A ragadozó

Szavazás átlaga: 4.42 pont (33 szavazat)
Megjelenés: 2024. március 30.
Hossz: 42 147 karakter
Elolvasva: 629 alkalommal
Eredeti történet: Predator (Author: Forgottenidol)
Figyelem! Ez egy kitalált történet, egyetlen részlete sem kapcsolódik valós eseményhez vagy személyhez. A tartalma erős, nem javasolt a szokásos erotikus történekek olvasói számára.
Amikor meglátta a lányt már tudta, hogy ő lesz a következő. A kiállása és magabiztossága tette tökéletes célponttá. Feltűnés nélkül figyelve titokban tovább követte. Figyelte, ahogy fenekének feszes kis halmai egy meglehetősen szűk rövidnadrágba préselődtek. Finoman kiemelve fiatalságát, a nadrág rövid szárai finom „v” alakba találkoztak a lábak között, hihetetlenül kihívó látványt nyújtva, egy szűk nyílást hagytak a nap barnította combok találkozásánál. A látványtól Mr. Solomon Harris-ban felébredtek a még fiatal korából oly ismerős ösztönös sötét vágyak. Ezektől néha még önmaga is megrettent, de az utóbbi időben legtöbbször már csak megszokottan vett róluk tudomásul.
A lányt figyelve, tarkójától bizsergető izgalmat érzett elindulni lefelé. A fiatal test finom ívei, a ragyogó tekintet a lány szemében és a dacos testtartás... Rá volt szüksége.
A kislány nem volt egyedül, egy másik, idősebb lány – feltehetően a kislány nővére – volt vele. De Solomont az idősebb nem is érdekelte, egyszerűen keresztülnézett rajta, akinek figyelmét egyébként is teljesen elvonta a sok drága holmi nézegetése.
A kislányt Stephanie-nak hívták. Viselkedése alapján, sok más lányhoz hasonlóan, jól láthatóan arra vágyott, hogy idősebbnek kezeljék annál, mint amilyen valójában volt. Stephanie-n már pár pernyi szemlélődés után látta Solomon, hogy egy felvágó elkényeztetett kölyök, akinek a szülei, azt a kevés pénzt is, amijük van, mind rá költik.
Solomon a lányt figyelte egyre inkább meg volt győződve róla, hogy ő a megfelelő.
Hosszú évek óta lányokat keresett,... fiatal lányokat. Először tizenöt és tizenhat éveseket választott, de egy idő után megunta őket. Már nem elégítették ki őt. A legutolsó lány, akit magáévá tett tizennégy volt, de nem volt túl jó vele. A belsőjében valami még nagyobb izgalomra vágyott. Még tiltottabb dolgot akart, minden egymás után következő lányon egyre bűnösebbnek akarta érezni érintését. Bűnösnek akarta magát érezni. Szörnyen akarta érezni magát a sex közben, majd az aktus végén.
Ahogy Stephanie-t figyelte, egyre nagyobb izgatottság lett úrrá rajta. Nőtt benne a türelmetlenség és merészebbé vált, pár lépéssel közelebb ment a lányhoz. A nővé válás korai jeleit mutató test rejtett kecses ívei, az apró feszesen hegyes mellek, mind azt jelezték a férfinak, hogy ő lesz a legfiatalabb az eddigiek közül. A legártatlanabb. 13 év körüli lehetett, de 14-nél biztosan nem volt idősebb. Solomon szinte megborzongott a gondolattól.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 20 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.42 pont (33 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Gaiai
2024. május 3. 10:34
#7
Lehet, hogy a sztori förtelem, de igenis, szükség van ilyen írásokra is, mert bizony benne van sok olyan elem, amely miatt egy kislányt így is el lehet csábítani egy lakásba, vagy akár rá vennie rra, hogy beüljön egy számára idegen ember autójába! Teli van a Youtube erre figyelmeztető példavideókkal, ám a gyerekek egyre gyakrabban válnak prédául egyszerűen azért, mert biztonsági téren sok egyáltalán nincs nevelve. Sem otthon, sem az iskolákban.
Magának az abúzusnak a megismerése is ilyen fontos, hogy átérezhessük egy gyerek kiszolgáltatottságát akkor, ha beül abba az autóba, vagy felmegy egy ismeretlen férfi lakásába. Hogy, védekezére képtelen állapotban bármi megtörténhet vele.
Egyébként a történet eredeti írója visszafogta magát, ebből gondolom, hogy inkább a figyelemfelkeltés lehetett a célja, mint az, hogy bárkit felizgasson ezzel szexuálisan. Hiszen, itt "csak" erőszakos közösülés történt, amely után elengedte a lánít  férfi. Ez a sztori lehetett volna egy négyszer ekkora karakterszámú, akár több részesre megírt brutális tortúra részletes leírása pénisz szopással, punci nyalással, anális közösüléssel, segédeszközök használatával, S/M extrákkal fűszerezve, akár sok személy bevonásával. És ne feledjük, hogy szabadon engedte a lányt! Ilyen helyen addig tarthatta volna fogva, ameddig akarja és szexrabszolgát, prostit csinálhatna belőle addig, ameddig örömét leli benne. Majd, ha már megunta a lányt, megölhette volna és a testét elássa valahol és talán soha nem derül ki, mit tett a lánnyal, neki milyen szenvedéseket kellett elviselnie és soha nem találkozik a testével sem a családja.
Vagyis, bár a sztori maga iszonyatos, mégis azt javaslom, hogy az olvasók ismerjék fel ennek a veszélyét és legalább arra tanítsák meg a környezetükben élő gyerekeket (bármilyen korú), hogy ne üljenek be idegen ember autójába és ne menjenek a lakásába, a házába! Legyen ennek a történetnek valami haszna!
1
t
tibee72
2024. április 2. 15:24
#6
Nekem nem tetszett.
1
lelkes
2024. március 31. 16:16
#5
Lehet, hogy a fordítás jó, de a történet egy förtelem. Akit ez felizgat az egy pedofil beteg állat.
1
Lolamacko
2024. március 30. 17:19
#4
Nagyon részletes, nagyon megrázó, nagyon jól megírt és fordított. A pontszámok nem a fordítót minősítik, hanem a főszereplőt. Csak annyit mondok, hogy hűha! A végén jó lett volna feloldás, de nyilván azt a szerző nem írta meg, ő el akart borzasztani. Sikerült. Az elején ott a figyelmeztetés, tényleg csak az olvassa el, aki bírja lelkileg ezt a kemény stílust.
1
Andreas6
2024. március 30. 06:55
#3
Hogy lehet egy ilyen sz@rt feltenni?
1
veteran
2024. március 30. 04:36
#2
Undorító állat.
1
T
Törté-Net
2024. március 30. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1