Hipno-diéta

Szavazás átlaga: 7.93 pont (70 szavazat)
Megjelenés: 2023. július 10.
Hossz: 17 929 karakter
Elolvasva: 1 145 alkalommal
Gábor felidézte az unokahúga képét. Igazán kár volt, hogy ilyen korán ennyit felszedett magára. Az anyja a harmincas évei végéig döglesztően nézett ki és csak azután vastagodott meg. Megcsóválta a fejét. Még mindig ott voltak egy vonzó nő maradványai Csengében. A combjai vastagok ugyan, de a mellei még mindig kifejezettek és az arca bájos. A férfi érezte, hogy megrándul a farka, miközben azon töprengett, hogy Csenge kiköpi vagy lenyeli-e. Arra fogadott volna hogy lenyeli. Egy hozzá hasonló lány valószínűleg könyörög a srácoknak, hogy tegyék legalább a szájába. Eszébe jutott az ikertestvére is. Csak azért tudta megkülönböztetni őket, mert Éva csendesebb volt és egy kicsit kisebb. Amikor meghallotta a nevét, újra bekapcsolódott a beszélgetésbe.
– Gábor, figyelsz egyáltalán? Csengének szüksége van egy kis segítségre, és az eddigi terapeutája eredménytelen. Megpróbálnál vele kezdeni valamit? Kérlek!
Gábor nem tudott nemet mondani a húgának, ezért beleegyezett, hogy fogadja Csengét, de nem hivatalosan, mivel kötötte a terapeuták etika kódexe.
A következő szerdán a lány besétált a rendelőjébe. A férfinak időtlen-idők óta nem volt olyan páciense, aki fogyás miatt kereste fel és az egészet régen is kimerítőnek találta. Mégis felvidult, amikor meglátta, hogy Csenge mit visel. Valahogy belepréselte magát egy rövidnadrágot és inget kombináló egyrészes ruhába, ami elég jól elrejtette hurkáit, de megmutatta zamatos melleit. Érezte, hogy a vér a farkába zúdul amikor felállt és üdvözölte.
– Szia! Köszönöm, hogy vállaltál! – mondta a lány.
Miközben ölelkeztek, Gábor érezte, ahogy kövér mellei a testük közé préselődnek. Megfordult és a székéhez sétált, ügyelve arra, hogy az erekciója ne legyen nyilvánvaló.
– Oké,... Elmondom hogyan csináljuk. Beszélünk egy kicsit, aztán megpróbállak állapotba hozni.
A lány hitetlenkedve nézett rá, és ő is tudta hogy ez baromi hülyén hangzik. Azt is tudta azonban, hogy néhány ember számára működik, csak akarniuk kell, hogy segítsenek rajtuk, és meg kell tenniük azt, amit mondanak nekik.
Csenge végül egyetértően bólintott.
– Szeretném, ha hanyatt feküdnél és becsuknád a szemed!
– Rendben!
Csenge lefeküdt a kanapéra. Gábor mereven bámulta a mellkasát, miközben ki – és belélegzett. Elképzelte, hogy kigombolja a lány nadrágjának elejét, csak hogy jobban lássa a hardverét.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.93 pont (70 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
gyuri0926
2023. július 10. 08:19
#4
Ilyet nem tehet egy terapeuta. Nulla. 
1
lelkes
2023. július 10. 07:53
#3
Nem tetszett.
1
Andreas6
2023. július 10. 07:35
#2
Mese, mese, meskete...
2
T
Törté-Net
2023. július 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1