AZ87 hozzászólásai

Történetek: Oidipusz és Ámor 2011. 12. 4. vasárnap 15:08
latom tiborg, hogy megeggyezik a velemynunk es ennek orulok.
Történetek: Oidipusz és Ámor 2011. 12. 2. péntek 23:31
Számotokra azért gyenge, mert nem baszta meg a sztoriban es azert mert jobbara a legtobbotok ide csak elvezkedni jar . de nem szamit.
Történetek: Oidipusz és Ámor 2011. 12. 2. péntek 02:04
Kedves szerző!

Rögvest szólok hozzád is miután beszóltam az eggyik paciensnek aki előszeretettel véleményez negatívan, bár szeretném az ő írásait imígyen nagy izgalommal olvasni, mint a tióedet.

Kedves panyi, ha jót és érdemszerűt nem tudsz akkor butaságot és ahogy te fogalmazol zagyvaságokat ne írj mások története alá.
P.S.: csak neked. olvasni fogom az összes történeted.

Továbbá kedves szerző!
Nagyon tetszett nekem amit olvastam. Némelykor nem csak a prozódiát hanem a versbe áthajló rímeket is felfedezni véltem. Ügyes szóhasználat és fordulatok. Nagyon tetszett, hogy nem fektetted meg anyud rögtön az elején és a mű közben abszolút. Ez a történet nem kielégedésre, hanem gerjesztésre van szakosítva - engedd meg, hogy ilyen csúnyán fogalmazzak.
Lehet, hogy a stilisztikai jegyekre jobban oda lehetne figyelni, de aki értelemmel olvas akkor megérti, hogy mire szeretnél utalni illetve az időbeli eltolódásokat meg annak ellenére is, hogy azokat nem jelölöd harmas ponttal (...).
Én csak bátorítani tudlak, hogy továbbra is szerezz hasonló műveket, vagy fordíts idegen nyelvből.
Egyszer ha megteheti mindenki aki majd ezt elolvassa, hogy Celin Dion : Titanic című számát bekapcsolja, mikor fogja olvasni, akkor benneteket is átjár az érzés, amit én éreztem- megjegyzem, ez a rádióadás véletlenje volt, hogy ezt a dalt adták.
P.S.: Ha esetleg kedved van kedves szerző akkor írj üzenetet, nagyon fogok neki örülni. nyes
Történetek: Big(i) 2011. 12. 2. péntek 01:08
Zoli az Gagyi nem gatyi nyes
Történetek: A helyes srác a liftből 2011. 12. 1. csütörtök 20:22
Nagyon jó a torteneted. Tetszett, hogy nem taglaltad a sex reszet a sztorinak, hanem tônyleg, mintha a szerelem lenne a vezerfonal. Bar az is igaz , hogy ezek szerint te vagy az az 1 az 1000- bol akinek hasonlo szerencseje van es a saját foldijére talál egy szigeten. Remelem tobb irásod is szerepel itt mert érdekelne, hogy azokat, hogy hoztad ossze komponaltad meg. Grat!!!!!
Történetek: SMS-kaland 2011. 11. 28. hétfő 01:05
nekem tetszik . lehetne valami perverz folytatás!!!!! nyes
Történetek: Saját kis történetem 2011. 11. 24. csütörtök 02:29
kedves panyi a negatív kritika is epito jellegu nyes
Történetek: A házibuli 2011. 11. 22. kedd 03:13
jo jo de mitortent veled kedves tortenet meselo ???? ez erdekelne meg engem nyes
Történetek: A pincérfiú 2. rész 2011. 11. 13. vasárnap 23:41
Az elso resz talan jobb volt, mert tobb volt benne a parbeszedes ill. a belso hangos resz mint ebben . De mindent osszevetve nekem bejon nyes - grat es folytatast kivan meg a dolog.
Történetek: Sivatagi kaland 2011. 11. 13. vasárnap 23:02
en ugy gondolom, hogy maga a tortenet jo, a megszerkesztes is dicseretes, es meg valósagalapja is van a dolognak. Nekem tetszett es azert meg egy bravuros csavarral folytathatnad a sztorydat, mondjuk egyutt szoknek el messze mert egymasba szeretnek vagy hasonló. Mivel a velemenyezes mindig szubjektiv en egy 10 est adok ra nyes - es az elozo hozzaszolonak irom most ezt : igy nem csak az iro ad maganak egy tizest nyes nyes nyes nyes nyes
Ha teoretikusan kepzeljuk bele magunkat akkor ok a dolog meg a tortenet, de ha abba, hogy tenyszeruen szenved a gyerek akkor nekem stop ez a story. A strukturajattekintve egyebkent nagyon jo, de talan vagy a fohos pasi korat kellett volna max 20 ig emelni, vagy a gyerekeket magasabbra max 15 evre.- mindent osszevetve nalam 7 pont!
Történetek: A legjobb apa a világon homo 2011. 11. 13. vasárnap 00:54
Gratulalok a sztoryhoz, talan azota , hogy a torte-net oldalt latogatom ez az elso apa-fia tortenet, ami nem azzal a kozhellyel kezdodik, hogy az anyuka valamilyen modon meghal. A tortenet is jo es tetszik. Izgató es izgalmas a valsztott tema nyes - folytasd ha lehet nyes
Hihetetlen hatást gyakorolt r§m ez a torte-net sorozat. Mar egesz keson ejjel kezdtem bele az elso reszbe, ennek ellenere addig le nem hunytam a szemem amig vegig nem olvastam. jo lenne meg egy hatodik resz is . varom a folytatast. Egyepkent hihetetlen bravurral irsz . Nagyon jo!!! Lehet hogy csak nalam, de amikor en olvastam akkor rendesen pergett a szemem elott az egesz sztory, pedig nem vagyok egy nagyon vizualis ember.
Történetek: Én és a kisöcsém 2011. 11. 13. vasárnap 00:47
Nekem tetszett, mert bar ez a való életben eleg ritka szitu , de lehetnek kivetelek... ! maga a tortenet, viszont jo.
Történetek: A mostoha apámmal 2011. 11. 13. vasárnap 00:45
Nekem nagyon tetszett benne az apa figuraja. Nagyon jo a tortenet, pergos es tele van erzelemmel ami a kemeny sexjeleneteket megis erzelmesse varazsolja. Imadom, nekem bejott.