A+ A-

Afrika gyermekei 2. rész

Másnap reggel írtam hasonló beállítottságú barátaimnak. Vázoltam a lehetőséget, miszerint két gyermek támogatót keres. A feltételeket is felvázoltam, nehogy meglepetés érje az érdeklődőket. Feltételek között a tanulási támogatás a gyermekek jövőjének anyagi támogatása és a teljesülések bármikor ellenőrzése szerepelt. Természetesen egy irányárat is megadtam, amivel támogatnia kell tevékenységemet. A levelek elmentek, most már csak várnom kell, hogy megjelenjen az érdeklődő.
Délután visszamentem kis tanítványaimhoz. A szoba közepén lévő nagy ágyban feküdtek és örömmel üdvözöltek. A szobában meleg volt és rajtuk ennek megfelelően szinte semmi ruha nem volt. A fehér ágyneműben a kis fekete testek beindították fantáziámat.
Elmentem zuhanyozni. A hűvös víztől kellemesen megborzongtam, de vágyamat egyáltalán nem csillapította.
Visszamentem a szobába és meztelenül befeküdtem az ágy közepére. Ane hozzám bújt és fejét vállamra fektette, öccse a másik oldalról csak nézett minket.
- Gyere ide te is nyugodta. - mosolyogva feküdt másik oldalamra.
Tudjátok mára azt találtam ki, hogy egy kicsit tovább megyünk a felkészítésetekben, amennyiben eleget gyakoroltátok a tegnap tanultakat.
- Vizsgáztass le minket. - mondta egy kis mosoly kíséretében Ane és kezével elkezdett simogatni. A kis csábító- gondoltam magamban és lecsukva szemem, vártam mi fog következni.
Éreztem amint a kisméretű gyermekkezek elkezdenek nem túl erősen, lassú és határozott mozdulatokkal simogatni. Mind a ketten kivették részüket kényeztetésemből. Aztán melleimen megéreztem a meleg szájacskákat és finom nyelvüket. Először kissé csiklandozott, de amikor valamelyikük megfogta akkora már félig merev farkamat, már sokkal inkább izgatóvá vált, amit a szájukkal csinálnak. Finoman fejni kezdték farkamat és Febi elkezdte végig csókolni az oldalamat. Ane közben a számat kezdte csókolgatni és nyelvével ajkaimat izgatta. Febi szájával már hímtagomat kényeztette, amikor nyelvemmel Ane nyelvével kezdtem játszani. A kisfiú bekapta makkomat és finoman szívogatta, miközben igyekezett nyelvével kőrözi rajta.
Kezével eközben hol golyóimat masszírozta, máskor pedig simogatott, egyre közelebb jutva ánuszomhoz. Jobban szétnyitottam lábaimat, kíváncsian várva mit fog tenni. Jól megtanulta a leckét. Hirtelen elengedett és miközben orromat finom testápoló olaj illata ütötte meg éreztem, hogy síkos kezével már határozottan ánuszomat kezdi nyomkodni. Szájával tovább folytatta farkam izgatását miközben egyik ujjával már belém is hatolt. Az érzések hatására farkam teljesen megkeményedett.
Egy kicsit kiszabadultam és kértem Ane-t, hogy kezdje felizgatni az öccsét. A kislány rögtön hanyatt döntötte öccsét és szájába vette annak szerszámát. Ahogy így felém pucsított, magkívántam és hátulról, fenekét kezemmel széthúzva belenyaltam puncijába. Teljesen nedves volt és én élvezettel kezdtem kényeztetni. Nm hagytam ki nyalakodásomból popsiját sem és többször is nyelvemmel köröztem a popsijának záróizmán. Mind a két gyerek kezdett, hozzám hasonlóan, egyre jobban felizgulni. Láttam Febi szerszáma is kellően ágaskodott.
- Gyere próbáld ki, milyen érzéseket fogsz adni majd annak akihez kerülni fogsz. - szólítottam magamhoz Febit.
Febi mögém helyezkedett és én próbáltam magam minél jobban ellazítani. Tudtam nem lesz gond, hiszen nem egy felnőtt fasza fog belém hatolni. A kissrác egyre közelebb jött és már éreztem is, ahogy forró vesszeje a lyukamhoz ér. Kezemmel hátranyúltam és ráfogtam farkára. Kőkemény volt. Finoman elkezdtem a makkjával lukamat izgatni és amikor éreztem, hogy izmaim kezdenek engedni szóltam neki:
- Toljad finoman és lassan.
Nekem feszült és ekkor én hátra tolattam egy kicsit. Szinte akadálytalanul hatolt belém, először félig, majd a következő tolásával teljesen. Amikor bent volt megálltunk.
- Milyen érzés?
Ez sokkal jobb, mint amit eddig csináltunk. - nyögdécselte, miközben hátamhoz simult.
- Kezdem már megszokni, hogy bennem vagy. Most már elkezdheted mozgatni bennem. Csináld, ahogy neked a legjobb.
Először kissé bizonytalanul, majd egyre határozottabban kezdett ténykedni. Mintha egy férfiujj matatott volna bennem. A kissrác lelkesedése volt inkább az ami izgatott, persze az sem volt elhanyagolhat ahogyan csinálta. Kezdtem élvezni és reméltem, ma már van néhány elélvezés mögötte a nővérével folytatott játékok miatt és bírja még egy darabig. Közben nővérét magam alá irányítottam és szájába vezettem farkamat.
Elő nedvem folyamatosan folyt és már kezdtem azon gondolkozni, hogy nem bírom már sokáig. Ekkor éreztem meg, hogy Febi megfeszül, miközben egy kis forróság önti el a belsőmet. Elélvezett és kicsúszott belőlem, miközben lefordult rólam.
Én is visszahúzódtam Ane szájából.
- Jó volt?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.06 pont (83 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 molnar94 2016. 01. 29. péntek 11:48
Kerlek folytasd

Barcsak ilyen tortene velem is
#12 zsuzsika 2016. 01. 17. vasárnap 16:16
Maximálisan Primeriusszal értek egyet.
#11 Primeriusz 2015. 12. 15. kedd 13:35
Ez minden tekintetben pedofília. Sajnálom, de ez akkor is gyomorforgató, ha csupán kitaláció.
#10 papi 2015. 12. 14. hétfő 12:41
Egész jól alakul, várom a folytatást.
#9 cscsu50 2015. 12. 14. hétfő 00:59
jöhet a folytatás
#8 sztbali 2015. 12. 11. péntek 20:05
Jobb, mint az előző.
#7 deajk2008 2015. 12. 11. péntek 11:28
imádtam 10p lett szeretem a homo és a családon belüli szexet ...
#6 Rinaldo 2015. 12. 11. péntek 07:33
Szuper.
#5 listike 2015. 12. 11. péntek 07:06
Nagyon jó, folytatsd.
#4 feherfabia 2015. 12. 11. péntek 05:54
Egész jó!
#3 A57L 2015. 12. 11. péntek 05:01
Jó ez a sorozat,folytasd még.
#2 zoltan611230 2015. 12. 11. péntek 01:55
Jó.,,.
#1 Törté-Net 2015. 12. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?