrű, éjszínű gombokkal díszített, felhajtott gallérú hófehér tavaszi kabátot viselő, Igni nevű sráccal, illetve egy magas, vékonyabb, sötétbarna hajú, barna szemű fiúval (kinek a nevét már elfelejtette) lépett ki a klubból. Tetszett neki a szituáció, ahogy vasárnap reggel, mikor a város még nagyban alszik, bódult állapotban mászkál-cigizik két alig ismert pasival, akik ki tudja hova viszik.
Végül a 2-es metrónak köszönhetően, az Örs vezér terénél találták magukat, ahonnan a közeli, tizedik kerületi lakótelep felé sétáltak. A fiúk az egyik háztömb előtt kiszúrtak egy embert, aki épp a főbejáraton készült bemenni. Igni kitalálta, hogy szaladjanak oda és tegyenek úgy, mintha Ők is az épületben laknának. Lorena nevetve követte a srácokat. Eszébe is jutott, hogy egyszer volt már egy hasonló kalandja. Mikor odaértek megfogták az ajtót, azzal besurrantak a lakóházba. Halkan röhögtek, majd hívták a liftet. Igni egy hirtelen ötlettől vezérelve, az utolsó emelet gombját nyomta meg. Lassan végigmentek a folyosón, közben hallották, ahogy néhány lakás ajtaja mögül a tévé zaja szűrődik ki.
– És most hova akartok menni? Be akartok kéredzkedni az egyik lakásba? – kérdezte a lány.
– Nem, menjünk fel – felelte Igni.
– Hova fel? – érdeklődött a csaj.
– Oda – mondta a fiú a mennyezet felé mutatva ujjával.
Lorenának elkerekedtek a szemei, de partnerei már húzták is le a lépcsőt. Igni előre ment, aztán a sötétbarna hajú maga elé engedte a nőt, erre az kis hezitálást követően, felment a tetőre. A lány szemei még nagyobbakká váltak a magaslati levegőtől. A hármas óvatosan a panel széléhez sétált, s lenézett a mélybe. A csaj csak félve lepillantott, majd vissza is húzódott. Igni hirtelen magához húzta, azzal hevesen lesmárolta. Társa ugyanígy tett, azután kettejük közé guggoltatták. Elővették farkukat, melyeket a lány szája elé raktak. A nő a sötétbarna hajúét kezdte először cumizni, aztán felváltva szopta a faszokat. Kis idő múlva a fekete combközépig érő, lengébb szoknyája alá nyúlva izgatta punciját a rózsaszín nejlonharisnyáján, meg a fekete bugyiján keresztül. Egyre jobban belelendült a tempós cidázásba, s jó párszor a torkára vette a rudakat. Míg az egyiken szaporán bólogatott, addig ütemesen mozgatta kezét a másikon. Mikor egyszer épp szabad volt a szája, akkor Igni a kezei közé vette az arcát, s nyálat folyatott a szájüregébe. A lány a botra engedte a folyadékot, és folytatta a kényeztetését. A sötétbarna hajú követte haverja példáját, így Ő is nyálat csorgatott a nő készségesen kitátott ajkai közé. Lorena a plusz nedvet felhasználva cumizta tovább a dorongot.
Felállították a csajt, lejjebb húzták fehérneműit, felhajtották szoknyáját, végül előre döntötték felső testét. A sötétbarna hajú hátulról nyalta a punciját, miközben a lány a másik szeretője péniszét szopkodta. A nyalakodó férfi hamar óvszert szerelt dárdájára, amellyel lassan becsúszott a szűk vaginába. Egyre fokozódó tempóban döngette a szőkeséget, mialatt az megállás nélkül, nyögve cidázott. Mindannyian hallották, ahogy egy repülőgép nagy zajjal elhúz felettük. Lorena azon gondolkodott, vajon látták-e a gépen utazók az Ő izgató tevékenységét.
A fiúk helyet cseréltek, ezáltal Igni gumival felszerelt, vaskos fallosza tört utat magának a hüvelyében. A fiú ütemesen kefélte, közben néha a fenekét csapkodta. A lány testén a belülről való feszítésnek, illetve dörzsölésnek köszönhetően, rövidesen egy kisebb remegés futott végig. A fiúk cserélődve dugták-szopatták a csajt, kinek a menet alatt az előszedett melleit is fogdosták, gyúrogatták.
Guggoló pózba rendezték partnernőjüket, a szájába adták óvszermentesített farkukat, majd Igni lőtte először spermáját a szájába. Lorena lehunyt szemekkel lenyelte az adagot, a fiú szemeibe nézett, aztán hozzálátott a második hímtag kivégzéséhez. A másik a keze segítségével, ugyancsak a szájüregébe élvezett. A lány összezárt szemekkel, azt is eltüntette.
A hármas elszívott egy cigit a panelház tetején, azután célba vették a földszintet.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.24 pont (67 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. augusztus 18. 12:30
#6
Nem sikerült valami jól.
1
didide
2023. június 24. 09:23
#5
Olyan jó is meg hiányzik is belőle valami.
2
kaliban
2023. június 22. 21:13
#4
Nem tetszett (4p)
1
sportyman (alttpg)
2023. június 22. 07:53
#3
Egy kurva nagyon egysíkú története. Semmi izgalom, semmi érzelem, csak szopás, dugás...
1
Andreas6
2023. június 22. 06:27
#2
Abszolút érzelemmentes pornó forgatókönyv. Nem fogott meg.
0
T
Törté-Net
2023. június 22. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1