Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 12. rész

Szavazás átlaga: 5.03 pont (36 szavazat)
Megjelenés: 2023. április 20.
Hossz: 17 355 karakter
Elolvasva: 416 alkalommal
A három barátnő pénteken, a hosszú hétvége harmadik bulinapján úgy döntött, elhagyja Budapestet. Persze nem végleg, hanem csak egy éjszakára. Este vonatra szálltak, és a Fejér megyei Velencéig utaztak, hogy meglátogassák a Club Wave nevű szórakozóhelyet. Már a kabinjukban elkezdték az alapozást, ami ezúttal jelentett. Fotókat is lőttek egymásról. Lorenáról egy olyan készült, amelyen az üveggel a kezében mosolyog.
A diszkóban leadták bőrdzsekijeiket, majd megrohamozták az italpultot, ahol pár pohár vörösboros kólát fogyasztottak. Táncolni mentek a klubslágerekre, ám Vivit hamar felszedték.
– Már megint ketten maradtunk – állapította meg Timi fülébe kiabálva Lorena.
– Mint a legtöbbször. Ez van. Fogadjunk Én leszek a következő! – mondta mosolyogva a másik.
– Vagy Én – kontrázott rá vigyorogva Lorena.
– Na azt majd meglátjuk... Van is egy ötletem. Üljünk le a pulthoz, és amelyikünkhöz előbb odamegy egy pasi, az bármit kérhet a másiktól, amit a másiknak teljesítenie kell – ajánlkozott társnőjéhez hajolva Tímea – Bármit, persze normális határokon belül.
– Öhm... Oké, legyen – egyezett bele a barna hajú csaj.
– Rendben, de nincs semmi csalás, semmiféle női praktika, csak ülünk és várunk! – fektette le a szabályokat a szőkeség – Kezet rá!
Lorena egy, a barátnőjétől távolabbi bárszéken foglalt helyet. Betartotta az előírásokat, még a szemkontaktust sem vette fel egyetlen férfival sem, csak egymagában iszogatott. Időnként Timi felé pillantott. A negyedik ilyennél azonban meglepődött, mivel egy mellette álló fiatal srácot látott vele beszélgetni. Tímea úgy helyezkedett a széken, hogy a barna hajú csajjal szemben legyen. Az látta, ahogy vigyorogva diskurál az idegennel, valamint annak háta mögé nyúlva, felmutatja középső ujját. Lorena bosszankodva élte át a vereséget.
Később Őt is megkörnyékezte egy fiatal, sötétbarna hajú, barna szemű fiú, akit Bennek hívtak. Jó kedélyűen elcsevegett vele, aztán kiment a mosdóba. Kezeit mosva az arcát szemrevételezte a tükörben, amikor Timi lassan kisétált az egyik fülkéből.
– Na milyen érzés veszíteni? – kérdezte elégedett vigyorral az arcán.
– A csávó egy ócska ribancot választott. Szar az ízlése, ennyi. Egyáltalán nem érzem a vesztemet – felelte gúnyosan Lorena.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.03 pont (36 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
deajk2008
2023. május 7. 10:48
#12
Lényegében jó volt e rész is csak túl rövid lett...
2
JakeAmazing
2023. április 21. 00:26
#11
Igen, ő az. Minden sztoriban ugyanazt írja, de az valahogy nem zavarja a nagyérdeműt.
Dehogy, már megszoktam 🙂 A következő rész már ténylegesen durva lesz 😀
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. április 20. 21:00-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. április 20. 21:00
#10
Hehe, majd nem lesz nyilvános az elérhetőségem. Vera sztorijaival kapcsolatban egyetértek veled. Nekem sem a kedvencem. (Ő az, aki minden sztoriban több pasival csalja meg a férjét?) Nem tudom, hányan nézik meg olvasás, vagy értékelés előtt a szerző profilját. Mondjuk néha nem ártana, mert találkoztam már olyan írással, amiben csak 2-3 bekezdés után derült ki a főszereplő neme. De Vera sztorikezdő, adattáblaszerű, felsorolásos bemutatkozását sem tartom követendő példának.
Remélem, azért nem szegték kedvedet, és írsz tovább!
1
Ez egy válasz JakeAmazing 2023. április 20. 14:06-kor írt üzenetére.
t
tibee72
2023. április 20. 15:05
#8
Nekem sem jött be.
1
JakeAmazing
2023. április 20. 14:06
#7
Igen, csak majd ne lepődj meg, ha néhány itteni férfikommentelő randizni akar majd veled 🙂
Véget fog érni. Igen, de ha egy női név alatt jelennének meg a sztorik, E/1-ben, akkor mindjárt nem zavarná őket a teleregény hosszúság. Nézd csak meg Vera egy kaptafára íródott történeteit!
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. április 20. 12:36-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. április 20. 12:36
#6
Hm, ezzel adtál egy érdekes ötletet. Talán egy kamu női profilról kellene beküldenem a saját írásaimat? Egyébként minden hasonló (magyar és külföldi) oldalon szemmel láthatóan kevesebb a női profil. A literotica "Hall of fame" rovatában jó, ha tízből egy vagy két női szerző műve található, és a "Popular authors" listákon is ez az arány. Gondolkoztam ennek okán. A képzőművészek, irodalmárok között még mindig felülreprezentáltak a férfiak. Az is feltűnt ezeken az oldalakon, hogy a legtöbb női profilról elég szűk témakörben született írásokat küldtek be. Tehát vagy csupa leszbi, vagy kizárólag incest, azon belül is egy bizonyos családi viszony, vagy leskelődés. Az a benyomásom keletkezett, hogy a női szerzők többsége az elfojtott vagy titkolt vágyát élte ki a történeteiben, nem a közönségnek írt elsősorban. Nem végeztem felmérést, nem készítettem statisztikát, de a fordításhoz keresgélés közben ez feltűnt. (Bocs, az offért!)
Az írásod nem egyértelműen pozitív fogadtatása mögött én azt sejtem, hogy ez a történet már soha véget nem érő tengeri kígyóvá növekedett.
1
Ez egy válasz JakeAmazing 2023. április 20. 11:14-kor írt üzenetére.
Fluxus
2023. április 20. 07:08
#4
Nekem sem jött be ez a rész.
1
Andreas6
2023. április 20. 06:47
#3
Egy ordas nagy kurva kalandjai. Nem tetszett.
0
veteran
2023. április 20. 05:18
#2
Nagyon durva. 0 pont.
0
T
Törté-Net
2023. április 20. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1