Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 19. rész

Szavazás átlaga: 5.9 pont (42 szavazat)
Megjelenés: 2023. július 6.
Hossz: 12 769 karakter
Elolvasva: 941 alkalommal
Lorena belépett a lakásba, és kioldotta fekete szövetkabátját. Szilárd először a lány szőke hajától ámult el, majd a fekete hosszú ujjú, kis lyukú necc felsőjétől, ugyanis nem viselt alatta melltartót.
– Látom készültél – jegyezte meg mosolyogva a férfi, aztán italt töltött a lánynak. Poharaikkal kezükben a kanapéra telepedtek – Mit érzel? – kérdezte, miután a csaj kezét a farkára helyezte.
– Valami keményet – jelentette ki a nő.
Szilárd egyik kezével megragadva partnere haját, a másikkal pedig a torkát fogva, keményen lesmárolta. Felállva folytatták a hosszú, heves nyelvjátékot, melynek következtében mindkettejük nyelve elzsibbadt. A csókcsata közben a férfi kigombolta fehér ingét, valamint megszabadult nadrágjától, boxerétől.
A hálószobába mentek, ahol a házigazda hanyatt dobta magát a díványon, és az álló farkára nyomta partnernője fejét. Tíz másodperc után elengedte, ám a csaj még egy ideig a pénisz tövén maradt. Lorena oldalra fordulva cumizott, közben mestere a fekete alkalmi miniszoknya alá nyúlva, rögtön két ujjal ujjazta punciját, illetve később eggyel a fenekét. A lány nyöszörögve, kéjelegve szopott. Szilárd kitartóan szopatta a nőt, de egyszer hirtelen a szájához húzta az övét, hogy vadul lesmárolja. Mikor váratlanul elvált tőle, akkor egy legalább harminc centis nyálcsík húzódott kettejük ajkai között. Két ujjával a nő szájába hatolt, amelyeket addig tolt le, ameddig csak bírt. Lorena folydogáló nyállal öklendezve tűrte a megpróbáltatást. A csajt az ágyra fektette, Ő pedig melléje térdelt. Kezét ismét a szájába rakta, s mélyre nyomta. Kivette és a lány szája elé tartotta a tenyerét. A rabnő értette a célzást, így parancsolója kezébe köpte nyálát. Szilárd szétkente a nedvet az arcán, aztán megint tartotta a markát. A nő újra beleköpött, ám a férfi ezúttal az átlátszó felsőbe csomagolt melleire kente az anyagot. Egy újabb adag nyál érkezett a tenyerébe, amit a punciba juttatott. Ujjazta a forró hüvelyt, mialatt falloszával erősen dugta a torkot.
Szilárd lefeküdt, egyik keze három ujját a vaginába erőltetette, míg négy másik tapintószervet a garatjába helyezett, eközben Lorena hatalmas elánnal verte a dákóját. Nem sokkal ezután maga elé térdeltette a csajt, azzal egy óriási adagot élvezett az arcára.
A lány a fürdőbe indult, hogy rendbe tegye magát. Uralkodója kis idő múlva követte. Ott magához húzta, nyelvpárbajt vívott vele, majd falni kezdte a kebleit a ruhán keresztül, amelyekre hol nyálat folyatott, hol ráköpött. Óvszerrel felszerelt farokkal, szemből lendült támadásba. Szaporán pumpálta, közben erősen tépte a csaj ikreit, hegyes bimbóit. Olyan hévvel fordította meg, hogy a lány kis híján beleszédült. A férfi továbbra is kigombolt ingben dugta hátulról a csajt, hangos csattogások közepette. Lorena a saját, kéjtől eltorzult arcát, nyögésre nyitott ajkait nézte a tükörben. Szilárd belemarkolt a hajába, s az üveghez préselte a nő fejét.
– Smárold le magad! – adta ki az utasítást Szilárd, erre a lány lihegve, homályos, egyben maszatos foltokat hagyva csókolta érzékien tükörképét. A férfi az üvegre köpött – Nyaljad! – érkezett az újabb parancs.
Lorena nyögdécselve nyalta a lefele folyó nyálat a tükörről. Érkezett még egy, majd mégy egy adag a felületre, melyeket a szexrabszolga élvezettel itatott fel nyelvével. Az utolsó köpetnél Szilárd beletúrt alávetettje szőke hajzuhatagába, hogy fejét ide-oda mozgatva nyalassa szét vele az egész tükröt. Megnyitotta a csapot, beállította a jéghideg hőmérsékletet, azután a zubogó víz alá nyomta az arcát. Dárdájával sokkal nagyobb tempóban, még kíméletlenebb döféseket mért a szoros hüvelyre. Lorena a dupla ingertől hangosan sikoltozott. A férfi elzárta a csapot, utána felrántotta a nő fejét. A rabszolga az összemaszatolt tükörben éppen hogy csak látta vizes arcát, valamint csapzott hajfürtjeit. Szilárd egy pillanatra sem állt le a keféléssel.
– Térdelj le és kapd be a farkam! – utasította, mire a csaj eleget tett a kérésének – Szereted szopni a faszomat, te kurva? – érdeklődött, miközben kezével diktálta a tempót. Lehúzva péniszéről rabnője ajkait, megmarkolta az állát – Igen, szereted?
– Igen – felelte Lorena.
– Miért?
– Szeretem a számban érezni – vallotta be a rabszolgalány.
Szilárd visszahúzta a száját rúdjára, s sóhajtozva, gyors tempóban húzogatta rajta. Remegő hanggal a lány szájüregébe élvezett.
– Ezaz... Ezaz, nyeld csak le! – utasította halkan szexpartnerét.
Lorena eltüntette az anyagot, azután mestere szemeibe nézett.

– Van olyan barátnőd, akinek tetszene a szerepjátékunk? – kérdezte később a férfi.
– Igen, akad – felelte mosolyogva a lány.
– Legközelebb hozd el az egyiket!
– Aki szerintem leginkább benne lenne az Timi, a lakótársam.
– Van róla képed? – érdeklődött a férfi, mire a csaj keresett egyet róla a telefonján.
– Nem rossz. Még egy szőke. Ha Ő is benne van, akkor hozd magaddal!
– Oké, megkérdezem. Ő is inkább szubmisszívebb beállítottságú, de a dominás játékok sincsenek ellenére.
– Izgalmasan hangzik – állapította meg egy cinkos vigyorral az arcán a férfi.

Szerda

Másnap Lorena és Timi beléptek Szilárd lakásába. Lorena egy szájra adott csókkal köszöntötte szexpartnerét, Timi pedig kézfogással bemutatkozott neki. A házigazda üdítővel
k
alf
ín
alf
ál
alf
ta
vendégeit, majd láthatóan Tímea felé fordított nagy érdeklődést.
– Nagyon dögös vagy – bókolt, azzal szájon csókolta – Akarsz dugni? – kérdezte, mialatt az ajkait csókolgatta.
– Igen – válaszolta halkan a lány.
A férfi a szobába kísérte a nőt.
– Vetkőzz! – utasította Szilárd a nagyméretű ágy előtt, erre a csaj hátranyúlva lehúzta cipzárját.
– Állati dögös vagy – jelentette ki a házigazda a melltartót nem viselő lányvendégét bámulva – Jól szét foglak kúrni – ígérte neki, mikor az a fenekét kinyomva a bokájára ejtette ruháját.
– Tényleg? – kérdezte ártatlan tekintettel és hanggal Timi – Ajánlom is – incselkedett tovább, de már mélyen búgó orgánumra váltva, majd letolta fekete tangáját.
– Hihetetlenül bomba tested van – állapította meg gátlástalanul fogdosva Tímeát – És a melleid is őrjítőek – tette hozzá, gyúrogatva a kisebb méretű kebleket.
– Tetszenek? – kérdezte mosolyogva a csaj.
– Térden állva is ilyen dögös vagy?
– Szeretnéd látni? – tette fel a nagy kérdést Tímea, aztán a fekete magassarkú szandálját magán hagyva, a férfi elé térdelt.
Az villámgyorsan kioldotta övét, s előszedte farkát. Timi azonnal rábukott, azután hosszas bólintásokkal kényeztette. Az ágy végén ülő Szilárd a tarkójára tette a tenyerét, amellyel diktálta a tempót.
– Térdelj fel a székre, és mutasd felém a segged! – vetette oda a házigazda a szobában álló, illetve a szexjelenetet néző Lorenának, erre az felhúzta fekete, combközépig érő lengébb szoknyáját, amely alatt nem viselt bugyit, utána eleget tett a kérésnek.
Szilárd sóhajtozva, a szőke hajba markolva szopatta az előtte térdelőt.
– Élvezed? – érdeklődött felnézve Timi, mikor egy pillanatra szünetet tartott az oboázásban.
– Ne beszélj, hanem szopd a farkamat! – parancsolta a férfi, azzal visszanyomta az ajkakat a péniszére, amin erősen fel-le húzogatta a csaj fejét – Az arcodra fogok élvezni – szögezte le zihálva – A szádat is nyisd ki! Nagyobbra! – kérte, majd a fehér sperma a nő arcára, valamint szájába fröccsent – Ezaz, Te mocskos kurva! – hangoztatta, mialatt ontotta magából a tejet – Most mássz oda a barátnődhöz! – adta az újabb utasítást, melyet Tímea engedelmesen teljesített – Te meg nyald le róla! – szólt Lorenának.
A másik csaj leszállt a székről, hogy rendesen ráülhessen. Előre hajolva megragadta társnője arcának két szélét, és kiöltött nyelvével letisztogatta bőréről a forró ondót. Amint végzett, lesmárolta a lányt, ezzel ide-oda adogatták egymásnak az anyagot. A végén mindketten nyeltek belőle. A férfi magához invitálta a csajokat, kik lassan, vadmacskaként mászva közelítettek hozzá. Mesterük heves nyelvcsatát vívott velük, csókolta-harapdálta a nyakukat, nyalta, szopta, szívta a halmaikat, továbbá rágcsálta bimbóikat. Kezeivel alájuk nyúlt, aztán két ujjal ujjazta hüvelyüket, miközben szája mindig éppen valamelyik lány testéhez tapadt. Elkapta a torkaikat, s vadul falta ajkaikat, aztán összenyomva szájaikat, smároltatta Őket.
A szerszámára vonta az ajkakat. Felváltva szopatta-mélytorkoztatta rabnőit. Mindig körülölelte egy száj a heréit, emellett mindig fel-le csúszkált egy a falloszán. Kis idő múlva felemelte lábait, így egyszerre szopatta dákóját, illetve nyalatta seggét mindkét szolgájával. Az ágyra fektette Őket, lelógatta fejüket a végéről, azután rogyasztott térdekkel megbaszta a torkukat, közben az ikreiket hol markolászta, hol csapkodta. Kiegyenesítette a nyakukat, megfordulva az arcuk fölé lépett, és külön-külön a szájüregükbe lógatta golyóit. Alaposan leszopatta velük, utána fenekével óvatosan előbb Lorena szájára ereszkedett, hogy újból kinyalassa vele ánuszát, később Timi ajkaira ült rá. Megfogta Tímea fejét, s szapora ütemben ki-be járatta garatjában faszát. Ezt eljátszotta Lorenával is, végül ismét a fekhely végére ült. Megkérte a lányokat, hogy a másik hajába markolva szopassák egymást, minél keményebben. A szexrabszolgák mindent beleadva, sebes iramban késztették öklendezésre, nyálzásra társnőjüket. Timi egy perc nyugtot nem hagyott barátnőjének, volt hogy két kézzel nyomkodta a fejét a pénisz tövére.
– Te tényleg tehetséges vagy – ismerte el Szilárd – Mit szólnál, ha feljebb léptetnélek?
– Annak nagyon örülnék – vallotta be csillogó szemekkel a lány.
– Akkor előléptetlek dominává.
– Köszönöm Uram! – hálálkodott Tímea.
A férfi felállt, a nő felé nyújtotta a kezét, aki nőiesen a tenyerébe helyezte a sajátját. Szilárd felhúzta, azután a földön térdelő Lorena két oldalára álltak. Egyszer a mester szopatta, máskor pedig az úrnő nyalatta magát vele. Utóbbi egy idő elteltével az ágyra rakta jobb lábát, hogy akadálymentes hozzáférést biztosítson rabnőjének. Mind a ketten megfordultak, kissé előrébb hajoltak, mert a seggüket akarták kényeztettetni a rabszolgalánnyal, aki fürgén, szorgalmasan lefetyelte hol az egyik, hol a másik lyukat.
Szilárd elfeküdt az ágyon, Timi pedig szemből beleült az óvszerrel biztosított dorongba. A nő a kovácsoltvaságy háttámlájába kapaszkodva, hatalmasakat nyögve, a vasszerkezettel nagy zajt csapva lovagolt. A már teljesen meztelen, tétlenkedő Lorenát Timea fel-le mozgó seggéhez parancsolták. A másik szőkeség nyelvelte, de nem sokkal ezután a nedves puncitól indította a nyalintásokat. Timi gyorsítva a tempón, alfelét rendszeresen tövig vágva, orgazmusig vágtatta magát. A plafon felé emelt arccal felkiáltott, utána egy remegés futott végig a testén.
Lábbelijétől megválva, fordított pózban csusszant bele a dárdába. Nyögdécselve fel-alá emelkedett, közben hagyta, hogy Lorena a pináját nyaldossa. Egyszer csak hátrébb tolta partnernőjét, azzal a szájába adta bal lábfejét. Az alávetett boldogan nyalta, szopta a lábujjakat meg a rózsaszínre festett körmöket, azután dominája egyre többet nyomott a szájüregébe. Timi ki-be mozgatta lábát a forró szájüregben. Utána odanyújtotta a jobb lábfejét is, hogy mindkettőt nyalassa, szopassa az ágyon térdelő szolgálójával.
Lorenát az ágy közepére fektették. Amíg a háziúr madzagokat keresett elő fiókjából, addig Timi a harmadik fél arcán ült. Szilárd vékonyabb fekete zsinórokkal rögzítette Lorena szétfeszített kezeit a vasból készült háttámlához. Erőteljesen dugni kezdte a vagináját, mialatt Tímea a punciját és a fenéklyukát nyalatta a csajjal. A domina, rabnője lélegzetével is játszadozott, mivel többször az orrára ült, s csak akkor kegyelmezett meg neki, amikor az már hevesen mozgolódott, nyöszörgött alatta. Kisvártatva leszállt róla. A feje mellé telepedett, de lábait az arcára tette. Megint nyalatta őket, ezenkívül a talpával fogta be a csaj száját, amikor nagyon hangoskodott a kőkemény döfések hatására. Bal lábfejét Szilárd ajkaihoz nyújtotta, míg a jobb talpával befogta a lány orrát. Miután Szilárd megízlelte az alsó végtagot, Timi a nő torkára helyezte. Nyomkodta, mintha csak gázpedálon lépkedne, aztán rászorítva kontrollálta az egyre vörösebb fejű lány levegővételét. Jobb lábfejét szájára, valamint az orrára illesztette. Csak akkor vette el róluk, mikor Lorena már látványosan vonaglott az oxigénhiánytól. Ezzel elszórakozott egy darabig. A légcsereelvételnek meg a szűk hüvelyben zakatoló lécnek köszönhetően, a megkötözött lányt utol érte a kielégülés: vadul reszketve, Timi talpába sikítva élvezett.
A férfi kihúzódott a punciból, levette az óvszert, végezetül Timi szájába lőtte második adagját. A szőkeség az ajkai között tartva a muníciót, rabnője fölé hajolt, félrehúzta saját haját, majd lassan az arcára csorgatta a nyálával keveredett spermát. A domináns felek a konyhába indultak inni egyet, Lorena pedig megkötözve, lehunyt szemekkel élte át, ahogy a folyadék komótosan, de megállíthatatlanul, a bőrét csiklandozva folyik végig nyakán.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.9 pont (42 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
didide
2023. július 6. 09:19
#6
S/m porno
2
gyuri0926
2023. július 6. 07:22
#4
Van amit tudni kell abbahagyni ....
0
Andreas6
2023. július 6. 06:30
#2
Arra gyanakszom, hogy talán mazochista vagyok, különben miért olvastam volna végig? Siralmasan gyenge iromány.
0
T
Törté-Net
2023. július 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1