A+ A-

SMS-kaland

Egy barátommal nemrég egy furcsa és érdekes kaland esett meg, ezt szeretném elmesélni úgy, ahogy ő mesélte nekem később.
Egy éjjel egyedül volt otthon, és unalmában a TV2 chat-et nézegette, hátha talál valami érdekeset. Sokáig csak a szokásos fantáziátlan hirdetések görögtek, már majdnem kikapcsolta a TV-t, amikor megjelent egy hirdetés, ami felkeltette a figyelmét. Így szólt: "Olyan fiúkkal és lányokkal váltanék SMS-t, akik vonzódnak az extrémebb szexhez!" Gyorsan felírta a számot, majd várt egy darabig, de a hirdetés nem jelent meg többet. Volt egy felöltőkártyás telefonja, aminek a számát senkinek sem adta meg, direkt ilyen esetekre vette. Arról írt a hirdetőnek, és várta a választ. Az hamarosan meg is érkezett, és kezdetét vette egy olyan hajnalig tartó izgató sms-váltás, amelynek a végén a farka néhány rántás után elemi erővel ontotta a spermát egy elsöprő erejű orgazmus kíséretében.
Bár az illető is fiú volt, de minden üzenetén átsütött a szexuális túlfűtöttség, a testi esti örömök minél teljesebb megélésére való törekvés. Elmesélték egymásnak élményeiket, titkos vágyaikat. Megtudta, hogy ismeretlen barátja vonzódik a pisiszexhez, Már több lánnyal csinálta és teljesen begerjed a punciból a szájába és a testére folyó pisitől. Barátomnak is voltak ilyen vágyai, de soha nem próbálta meg valóra váltani őket, így különös izgalmat jelentett, hogy akivel beszélhet erről.
Attól kezdve, ha csak tehették, hajnalig sms-eztek, miközben meztelenül feküdtek az ágyukon, és merev farkukat izgatták, míg végül hatalmasat élveztek a másik üzeneteinek hatására. Néha ittak is, ilyenkor még bujább sms-ek jöttek-mentek.
Aztán egy éjjel, talán az alkohol hatására, a fiú mellbevágó Sms-t küldött. Megírta, hogy néha arról álmodozik, hogy egy meztelen fiú terem előtte, merev farkát az orra elé tartja, és neki nincs más választása, be kell vennie a szájába, és élvezésig szopnia. A barátom megdöbbent, mert addig semmi jel nem utalt ilyesmire, csak lányokról, lányos élményekrol volt szó, és neki egyáltalán nem voltak ilyen hajlamai. Aznap éjjel nem írt többet, és elmaradt a szokásos elélvezés is.
Eltelt pár nap, barátom sokat gondolkodott azon, helyesen tette-e hogy ilyen kurtán véget vetett a dolognak, és az éjszakai izgatások is egyre jobban hiányoztak neki. Végül egy este úgy döntött, ír a fiúnak. Azonnal jött a válasz, és ott folytatták, ahol abbahagyták, azzal a különbséggel, hogy bevonták a fiúnak ezt a titkos, eddig visszafojtott vágyát is. A fiú érzékletesen leírta, mit tenne egy merev fasszal, ő pedig azon kapta magát, egyre jobban izgatja a gondolat, hogy övé legyen az a fasz.
Hamarosan már csak arról írtak, hogyan szopná élvezésig a fiú a barátomat, nyelné a gecijét, meg a pisijét. Az orgazmusok, ha lehet, még frenetikusabbak lettek, barátomból új vágyak törtek elő, és egyre erősebbek lettek, Megpróbálta rávenni a fiút egy személyes találkára, de az mereven elzárkózott előle. Semmilyen információt nem adott magáról, a száma is lenyomozhatatlan volt. Féltve őrizte a névtelenségét, még felhívni sem hagyta magát. Csak az sms-ek, azok a fülledt, vággyal telített, faszállító sms-ek.
Talán megmaradtak volna ezen a szinten, ha a véletlen közbe nem lép. Egy délután barátom az íróasztala fiókjában pakolgatott, amikor kezébe akadt egy régi, többéves határidőnapló. Kíváncsian kezdte lapozgatni, amikor a szeme megakadt egy telefonszámon. Azonnal felismerte, erről jöttek éjjelente a kéj üzenetei. Tollal át volt húzva, alatta ott az aktuális szám. A név láttán, amihez a szám tartozott, a barátomnak elakadt a lélegzete. Az én nevem volt, még a napra is emlékezett, amikor felhívtam, hogy megváltozott a számom, törölje a régit.
Sokáig ült ott, agya lázasan kattogott, próbálta felfogni, helyretenni ezt a helyzetet. Lehet, hogy már nem is az enyém a kártya? El is adhattam, és valaki más használja. Végül úgy döntött, kideríti, kinél van most a szám. Felhívott az rendes telefonomon a saját számáról, érdeklodött, hogy mikor leszek otthon, beugrana egy kicsit. Megbeszéltünk egy napot, amikor szabad leszek, és ő is ráér. Azt mondta, estefelé befut, iszogatunk, eldumálunk. Aznap délután próbaképpen írt a titkos számra: "Ma este jó? Nekem már most áll!" Nemsokára megjött a válasz: "Otthon leszek, egyedül. Mehet a játék!"
Váltottak még pár izgató SMS-t, aztán elindult hozzám. Nálam 7 óra körül jelent meg, leültünk a nappaliban, kinyitottunk egy üveg bort, és beszélgetni kezdtünk. Azonban a zsebében ott lapult a titkos mobilja, benne előre megírva egy üzenet az én régi számomra, csak egy gombnyomás, és már küldi is. Egyszer, mikor én valamiért elléptem az asztaltól, benyúlt a zsebébe, és megnyomta azt a gombot. Arra számított, hogy nem történik semmi, és ő mellékesen megkérdezheti, hova lett a régi kártyám. Ám ahogy elküldte az üzenetet, benn a lesötétített hálóban egy telefon kettőt csipogott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 genius33 2013. 02. 18. hétfő 08:51
Nem is rossz nyes
#8 v-ir-a 2012. 08. 14. kedd 02:51
ez izgató volt..
#7 mrgaben 2011. 11. 29. kedd 16:56
Nagyon jó történet!!! Van folytatása???
#6 ttL10LsG7YA1 2011. 11. 28. hétfő 01:05
nekem tetszik . lehetne valami perverz folytatás!!!!! nyes
#5 secret 2010. 11. 24. szerda 17:11
Ez de nagyon begyere!!Imádtam smile )
#4 ducas 2007. 07. 3. kedd 21:46
Nagggggyon bejött...:-)
#3 Perverzol 2007. 02. 17. szombat 21:23
Köszi, Andika! Nekem is tetszett, azóta többször is!
#2 Andika 2007. 02. 6. kedd 08:50
Mmmm.. :) Nagyon tettszik !!! :) 10p.
#1 Törté-Net 2006. 12. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?