lelkes hozzászólásai

l
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Ország:
Magyarország Magyarország
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
28 db
lelkes
2024. május 10. 09:02
Történetek: Prank
Nekem az erőszakolós történetekkel csak egy bajom van: akit megerőszakolnak, az nem fogja élvezni. Sajnos volt "szerencsém" megerőszakolt nőkkel találkoznom és beszélni, és soha nem merült fel az, hogy ők az erőszak alatt elélveztek volna.
1
lelkes
2023. szeptember 20. 06:56
Történetek: Kung-fu tábor
Az utóbbi évek egyik legjobb története. Volt egy két hiba benne, de még így is klasszisokkal jobb, mint a többi sztori. Gratulálok 
0
lelkes
2023. szeptember 15. 18:47
Történetek: Két ajándék
Engem sem fogott meg. Látható, hogy az utóbbi időben dömpingje van itt a családi sztorinak, és van közöttük egy-két jó is, de ez most nem ütötte meg azt a szintet, ami izgalmassá teszi egy ilyen történetet.
2
lelkes
2023. augusztus 15. 17:33
Történetek: Egy üzletasszony kalandjai a swinger klubban 4. rész
Nagyon jól megírt sorozat. Ez utóbbi rész közel áll a szívemhez, de mégis vannak benne olyan dolgok, amik már nekem is durvák. Mondjuk úgy, hogy jelenlegi partneremmel csak karcolgatjuk az S/M felszínét, és próbálgatjuk saját határainkat felfedezni. Érdekes látni, olvasni, hogy egy nő hogyan éli ezt meg. Persze partneremmel ki szoktuk beszélni élményeinket, de mindig jó más véleményét is meghallgatni.
3
lelkes
2021. december 28. 07:50
Történetek: Elbaszott élet
Nekem sem a kedvencem. Igazából nehezen tudom megfogalmazni, az érzéseimet, amik elolvasás közben születtek: csapongó?, kapkodó?, szürreális?, visszatetsző?
De aztán rájöttem, hogy a címe nagyon jól jellemzi az egész történetet: Elbaszott
Bocs Kékég!
1
lelkes
2021. március 22. 20:47
Történetek: Erika 1. rész
Köszönöm. Ha rövid volt, csak azért mert átélni is az volt. Rövid, de frenetikus. Próbáltam átadni nektek azt az érzést, ami akkor töltött el, amikor benne voltam.
1
lelkes
2020. szeptember 7. 10:24
Történetek: Ezt akartad, Anya? 2. rész - Avagy: itt bizony hatalmas buli lesz, rövidesen
Belejavított a gép. Helyesen : "...mert vannak benne hibák, ...." (a NEM szó nem kell)

Amennyiben blogon töröd a fejed, kérlek oszd majd meg velünk, annak címét, hogy ott is olvashassunk tőled sztorikat.

Kérdésem az e-mail címüket megosztók felé, mivel nem akarok tolakodó lenni. Bárki csatlakozhat egy kis fecsejre, vagy névre szólt a meghívó?
1
Ez egy válasz lelkes 2020. szeptember 7. 10:21-kor írt üzenetére.
lelkes
2020. szeptember 7. 10:21
Történetek: Ezt akartad, Anya? 2. rész - Avagy: itt bizony hatalmas buli lesz, rövidesen
Úgy látom, hogy végre egy szórakoztató, jól megírt történet összehozza azokat az embereket, akiknek hasonló a gondolkodásuk, és végre nem csak a tahók (bocsi, tisztelet a kivétel) szólnak hozzá.
Kedves Adjunktusnő!
Írásod remek, és pont azért hihető, mert nem vannak benne hibák, elírások; ez mutatja, hogy nem agyaltál rajta, hanem zsigerből jött. Köszönöm, hogy megosztottad velünk, és bízom benne, hogy sok sztorit olvashatok még tőled. Kíváncsian várom őket.
Kedves Málna!
Minden szavaddal egyetértek. Én csak annyival egészíteném ki, hogy a szex mindenhogy jó. Bizony néha kell a finom, simogatós is, de van, hogy a mocskos jön be. Egy a lényeg, a felek mindegyike élvezze.
1