Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 20. rész

Szavazás átlaga: 6.84 pont (55 szavazat)
Megjelenés: 2023. szeptember 24.
Hossz: 20 607 karakter
Elolvasva: 1 010 alkalommal
A történetben minden szereplő a képzelet szüleménye!
Péntek

Lorena a barátnőivel karöltve, az Instantba ment az este. Sóval-citrommal tequiláztak, üdítőztek, valamint a különböző termekben táncoltak. Egy idő után, a lány társnői lemorzsolódtak. Ezt csak annyiból bánta, hogy mivel nála továbbra sem volt öngyújtó, így nem tudott rágyújtani. Az elfogyasztott italoktól jókedvűen a dohányzórészlegre sétált. Ott hamar kiszúrt egy fiatal, szőkésbarna hajú, visszafogott kinézetű, de rendkívül szimpatikusnak tűnő csajt.
– Szia! Kérhetek tüzet? – próbálkozott be nála, cigarettával a kezében.
– Persze! – vágta rá a lány, aki erre meggyújtotta a szálat.
– Kösz! – hálálkodott Lorena, miután kifújta a füstöt – Ezzel életet mentettél. Otthon hagytam a gyújtómat. Mindkét barátnőmnél volt, de Ők persze mindketten eltűntek valamerre, úgyhogy most egész éjjel kéregethetek – magyarázott jó kedélyűen.
– Ja, semmi gond. Tőlem kérhetsz nyugodtan, ha megtalálsz – mondta kedvesen az idegen lány – Itt laksz a közelben?
– Igen, itt a belvárosban. Te is?
– Igen, most éppen igen. Eredetileg vidéki vagyok, de itt tanulok Pesten, és szerencsére találtam viszonylag olcsón albérletet is.
– Ez ismerős. Én is albiban lakok, az egyik barátnőmmel együtt béreljük az egyik rokonától... Ja és Én is vidékről jöttem, mondjuk Pest mellől, úgyhogy nem messziről. Te igen?
– Borsod megyéből. Szóval igen, elég messziről.
– Az tényleg nem itt van. És hogy tetszik a város?
– Eddig egész jól. Mondjuk kissé zajos meg zsúfolt, de már kezdem megszokni – felelte mosolyogva a lány.
– Pest már csak ilyen. És van valakid? Pasid... Esetleg csajod? – kérdezte vigyorogva Lorena, mikor helyet foglaltak az italpultnál, ahol Sex on The Beach
k
alf
ok
alf
alf
lt
rendeltek maguknak.
– Nem, dehogy. Mármint egyedülálló vagyok, nincs barátom. Csajom meg főleg nincs, nem vagyok Én leszbikus – magyarázkodott az idegen.
– De attól biszex még lehetsz – újságolta vigyorral az arcán a szőke nő.
– De az sem vagyok. Eleve vallásos nevelést kaptam, egyházi iskolába jártam, úgyhogy nálam ki van zárva az ilyesmi.
– A kettő nem zárja ki egymást.
– De, nálam igen.
– Oké, de ugye nem vagy szűz? – érdeklődött pimaszul mosolyogva Lorena.
– Ez már elég indiszkrét kérdés... – kezdte elpirulva a csaj – ... De nem, nem vagyok az.
– Szereted a faszt? – kérdezett bele a szőkeség.
– Ez még indiszkrétebb – állapította meg zavartan nevetve a nő – A férfiakat szeretem, volt már egy-két barátom. Most nincs senkim, de nem zárkózok el egy komoly kapcsolattól. De miért kérdezed ezeket? Te gondolom nem kaptál vallásos nevelést.
– De, valamennyire Én is. Szerencsére nem vitték túlzásba. Ettől függetlenül szeretem a fiúkat, a lányokat, a pörgést, a kihívásokat meg a veszélyt – vallotta be komolyan Lorena.
– Hát ez nekem furcsa, de ha neked így jó...
– Mi ebben a furcsa? – érdeklődött mosolyogva a szőke csaj.
– Hát gondolom volt pár szeretőd...
– Ha csak pár lett volna. A mellettünk lévő kisebb termet simán zsúfolásig lehetne tölteni velük – árulta el vidáman a titkárnő.
– Az... Azért durva – jelentette ki maga elé meredve a másik lány.
– Ez van. Gyakran szeretek levetkőzni idegeneknek, de ettől még nem én vagyok a sátán. Nem ártok ezzel senkinek – magyarázta a szabados életvitelű nő, aki kissé élvezte, hogy megbotránkoztathatja a szolid, vallásos csajt.
– Ez nekem akkor is húzós.
– Ő is az lesz – jósolta Lorena, amint észrevette a pult vége felől feléjük közeledő, huszonhét év körüli, világosbarna hajú, barna szemű, hosszú ujjú fehér inget viselő srácot.
Odalépett hozzájuk az ismeretlen, rájuk köszönt, de egyértelműen a szöszit nézte ki magának. Egy vicces, némileg erőltetett csajozós dumával indított, majd humorosan nagyképű szövegekkel válaszolgatott a beszólogató csajnak. Hamar az előttük lévő tánctérre kezdték venni az irányt. Lorena mosolyogva táncolt vele.
Fél óra múlva a dohányzó sarokban ismerkedtek. Kiderült a férfit Tamásnak hívják.
– Szegény barátnődet amúgy jól magára hagytuk – állapította meg Tamás.
– Ő nem a barátnőm. Itt ismertem meg, amikor tüzet kértem tőle. De szerencsére nálad is van, így már nem tőle kell kéregetnem.
– Értem, de akkor egyedül vagy itt?
– Nem, két csajjal érkeztem, akik ténylegesen a barátnőim. Csak Ők már régen eltűntek valamerre. És Te?
– Én nem a barátnőimmel. Sem a barátnőmmel. Helyettük két haverommal – vicceskedett a srác.
– Van barátnőd?
– Mit gondolsz? Szerinted van? – érdeklődött félre hajtva a fejét a fiú.
– Honnan tudjam? Biztos van.
– Eltaláltad.
– És Te közben más csajokra nyomulsz?
– Nem, dehogy. Csak rád
– Aha persze. Gondolom sok más csajnál is bepróbálkoztál a szövegeiddel. De tök mindegy, mert ha nem, akkor csak rám nyomulsz éppen, miközben barátnőd van.
– És? Őt ez most nem zavarja.
– Látom téged sem.
– Miért kéne, hogy zavarjon? Én csak jól akarom érezni magamat egy olyan dögös csajjal, mint amilyen Te vagy. Neki nem kell tudnia róla – súgta a lány fülébe a férfi, mialatt ujjaival a derekát cirógatta.
Lorena hiába ellenkezett, Tamás kitartóan továbbostromolta. Az remekül értett a meggyőzéshez, mivel minden észérvet csípőből lesöpört. Lorena ilyesmibe soha nem akart belemenni. Egyszer sikerült neki, ám akkor az egyéjszakás kaland végén tudta meg, hogy a pasi végig foglalt volt. Eszébe jutott, hogy Timi, Klaudia, illetve Nikin kívül a többi egyetemista barátnője is folyton a szabályrendszere miatt cseszteti, valamint röhög rajta. A férfi kisugárzásának, vonzerejének, rámenős mondatainak, illetve társnői laza hozzáállásának ténye hatására, Lorenának egyre inkább a lányok által sűrűn mondogatott, ”Ezzel nem csalok meg senkit” szöveg járt a fejében.
– Vége a táncnak? – kérdezte a vallásos csaj, amikor a szőkeség visszament hozzá.
– Persze. Tényleg jól táncol a csávó – árulta el Lorena, azzal fekete szívószála segítségével, kiitta maradék halvány színű italát.
– Azt láttam. Meg helyes is.
– Az, nagyon. Nem is annyira meglepő, hogy barátnője van.
– Az van neki?
– Igen.
– És Te elmész vele? – hüledezett a szőkésbarna hajú lány, amint beszélgetőpartnere távozni készült.
– Igen, de még nem tudjuk kihez megyünk.
– De és mi van azzal, hogy nem ártasz senkinek?
– Nem is ártok. Ne aggódj, nem fogok hozzámenni, úgyhogy legalább hadd szexeljek egy jót.
– De Ő akkor is foglalt.
– Ugyan már. Ma már a nők azt csinálnak, amit akarnak. Én legalábbis mindenképpen – zárta le a diskurzust, egy kihívó félvigyor kíséretében Lorena.

Egy rövid utcai beszélgetés után, az autóban ülve a csaj megkérdezte a sofőrtől, hogy hozzá mennek-e, bár ez felesleges kérdésnek bizonyult, mert az egyik hídon éppen a budai oldalra tartottak. Menet közben a halkan szóló rádió mellett ismerkedtek, általános dolgokról beszélgettek, miközben Tamás többször megcsillantotta páratlan humorát. Rövidesen egy tizenegyedik kerületi lakóparkhoz érkeztek.

– Tetszik ez a lakás – vallotta be a konyhapultnál állva a nő, mialatt körülvette Őket a bluetooth-hangszóróból szóló lágy, halk zene – Sajátod vagy bérled?
– Bérlem. De igen, szerintem is jó – értett egyet a fiú, aztán két talpas feles poharat vett elő, melyekbe világoszöld színű likőrt öntött.
Koccintást követően felhajtották, azután a férfi a lány elé lépett, és lesmárolta. A csaj az egyik karját partnere nyaka köré fonva, lehunyt szemekkel, érzékien, mégis szenvedélyesen viszonozta a csókot. Lorena a csók alatt kihúzta házigazdája övét a helyéről, s lejjebb tolta farmerét.
– Erre már nem lesz szükség – mondta halkan, mosolyogva a csaj.
Továbbra is állva folytatták a nyelvcsatát, közben a vendéglátó vendége derekát, fenekét markolászta. Amint harcra kész állapotba került szerszáma, Lorena eléje térdelt. A nő lelkesen franciázott, utána mélyen letolta az egészet.
– Akarod dugni a számat? – érdeklődött felpillantva lány.
– Persze – válaszolta kissé meglepődve Tamás.
A hálószobába sétáltak, ahol a csaj levetkőzve, fejét lelógatva hanyatt feküdt az ágyon. A srác ezen még jobban megdöbbent, viszont élt a számára láthatóan szokatlan lehetőséggel. Lassan járatta péniszét a forró szájban, gondosan ügyelve arra, hogy minden lökés torokra menjen. A végén mindig erősen kellett nyomnia, de a lényeg, hogy minden alkalommal lekerült. Eközben a melleket simogatta, gyúrogatta, később pedig előrenyúlva finoman ujjazta a nedvesedő puncit. Gyorsított csípője tempóján, sokkal bátrabban adagolta az iramot, mint korábban. Kezdte azt hinni, hogy sok lesz a dolog a lánynak, ám ekkor az kivette a szájából a dákót.
– Nem kell ám félteni. Toljad rendesen! – kérte kedvesen mosolyogva a hölgyvendég, erre Tamás megpróbálta fokozni a sebességet.
Lorena az ágyra térdelt, a férfi pedig a sarkára ült. A nő szopott egy darabig, de nem csak a rúdon bólogatott, hanem a heréket, valamint a gátat sem hagyta szárazon. A fiú óvszert húzott kőkeményre varázsolt botjára, azzal behatolt a négykézláb állva
f
alf
el
alf
alf
alf
lt
hüvelybe. A csípőjét szorítva, alaposan megdugta
k
alf
ut
alf
ya
alf
alf
zban
. A nő hol lihegett, hol csak nyögdécselt.
– Ezaz, dugjál! Még! Még! Kurva jó vagy, szeretem, amikor így megdugnak – dicsérte szexpartnerét a lány.
Tamás a csaj kéjhangjainak, izgató szavainak, a forró, szűk pinának, továbbá a formás popsi látványának köszönhetően, rövid időn belül a gumiba lőtte tárát.

A lány a fiúhoz bújt, majd semleges dolgokról beszélgettek. A felszarvazott barátnő egyszer sem jött szóba, ám Lorenát nem hagyta nyugodni a dolog, így végül felemlegette.
– Nincs bűntudatod? A barátnőd miatt.
– Nincs – felelte a fiú, azzal elmosolyodott.
– Valahogy sejtettem. De egy kicsit sincs?
– Figyelj. Szeretem a barátnőmet, nem szeretném elhagyni, viszont úgy vagyok vele, hogy időnként belefér egy kis kaland. Miért, neked bűntudatod van?
– Egy kicsi van. Eddig soha nem csináltam ilyet. Nálam mindig is kizáró ok volt a foglalt pasi. Nem hittem volna, hogy valaha ilyet fogok tenni önszántamból. Mondjuk sok mindent nem gondoltam volna magamról korábban, de ezt főleg nem. Viszont akárhogy is nézem, Én nem csaltam meg senkit, úgyhogy inkább téged terhel a felelősség – elmélkedett elnevetve magát a nő.
– Igazad van. Neked nem kell emiatt agyalnod. Inkább nekem kéne, hogy lelkiismeret furdalásom legyen. De ha nekem nincs, akkor neked végképp felesleges rágódnod ezen.

[i]Szombat[/i]

A hétvége a Playben folytatódott, ám Vivi nem tartott barátnőivel. A két lány beült egy pubba alapozni, ami esetükben ezúttal vörösboros kólázást jelentett. Beszélgetésbe elegyedett velük két huszonéves, elegánsabban öltözött srác. Az egyik magas volt, a másik egy fejjel alacsonyabb, és szélesebb testalkatú. Mivel a lányoknak egyikük sem jött be kinézetre, így nem fogadták el az italmeghívásukat, viszont szívesen csevegtek velük, mert jó társaságnak bizonyultak, ráadásul még a humoruk is jó volt. Hamar kiderült, hogy a fiúk szintén a Playbe tartanak.
Négyesben buszra szálltak, azután a klub felé vették az irányt. A férfiak inkább taxival mentek volna, ám a lányok ezt a gáláns ajánlatot is visszautasították. Egy füves-bokros területen vágtak át, aztán amint a szórakozóhely elé értek, a csajok a srácok vállára támaszkodtak, hogy zsebkendővel megtisztítsák cipőjük tűsarkait.
Bent már nem úszták meg a vendégül látást, ugyanis a fiúk a saját
s
alf
ör
alf
ük
alf
ön
kívül, kikértek két vörösboros kólát. A csajok nem akartak udvariatlanok lenni, ezért elfogadták az italt. A nagyteremben az elektronikus zenékre táncoltak. Ahányszor bepróbálkoztak a srácok, a nők annyiszor utasították vissza Őket finoman. Egy idő után a két csaj kiszaladt a mosdóba.
– Ezek a pasik rendesek, de sajnos nagyon nem bejövősek – árulta el Lorena a nyilvánvalót.
– Tudom, nekem mondod? Ráadásul mint kiderült, kurvára unalmasak is – kontrázott rá Timi.
– Hát... Ja, de ugye azt tudod, hogy egész éjjel nem fognak leszállni rólunk?
– Tudom, nagyon reménykednek. Két lehetőségünk van: vagy visszamegyünk, és kereken megmondjuk, hogy nem akarunk semmit, vagy visszamegyünk, de a másik terembe.
– A kis terembe? Ott könnyen ránk akadhatnak.
– Nem feltétlenül. Annyi, hogy résen kell lennünk, de így még izgalmasabb is az egész – magyarázta vigyorogva Tímea.
Timinek igaza volt. Sokkal izgalmasabbnak tűnt bujkálva bulizni. Az r'n'b részlegen szórakoztak, aztán amikor kiszúrták a fiúkat, átsiettek a másik tánctérre. Ott szintén nevetve mulatoztak egészen addig, amíg a két ismerős arc fel nem tűnt a színen. Visszatértek a kisebbik részre. Nem tudták, hogy játékukkal mennyi idő telt el, de mikor a megritkult tömegben már egy órája nem látták a srácokat, akkor végre önmaguk lehettek.
Lorena kecses, nőies mozgással, a pánt nélküli, fekete miniruhába bújtatott testét időnként végigsimítva táncolt a ritmusra. Nem sokkal később egy látványosan kigyúrt, sötétbarna hajú, fekete színű, szűk hosszú ujjú pólót, valamint vajszínű nadrágot hordó, ezüst nyakláncot viselő, 29 év körüli férfi figyelmét igyekezett felkelteni, akit nem messze tőle bulizott, több partycica társaságában. A csajok valósággal körüldongták a srácot, s láthatóan erősen vonzódtak hozzá. A lány a szőke hajszálaiba túrt, majd megunva a sikertelenséget, a közeli bárszékre ült.
– Faszomat! – káromkodott maga elé meredve, azzal keresztbe tette testszínű harisnyába csomagolt lábait.
– Győzőt akarod becserkészni? – kérdezte az éppen poharat törölgető csapos, kinek szőkés haja majdnem a szemeibe lógott.
– Ismered? – kérdezett vissza Lorena.
– Persze. Ő itt az üzletvezető.
– Akkor már értem miért rajongja körül ennyi picsa.
– Neked is simán lenne esélyed nála.
– Hogyan? Szinte észre sem vesz, csak azokat a ribancokat.
– Nincs semmi gond a külsőddel. Simán bejönnél neki. Csak ne akarj görcsösen rányomulni!
– Jó hát... Soha nem nyomultam még üzletvezető pasira.
– Akkor pont itt az ideje. Egyszerűen engedd el magad, élvezd a zenét, táncolj! Mintha Ő ott sem lenne, mintha nem is érdekelne téged. Szerintem működni fog.
– Hm... Kösz a tippet. Megpróbálom – határozta el Lorena, aztán mosolyogva felállt.
Visszasétált a parkettre, két kézzel a hajába túrt, majd hátradobta a fejét. Erotikusan riszálta a csípőjét, s jobb karját a magasba emelte. Megfordult, hogy Győzőnek háttal, de azért hozzá közel legyen. Fejét a szőke hajtincseivel együtt többször hátravetette. Meg is lett az eredménye a műsornak, mert a férfi kiszúrta Őt, azután lassan feléje közelített. Ahogy a háta mögé ért, a nő a haját hátrasöpörve pillantott rá. Megpördült, utána kinyújtott karjait a fiú tarkója köré fonta.
Kis idő múlva a magasított részen táncolt vele, Timi meg a kiszemeltje társaságában. Követve barátnője példáját, levette magassarkúját, így Ő szintén testszínű harisnyában táncolt a padlón.

***

– De jó ez a lakás – állapította meg Lorena a fiú budapesti rezidenciáján állva – Saját?
– Nem, csak bérlem. Ha lesz sajátom az ennél sokkal jobb lesz – mondta mosolyogva a barna szemű férfi.
– Megnézhetem?
– Persze, csak nyugodtan! – felelte a srác, aztán amíg vendége körbenézett, felrakott valami zenét – Tetszik?
– Nagyon bejön – válaszolta a lány a hajába túrva, miközben a vajszínű kanapék felé sétált.
– Foglalj helyet!
– Köszönöm! – hálálkodott a nő, azzal szorosan a házigazda mellé telepedett az egyik bútoron.
Keresztbe próbálta tenni a lábát, de a férfi a bal kezével átkarolta, ezért inkább felhagyott vele. Közvetlen közelről, mosollyal az arcán a szemeibe nézett. A srác ajkai épphogy a szájához értek, a csaj már tolta is át a nyelvét. Győző megfogta az arcát, s heves smárolásba csaptak.
A férfi kezei elkalandoztak. Megszabadította partnerét a fehérneműitől, illetve a cipőitől. A combjai közé guggolva, teljesen belefeledkezve nyalta a punciját, közben simogatta, markolászta a testét, ahol csak érte. Lorena kéjesen nyögdécselve tologatta csípőjét, hol előre-hátra, hol fel-le. Győző az ujjaival dörzsölte a szeméremajkakat, majd bedugta egyik ujját, erre a csaj úgy helyezkedett, hogy vendéglátója könnyen hozzáférjen a nyelvével. A férfi megfordította a lányt, ezáltal hátulról tudta folytatni a nyalakodást, ujjazást. Szájával időnként felfele vándorolt a melleihez vagy az ajkaihoz. A nő egyre szenvedélyesebben smárolt, mély nyelves csókokkal. A háziúr visszatért a vaginához, és a nyelvét, ujjait teljes erővel bevetve dolgozott egészen addig, míg a lány nyögdécselve a csúcsra nem repült.
Fölé hajolva újra csókcsatát vívott vele.
– Megdugom a szádat! – suttogta neki.
– Legyen. Hogy szeretnéd?
– Mindenhogyan – szögezte le, közben minden ruhadarabot levett a csajról meg magáról.
– Tudtam, hogy nem jutunk tovább a nappalinál – mondta nevetve Lorena, azzal megmarkolta a falloszt, melyet a szeméremdombjához csapkodott.
A férfi a sarkaira ült a bútoron, a vendége pedig a lábai közé kuporodott. Ami innentől kezdődött, azt leginkább féktelen akcióként lehetne jellemezni. A nő szaporán bólogatva, rengeteg nyállal szopott. Néhol folyatta a dákóra, néhol köpködte, a fiú pedig a tarkójánál vagy a hajánál fogva irányította.
Győző hanyatt dőlt, fejét a kartámlára támasztva. Lorena a földre térdelve, oldalról cumizta a péniszt, nem hanyagolva annak környékét. Az egyik szekrény keskeny tükrében önmagát figyelte, valamint abban gyönyörködött, hogy hogyan áll a fasz a szájában. Kéjesen nyalogatta a szerszámot, azután a saját száját dugta meg szexpartnere farkával. A srác a lábai közé nyúlt, erre készségesen úgy helyezkedett, hogy könnyű hozzáférést biztosítson a hüvelyéhez, fenekéhez. Amikor rövid időre szabad lett a szája, megállás nélkül nyögdécselt.
A férfi felállt, magához húzta szeretőjét, aki meztelen testével hozzádörgölőzött. Vad nyelvpárbajt vívtak, majd a vendég a vendéglátója elé guggolt, hogy folytassa a franciázást. A fiú sóhajtozva, a tükörből nézte az izgató eseményeket. Mélyen a torkába tolta hímtagját, azzal sokáig lent tartotta. Lorenán töméntelen mennyiségű nyál folyt végig. A srác felhúzta, megfordította, erre a lány a dorongnak tolta a hátsóját. Győző a combjai közé csúsztatta kezét, s ekkor érezte, hogy a lánynak még a puncija is tocsog a saját nyálától. Szétkente a hasán, illetve a mellein. Ámulattal bámulta, ahogy a nedv vadítóan csillog a felső testén.
A férfi a kanapé közepére ült, azután óvszert helyezett a vesszejére. Lorena szemből beleült. Fel-le csúszkált rajta, mialatt még mindig szólt a zene. Partnerére hajolva lesmárolta, utána lassan hátrasimította a szemébe lógó hajtincseit. Sóhajtozva tűrte, ahogy a fiú a hegyes mellbimbóit nyelveli.
– Most Én foglak megbaszni téged – jelentette be a lány a fülébe súgva.
Nem hazudott. Beindulva, mindent beleadva, olyan hévvel kezdte el lovagolni a férfit, hogy a csattogások zaja betöltve a nappalit, teljesen elnyomva a halkan szóló dallamokat. Hangosakat nyögve ugrált a rúdon, aztán egyszer tövig vágva magát, a plafon irányába emelt arccal, erőteljesen remegve, kiáltozva elélvezett.
– Tedd a seggembe! – kérte lihegve, miután négykézlábra ereszkedett.
– Biztos?
– Igen. Méretfüggetlen és ez az egyik kedvencem – vallotta be, közben a hüvelyváladékával kenegette hátsó nyílását.
A srác odaillesztette makkját, majd mindenfajta ellenállás nélkül behatolt.
– Igeeeen! – hangoskodott még jobban a csaj – Nagyon imádooom! – nyivákolta. A fiú tövig járatva, szünetmentesen, gyorsan tologatta botját a szűk segglyukban. Zihált, folyt róla a víz, a térdei már remegtek, ám a nő csak biztatta: – Dugd a seggem!!! – kiabálta.
Győző nem bírta volna sokáig a feszes popsiban, ezért inkább a díványra fektette a csajt, de úgy, hogy lábai a háttámla tetején pihenjenek, míg feje a bútor széléről lógjon lefele. Iszonyat kegyetlen módon adta neki. Amikor a nő a nyálát prüszkölte szét, Ő még akkor is lent tartotta pár másodpercig. Ezt néhányszor elismételték, aztán a fiú hagyta magát kivégezni. Lorena nem tétlenkedett: verte a húst, valamint vadul nyaldosta a heréket. Győző eközben két ujjával a pinát masszírozta. Mindketten úsztak a nyálban, majd az éhes golyófényezés közepette, a házigazda nyaktól csípőig a szeretője testére lőtte az utódait.

Zsebkendővel megtisztítva magukat, összebújva kényelembe helyezkedtek a bútoron.
– Ez hihetetlen... Nem is gondoltam volna rólad – lihegte a férfi.
– Én meg gondoltam, mert mindenkivel már az első randin ágyba bújok – tárulkozott ki Lorena.
– Ja, hogy ez randi volt?
– Mondhatjuk. Szexrandi.
– Végül is igen.
– És most mi a terved? Mert Én semmi komolyba nem akarok belebonyolódni.
– Ezt jó hallani, mert ezzel Én is így vagyok. Gyakran jársz amúgy a Playbe?
– Időnként. De most már tudom kit kell keresnem, ha ingyen akarok ott inni – mondta vigyorogva a csaj.
– Nem, nem, ez nem így működik – nevette el magát a srác – Viszont az előbb úgy értettem... Azt nem gondoltam volna rólad, hogy ennyire bírod az anál szexet.
– Ja azt hogyne bírom. Van, hogy jobban kedvelem, mint a hagyományos szexet.

***

Lorena délután büszkén mesélte Timinek, majd a következő héten az egyetemi barátnőinek, hogy a szombati buli után, egész éjjel a Play üzletvezetőjén lovagolt.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.84 pont (55 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
s
sipospista
2023. szeptember 26. 21:38
#15
Ellege joo
2
JakeAmazing
2023. szeptember 25. 16:55
#14
Ilyesmik tervben vannak. 
Ezt elsősorban hobbiból írom.
1
Ez egy válasz Arya 2023. szeptember 25. 10:01-kor írt üzenetére.
Arya
2023. szeptember 25. 10:01
#13
Nem feltétlenül kell több szereplő. Változatosabb események, több érzelem néhol pontosabb környezet leírás. Lehetne Lorena szerelmes egy kis időre, rákacsint valaki, aki érezteti vele, hogy tetszik neki, egy bár, klub, út leírás pár költőibb hasonlattal. Mint mondtam, ez egy könyv alapja, sok munkádba kerülne, de ehhez beszélned kellene egy hozzáértővel. Az interneten kereshetsz kezdő írókkal foglalkozó kiadókra. Ha kezdő író kiadó szavakat írod a keresőbe megkaphatod többek között ezt https://publio.hu/ Válogathatsz, de készülj fel arra, hogy csak ezzel tudsz majd egy ideig foglalkozni. Javaslom előbb zárd le valahogy ezt. Lehet folytathatóra is lezárni.
Ne számíts túl nagy összegre: https://regenyiras.hu/blog/jogdijak.magyarorszagon  
1
Ez egy válasz JakeAmazing 2023. szeptember 25. 01:48-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2023. szeptember 25. 01:53
#12
Regényen én is elgondolkodtam, hogy milyen lenne úgy. Ilyen kiadók nem tudom vannak-e, de érdekesen hangzanak.
1
Ez egy válasz Arya 2023. szeptember 24. 13:10-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2023. szeptember 25. 01:48
#11
Köszi! Több szereplőv l jobban tetszene a sorozat?
1
Ez egy válasz Arya 2023. szeptember 24. 09:12-kor írt üzenetére.
veteran
2023. szeptember 24. 21:32
#9
Igazi kurva, de jól csinálja.
2
Vilmos12
2023. szeptember 24. 18:57
#8
Úh ez jó volt nagyot élvezten
3
Arya
2023. szeptember 24. 13:10
#7
Azért mert láttam hogy már a negyedik fejezetnél tart. Elgondolkodtam azon, hány karakterből állna és hány oldalt tölthetne meg egyszerű, szokásos könyv formájú nyomtatásban. Szerintem ebből akár regény is lehetne. Talán megjelentethetné valahol és akkor elismerést is kaphatna. Rejtély miért nem próbálkozik meg vele. Valószínűleg sok szerkesztői munkájába kerülne, de megérné neki, mert az az elismerés, hogy kiadják, már önmagában is csökkentené benne a haragot. Van pár kiadó, ami önköltséges áron jelentet meg kezdő íróktól műveket. Erotikus regény a piacon ma eléggé kelendő. Még mielőtt ez másnak jut eszébe és megteszi Jake helyett a maga nevében.
Egy-egy kisebb terjedelmű írásnál ez a kockázat elenyésző. Azt maximum átviszik máshova. De ez sok idő és az idő pénz. Azzá lehetne váltani az erre fordított időt, akármennyi lenne is az. Ha mégis elkövetne valaki plágiumot akkor lehetne perelni. Haragot gerjeszteni... Ha ez a cél, akkor nem szóltam semmit.
Elég érthető voltam, vagy részletezzem?  
1
Ez egy válasz sportyman (alttpg) 2023. szeptember 24. 10:51-kor írt üzenetére.
sportyman (alttpg)
2023. szeptember 24. 10:51
#6
Az 1 pont valóban nagyon kevés erre a történetre, mert ezen  most nem érzódnek a kifáradás, jelei. Az meg, hogy Lorena kurva, az hát. Ez miért lenne baj:
 
2
didide
2023. szeptember 24. 10:00
#5
Izgató de tömény.
2
Arya
2023. szeptember 24. 09:12
#4
Nem megyek az átlag után. Nekem a megfogalmazása tetszik. A történések megfelelnek az oldal témájának. Ami zavaró az csupán, hogy ismétlődő jelenetek vannak benne egyetlen szereplővel. Egy ennyire sok részből álló műnél elkerülhetetlen ez, ha a beküldési feltételeknek is meg akar felelni. Kivéve, ha némelyikben csupán erotikát ír, de az meg azzal járna, hogy sok hozzáértő lepontozza. Amennyiben ezt nem vállalja, én nem próbálnám bizonygatni a helyében, hogy Lorena nem egy kurva, hanem csupán egy átlagnő.
Ettől még a megadott szempontok szerint semmiképpen nem érdemel 1 pontot. Senki olyantól, aki mindezt figyelembe veszi. Olvastam itt a lepontozásról és kíváncsiságból pár napig figyeltem a friss történeteket. Az alábbi megjegyzés annak eredménye volt.  
1
Ez egy válasz Andreas6 2023. szeptember 24. 08:09-kor írt üzenetére.
Arya
2023. szeptember 24. 01:37
#2
17-en olvasták és egy szavazónak ért egyetlen pontot. Annyira rossz lenne ez?
Valakinek ízlésficama van az biztos. Várok egy napot és újra megnézem.  
2
T
Törté-Net
2023. szeptember 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1