Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 14. rész

Szavazás átlaga: 5.85 pont (34 szavazat)
Megjelenés: 2023. április 25.
Hossz: 15 400 karakter
Elolvasva: 343 alkalommal
Lorenáék a vasárnapot jelölték ki bulinapnak. Mint ahogy egyszer korábban, most is délelőtt készülődtek, illetve vágtak neki a mulatásnak. Tíz óra elmúltával indultak. Vivivel egy óbudai bolt előtt találkoztak, ahol italt vettek maguknak. A Hajógyári-szigetre vezető út közben megitták, majd beléptek a Coronitába.
A múltheti túltolt partyzás és ivászat végett, ezúttal mértékkel fogyasztottak , inkább csak üdítőztek, energiaitaloztak. Valamikor délután kimentek, hogy némi harapnivaló után nézzenek a közelben, aztán visszamentek a szórakozóhelyre. A nappali buliban a legtöbb résztvevő egyedül táncolt vagy üldögélt a klubban, ám öt óra után Lorenának sikerült összeakadnia egy szimpatikus, rövidre nyírt fekete hajú, fekete szemű sráccal.
Mikor kiléptek az ajtón, az esti sötétséggel találták szemben magukat. Elhagyták a szigetet a bevezető hídon keresztül, azután buszra szálltak, amellyel Angyalföld legközelebbi lakótelepére utaztak.
– Biztos nem gáz, hogy nem tudunk felmenni a lakásba? – kérdezte a kulcsait keresve a srác – Szívesen felvinnélek, csak sajnos még a szüleimmel lakom. Így meg elég lenne.
– Nem vagy elég bevállalós – incselkedett vigyorogva a lány.
– Dehogynem, de nem ismered Őket.
– Oké, megértelek. És nem, egyáltalán nem gáz, csináltam már ilyet – mondta Lorena az igazságnak megfelelően – És talán még izgalmasabb is.
Bementek a lépcsőházba, aztán nagyjából két emeletnyit sétáltak. Megálltak a lépcsőfordulóban.
– Itt jó lesz? – érdeklődött a fiú, mire a csaj bólintott egyet – Várj, leveszem a pulcsimat, majd úgyis kimosom. Ezt fogd meg légyszi! – kérte, azzal átnyújtotta szürke dzsekijét, hogy kibújjon pulóveréből.
A férfi az utolsó lépcsőfokra terítette a ruhadarabot. Lesmárolta a nőt, lejjebb húzta testszínű harisnyáját meg a bugyiját, azután a kijelölt helyre ültette. Eléje térdelve, bal kezét a lány jobb combjára téve, hevesen nyalni kezdte a punciját. Lorena halkan sóhajtozva élvezte a nyalakodást, de nem teljesen önfeledten, mert közben fél füllel, a mozgásérzékelő lámpák elalvásának köszönhető félhomályba burkolózott környezetét hallgatta. A srác nyelve szaporán fel-le járt a szeméremajkain, utána a rátért a csiklóra, amit körbe-körbe nyalt, valamint a szájával erősen szívogatott. Nem telt bele két percbe, amíg kisebb remegés kíséretében, egy orgazmus futott végig a csaj testén. A férfi felemelte a fejét, és vágytól izzó szemekkel nézett rá.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.85 pont (34 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. május 15. 15:38
#6
Nem a legjobb szerintem.
1
Andreas6
2023. április 25. 07:19
#5
Szerintem meg túl hosszú, mert unalmas.
0
Fluxus
2023. április 25. 07:00
#4
Tetszik az a rész is, nagyon.
2
deajk2008
2023. április 25. 00:15
#2
Tetszett, de sajna rövid...
1
T
Törté-Net
2023. április 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1