A+ A-

A helyes srác a liftből

Nem vagyok egy nagy történetíró, mint Homérosz... nem szex-sztorit mesélnék most el, hanem azt, ahogyan megismerkedtem életem párjával.
2004 nyarán Ciprusra utaztam a legjobb barátnőmmel, Bogival. Ő az egyetlen, aki tudja rólam, hogy meleg vagyok, és akivel igazán meg tudom beszélni a gondjaimat. Szóval ő és én elutaztunk Ciprusra.
Megvallva az őszíntét, semmi kedvem nem volt elutazni, mivel nem rég szakítottam az akkori párommal és önsajnálós korszakomat éltem át. Repülővel mentünk és az út olyan 4 óráig tartott. Mikor megérkeztünk a szigetre, teljesen elbűvölt annak varázsa.
A repülőtérről még fél óra út várt ránk a szállodáig, ahol Bogi szobát foglalt. Helyes kis hely volt. Vonakodtam, hogy miért nem megyünk le inkább a partra sétálna majd valaki felviszi a csomagokat mi meg úszunk egyet. Hála Istennek hagytam magam rábeszélni a kipakolásra! A mi szobánk a 3 emelten volt és lifttel mentünk a sok csomag miatt, persze kétszer kellett fordulni. A második fordulónál vettem csak észre a srácot a liftből. Pedig ő végig ott volt, mondta Bogi. - Akkor csak én nem vettem volna észre ezt a gyönyörűséget? - kérdeztem. Bogi csak annyit tudott mondani, hogy igen. Sokszor lifteztünk persze csak a srác miatt, mivel egy emeleten lakott velünk, méghozzá a mellettem lévő szobába. Amikor csak megláttam gyorsabban vert a szívem.
Egyik liftezésünk alkalmával mondtam Boginak, hogy szerintem szép szeme lehet. A srác csak nézett. Gondoltuk, hogy biztos nem ért minket. Később kiderült, hogy nem szép, hanem gyönyörű kék szeme van!
Napokig voltunk a szállodában, és sokszor futottunk össze vele a szálloda területén, az uszodában, a vendéglőben és a parton is. Akárhányszor megláttuk, mindig mondtuk, hogy: "Itt a helyes srác a liftből." Bogi a 4. nap közölte velem, hogy elmegy vásárolni. Nekem elég is volt ennyi, hogy tudjam, inkább ott maradok a szállodába, mert ha elkezdett vásárolni mindegy volt, hogy mit nézett ki, egy óráig biztosan gondolkozott rajta, hogy tényleg meg vegye-e. Ő elment én meg maradtam. Visszafele mentem a szobámba, amikor a liftbe beszállt a helyes srác is kis mosollyal az arcán. Mikor megláttam ezerrel vert a szívem. Csörgött a telefonom... Bogi volt, hogy lehet, hogy nyitva hagyta az ablakát és megkért, hogy csukjam be. Persze megjegyeztem neki a telefonba, hogy a "helyes srác a liftből" most itt áll mellettem és helyesebb, mint valaha. Kiszálltam a liftből és a helyes srácra néztem még utoljára, aki még mindig mosolygott. Miután becsuktam az ablakot Bogi szobájában, mentem a saját szobámba. Egy levélke várt a földön, rajta: "...este a parton 8-kor".(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 AZ87 2011. 12. 1. csütörtök 20:22
Nagyon jó a torteneted. Tetszett, hogy nem taglaltad a sex reszet a sztorinak, hanem tônyleg, mintha a szerelem lenne a vezerfonal. Bar az is igaz , hogy ezek szerint te vagy az az 1 az 1000- bol akinek hasonlo szerencseje van es a saját foldijére talál egy szigeten. Remelem tobb irásod is szerepel itt mert érdekelne, hogy azokat, hogy hoztad ossze komponaltad meg. Grat!!!!!
#5 v-ir-a 2010. 04. 13. kedd 20:49
jó volt elolvasni ismét....nekem tetszett
#4 fekszipapa 2008. 08. 21. csütörtök 16:15
Nagyon jó
#3 Vyvy 2008. 01. 23. szerda 01:40
Én szeretem a szeretetet :)
Nekem tetszet,kedves,boldog történet.
#2 egy olvasó 2007. 03. 6. kedd 19:46
túl rövid
nem nagy szám
#1 Törté-Net 2007. 02. 4. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?